Podezřelá z týrání

466
25.5.12 16:05

Podezřelá z týrání

Vlastně ani nevím, jak začít. Stalo se nám něco, co nikdo z rodiny nedokáže pochopit. Můj nejmladší syn byl minulou středu a čtvrtek u svého otce. Ten ho přivezl ve čtvrtek v osm večer a malý potom celou hodinu hrozně brečel, zvracel a když jsem ho šla převlékat do pyžámka, všimla jsem si, že má na zádech modřiny a na hlavičce boule. Pak ještě, že má nateklý nárt s velikou modřinou. Vůbec jsem nevěděla, co se děje, psala jsem bývalýmu (otci malého), co se mu stalo, jestli někde spadl…on že je to blbost, že se mu nic nestalo nebo o ničem neví. Jen že jim na zem stáhl mikrovlnku.
Jak jsem nevěděla, co se mu stalo, tak jsem šla radši k naší pani doktorce a ta nás poslala do nemocnice, že nás tam hospitalizují a malého prohlédnou. Byli jsme tam od pátku do úterý, všechny výsledky byly v pořádku a já si myslela, že nás tedy pustí domů. Pani doktorka, že ne, tak mi to přišlo divný. Začala jsem zjišťovat, co se děje a dozvěděla se, že jim sociálka nařídila malého nepouštět domů. Odpoledne přišla pani ze soudu, sociálky a malého odvezli do kojeneckého ústavu, že soud nařídil, aby ho tam umístili než se všechno vyšetří. Bývalý přítel tvrdí, že jsem ta zranění udělala malému já. Takže teď všechno bude vyšetřovat i policie i OSPOD a já nemůžu nijak dokázat, že jsem nic neprovedla. V první chvíli to byl to pro mě takový šok, že jsem se zhroutila. Mám strach, aby mi malého nesebrali (nebo i ostatní děti) nebo nezůstal chudák v ústavu. Vůbec nemůžu pochopit, co se vlastně stalo a děje.
Návštěvy mám dovolené jen na dvě hodiny denně a nejhorší je vždycky se rozloučit a nebrečet a taky se mi těžko zvládá usínání a dělá mi problémy, že na návštěvy chodí i bývalý přítel. Taky si vyčítám, že jsem malého k té pani doktorce vůbec brala, že kdybych ho tam nevzala, tohle se nestalo. Nikdy jsem bez synka nebyla déle než dva dny a když jsem dnes odcházela z návštěvy, tak po mě natahoval ručičky a brečel. Málem jsem se rozbrečela taky. Vždycky byl usměvavý, zvídavý a ukecaný mrňous a v těch posledních dnech se skoro neusmál, úplně přestal mluvit.
Navíc samozřejmě chybí i sourozencům a příteli, kteří ho můžou navštívit jen občas. Hrozně to na nás všechny doléhá.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
LouLou
25.5.12 16:08

To je hrozny…snad se ti podari co nejdriv dokazat, ze ty boule a modriny mel jen po navsteve otce…ze ho netyras :,( drzim vsechny palce

• Upravit
1304
25.5.12 16:09

Holka zlatá ..vem si právníka .. to je situace co sama asi nezvládneš .. Jinak na sociálku se nezlob .. nediv se jim ..podle mě se jen snaží udělat pro malýho to nejlepší ..bohužel to odnáší hlavně on - je bez mámy- drž se …

• načítám...
5956
25.5.12 16:09

to je dost šílená situace… tvůj ex se k tomu všemu postavil dost vlažně, než to hodil na tebe, to je síla teda. on má nějakou partnerku?? máš od ní nějaké vysvětlení?? to přece není jen tak.. snad se to vše rozumně vyšetří. kolik má malý roků?? může ti k tomu něco říct, nebo to ještě nesvede??
ach jo, chce se mi z toho brečet, drž se!!

• načítám...
48576
25.5.12 16:10

Proboha to mě naprosto rozbrečelo.Nevim co poradit ale je to šílené.Ani si nedokážu představit jak ti je.Přijde mi jako nesmysl proč obvinili tebe když ty si ho dovezla a né bejvalého?Přece kdyby ty si ho takle poslal k otci tak ho odveze k lékaři on a né ty?
udivuje mě že tohle se vubec smí zabavit dítě bez dukazu.nehla bych se od něj ani na krok :,( .Drž se

• načítám...
2458
25.5.12 16:11

To je nějaký divný, doktor přece může určit jak stará jsou ta zranění a pokud syn v tu dobu nebyl u tebe tak by jsi měla být z obliga. Snaž se být v klidu pokud máš čisté svědomí tak se to určitě vyřeší. Možná jeho otec zapírá že ta mikrovlnka spadla na něj aby se vyhnul problémům.

• načítám...
17565
25.5.12 16:13

přece když malého prohlédne doktor, tak dokáže určit, jak stará jsou ta zranění, ne? Jestli má jenom tyhle čerstvé, když byl u otce, nebo jestli má stopy i nějakých starších, které by mohly ukazovat na týrání :nevim: Držím palce, ť se vše co nejdřív vyřeší…

• načítám...
8566
25.5.12 16:13

Ježiši, to je je hrůza.. Tak se mi zdá, že to bývalý na Tebe pěkně hodil 8o . Jak je malý starý? Může se k tomu nějak vyjádřit? To je síla.. co si řekla doktorce? Popsala si jí, že Ti ho takhle vrátil otec, který tvrdí, že stáhl mikrovlnku? To je teda šílená situace.. Sociálce se nedivím, že to chce prošetřit - asi to nebylo nějaké škrábnutí, když si ho brala k doktorce, ale je šílené, že Ti takto zabaví dítě, aniž by věděli co se kde odehrálo.. Je mi to líto, drž se..

• načítám...
27008
25.5.12 16:14

Nějak semi tonezdá jak tiho jen tak vwezmou když se dějou horší věci a to děti neberou?!drž se aby byl brzo u tebe brouček malej :srdce:

• načítám...
19071
25.5.12 16:15

Já valím oči 8o U nás je asi fakt možný všechno, opravdu…to je hnus! Poradit ti bohužel neumím, i když bych ráda…můžu tedy jen držet palce a popřát, ať se vše brzy vyřeší a to hlavně spravedlivě!

• načítám...
5052
25.5.12 16:16

Proboha holka drž se :hug:. Kolik je malému?
Určitě se to vyřeší pevné nervy a hodně štěstí. Víc poradit neumím asi bych šla za právníkem.

• načítám...
1769
25.5.12 16:18

tak jsem ted koukala na profil a malej se narodil (jestli tedy jde o tohoto klučinu) 7/2010, to se asi jeste moc sam nevyjadri, kazdopadne to je hrozny, nechapou jak ti muzou takhle snadno sebrat dítě :zed: ale preji at to vse brzy dobre dopadne a malyho mas brzo zpet

• načítám...
23847
25.5.12 16:28

Tak nedivte se, doktoři to oznámit musej, ale policie by sebou měla teda hodit, aby to prošetřili. Jak dlouho to bude trvat už víš? Asi bych fakt šla za právníkem co a jak. Jestli to na tebe ten ex hodil, tak to taky může trvat :roll:

• načítám...
7661
25.5.12 16:29

Opravdu si vezmi právníka, samotná moc nezmůžeš, i kdybys byla nakrásně v právu. Držím palce, ať to dobře dopadne.

• načítám...
20557
25.5.12 16:38

Sežeň právníka, obrať se na Ligu lidských práv, nadaci Klíček…
Měla jsi hned jak tvůj ex malého přivezl volat policii.Teď už zpětně těžko něco dokážeš. To je opravdu hrůza co se v našem státě děje.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová