Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24379
25.5.12 16:44

To je šílený toto 8o …je mi to strašně líto a nehápu to :roll: .Ale určitě to chce právníka.Jindy dělaj všechno hned hned a jindy si nehlídají rodiče,kteří záznam mají a ještě jim je nechají a kontrola žádná :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: …toto nepochopím,a k otci jít chce,když ho navštíví?Jak se k nemu choval dřív?Ta mikrovlnka by asi neudělala modřiny na zádech,možná na té noze? :nevim: …

• načítám...
muffinka89
25.5.12 16:45

To je opravdu hrozné :( .A paní doktorce která vás odeslala do špitálu si řekla co se stalo?Přece je jasné.že kdyby si malému ubližovala tak by si se sama"neudala".Já bych řerkla,že ti manžel do telefonu řekl,že na něj spadla mikrovlnka(což mi přijde jako blbost když měl modřiny na zádech a rozbitou pusu:-(.Jinak můžu se zeptat kolik mun je?Některý děti už dokážou říct,že táta udělal bebí…Jinak držím palečky ať to dobře dopadne a pevné nervy

• Upravit
ArankaC.
25.5.12 16:47

To je fakt hnus. Tvůj ex je teda bezpáteřní hajzl. Nechápu, jak může ublížit dítěti, ještě tak malému, a pak to ještě házet na tebe. :cert: Nechápu uvažování té doktorky, přece kdybys mu to udělala ty,tak ho nebudeš vodit k doktorce hned a starat se, co je s ním. Taky by doktorka měla časově poznat, jak staré jsou ty zranění, že to odpovídá době, kdy byl u otce. Přeji pevné nervy, jistě to dobře dopadne a vy budete zase brzo spolu. Doufám, že tomu hovadu zakážou styk s dítětem navždy.

• Upravit
466
25.5.12 16:50

Malýmu budou dva roky, takže bohužel nic říct neumí. Doktorce jsem všechno říkala, jak to bylo. Vysvětlení, že na něj spadla mikrovlnka se jí nezdálo. V nemocnici potom řekli, že mu to někdo udělal schválně a musí vyšetřit, co se stalo. Proto soudce rozhodl, že ho umístí do ústavu, než proběhne vyšetřování. Žádná starší zranění samozřejmě neměl, to potvrdila dětská doktorka i rentgenové snímky a ostatní vyšetření. Tahle zranění má stará devět - deset dní, podle doktorky z ústavu, což jsou dny, kdy byl u otce.
Jenže bývalý tvrdí, že jsem mu to udělala já, ten večer co ho přivezl. Možná je štěstí, že ten večer se mnou skoro pořád byl přítel a nejstarší syn a viděli, jak je malému zle a že mu neubližuji. Snad jim budou věřit.

• načítám...
4181
25.5.12 16:51

No je videt, ze jenom pad mikrovlnky v tom asi nebude, to by snad ten byvalej rekl rovnou. To je hruza. Chudak malej. A co je to za typa, ten Tvuj expritel, ze takhle zachazi s ditetem, a i kdyby ne, tak jako reseni situace - misto toho, aby vzal malyho sam k doktorovi - Ti ho doveze a pak na Tebe svede jeho zraneni ?? 8o Je to hnus, jak tohle deti odnasi.
A jako teda vratit mi dite ve stavu, kdy v jednom kuse breci a zvraci :( , tak bych asi byla hodne vykulena a zjistovala bych hned, co se deje nebo delo.
No drzim palce, hlavne tomu malymu :?

• načítám...
4181
25.5.12 16:57
@ArankaC. píše:
Nechápu uvažování té doktorky, přece kdybys mu to udělala ty,tak ho nebudeš vodit k doktorce hned a starat se, co je s ním.

Ale prosim Te, co je na tom k nepochopeni … Vzdyt to vidime casto, co lidi vyvadeji doma s detma, kolikrat se stalo, ze mu nejdriv ublizovali a pak s nim jeli k doktorovi s vybajenou historkou. A jaky divadylko pak dokazou lidi zahrat, kdyz jim tece do bot, nakonec maji strach aby to s ditetem treba nedopadlo nejhur :,( (i kdyz ten strach maji mozna akorat tak sami o sebe, z trestu) a nakecaj u doktora cokoliv. Kolik matek uz privedlo dite k dr s historkou, ze spadlo z prebalovaku, a zjistilo se, ze mu nejakej „pritel“ nafackoval a zenska ho jeste kryla.
Takhle doktori uvazovat fakt nemuzou ! (a nastesti neuvazujou)

• načítám...
4275
25.5.12 16:58

jak to čtu, tak mě napadá jen - proboha, kdy už se tu knečně objeví někdo, kdo řekne, že to není pravda, že si vymýšlíš. a ono pořád nic. není to nic proti tobě, situace, ve který jsi, je šílená. jen se mi mozek vyhýbá vzít jako fakt, že se něco takovýho může stát a snaží se přijít na nějaký šílený vysvětlení…je to hrozný. nejen to, že klukovi bylo očividně ublíženo,a le i to, že jako „odměnu“ mu za to dají odtržení i od toho zbytku rodiny, co k němu byl hodnej :( to je ta proslavená „ochrana dětí“. jsou tu i holky, který popotahují za to, že si jejich kluk už potřetí rozbil koleno… ale opravdový týrání nikdo neřeší.

jak už tu bylo řečeno - pokud by jsi ho zbila, přece ho obratem nepovezeš k doktorovi! opravdví tyrani vědí, jak zamaskovat co dělají :( a snaží se mlžit co nejdýl. a ty neuvěřitelný histroky, jak si to jejich dítě ublížilo samo, vytahují až když jsou podezřelí a někdo je vyslýchá

já ti můžu jen držet palce a poslat ti :hug: radu bohužel nemám :(

• načítám...
1304
25.5.12 17:03

Mě se to jeví tak, že malej možná shodil tu mikrovlnku a pak dostal od tatíka - nebo kohokoliv výprask …proto otec mlčel když ti ho předával ..proto se to snaží hned hodit na tebe. :nevim: To je jediný co mi z toho zatím vychází.

Příspěvek upraven 25.05.12 v 17:05

• načítám...
466
25.5.12 17:03
@wildcherry píše:
To je šílený toto 8o …je mi to strašně líto a nehápu to :roll: .Ale určitě to chce právníka.Jindy dělaj všechno hned hned a jindy si nehlídají rodiče,kteří záznam mají a ještě jim je nechají a kontrola žádná :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: …toto nepochopím,a k otci jít chce,když ho navštíví?Jak se k nemu choval dřív?Ta mikrovlnka by asi neudělala modřiny na zádech,možná na té noze? :nevim:

Když ho navštěvoval v nemocnici, tak první den se ho malý docela bál. Uhybal před pohlazením, nevzal si od něj hračku, nehrál si s ním - jen se mnou. Bývalý vídal syna tak jednou za měsíc, teď co ho měl naposledy, tak ho synek už ani nepoznal, nechtěl k němu, protože pro něj přijel po pěti týdnech. A teď se na návštěvách může přetrhnout. Pořád se ptá doktorky, jak mu je, co nožička, co zádíčka, jestli má ještě rýmu (a přitom ani mu neutře nos). Přijde mi, že se akorát předvádí.

• načítám...
27008
25.5.12 17:09

holky aletkamalý dítě by nasebe nestáhlo tu mikrovlnku ne? :think: přece jen je docela těžká :nevim:
zakladatelko dneska jsemtu řešila opak,je smutné že sociálka zasahuje tam kde nemá …přece takmalédítě vzít od matky…chápu že to musí pro šetřit ale takhel to dítě jen trpí a neví proč:(moc držím palečky at homáš co nejdřív doma

• načítám...
24379
25.5.12 17:11
@Vedaniga píše:
Když ho navštěvoval v nemocnici, tak první den se ho malý docela bál. Uhybal před pohlazením, nevzal si od něj hračku, nehrál si s ním - jen se mnou. Bývalý vídal syna tak jednou za měsíc, teď co ho měl naposledy, tak ho synek už ani nepoznal, nechtěl k němu, protože pro něj přijel po pěti týdnech. A teď se na návštěvách může přetrhnout. Pořád se ptá doktorky, jak mu je, co nožička, co zádíčka, jestli má ještě rýmu (a přitom ani mu neutře nos). Přijde mi, že se akorát předvádí.

To bude klasická předváděčka,bohužel pokud se tak málo vydají tak se nepozná jestli k němu nejde a nehraje si z toho důvodu,nebo důvodu ublížení.Jen mi hlava nebere,že ví kdy modřiny vznilky,tys s ním jela(no dobrý to za tak zásadní věc není,mohou si říct,že je to habaďůra),je v tvoji péči a otec až zas tak zájem nejeví,nikdy tě nenahlásil že malýho biješ,a doktorka vaše musí potvdrit,že nikdy nebyl bitý,vše je v lékařských záznamech přece :think: a ani rengen nic neodhalil,ani starší týrání.....přijde mi to všechno hrozně vyhrocený.A to ve dvou ještě nemluví? A vyslýchali už rodinu?Hlavně a'ť se to dlouho netáhne a jste spolu :kytka:

• načítám...
20557
25.5.12 17:17
@wildcherry píše:
To bude klasická předváděčka,bohužel pokud se tak málo vydají tak se nepozná jestli k němu nejde a nehraje si z toho důvodu,nebo důvodu ublížení.Jen mi hlava nebere,že ví kdy modřiny vznilky,tys s ním jela(no dobrý to za tak zásadní věc není,mohou si říct,že je to habaďůra),je v tvoji péči a otec až zas tak zájem nejeví,nikdy tě nenahlásil že malýho biješ,a doktorka vaše musí potvdrit,že nikdy nebyl bitý,vše je v lékařských záznamech přece :think: a ani rengen nic neodhalil,ani starší týrání.....přijde mi to všechno hrozně vyhrocený.A to ve dvou ještě nemluví? A vyslýchali už rodinu?Hlavně a'ť se to dlouho netáhne a jste spolu :kytka:

To je dobrá otázka jestli ve dvou mluví!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
Breuovi
25.5.12 17:17

tohle by sociálka měla pořádně prošetřit :think: Když už to háže na tebe,tak je to divné.Nemá čisté svědomí tak to hodil na tebe.

• Upravit
24379
25.5.12 17:18
@peggy.sl píše:
To je dobrá otázka jestli ve dvou mluví!! :potlesk: :potlesk:

Starší v roku už říkala slova a ve dvou mluvila plně,proto se ptam… :nevim:

• načítám...
17925
25.5.12 17:25

Tak to je my šíleně líto co se ti přihodilo.
Moc moc držím velké palečky aby se to nějak vyřešilo a měla jsi už doma malího a né v děckém domově.
vem si nějakého právní bude to tak lepší než se zbytečně trápit.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová