Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vedaniga: tak pak už asi nezbývá nic než držet palce
situace je to šílená a vůbec si to nedovedu představit
Ještě mě napadlo.. kdyby se dělaly psychologické posudky tebe a tvého ex - ničeho se neboj a nic nefixluj. ono se na to stejně přijde. i když tam třeba bude otázka, ve které odpovíš relativně negativně nebo to bude vypadat, že to mluví proti tobě, nemusí to tak nutně být. O malého se staráš a všichni to musí vidět, takže to chce hlavně pevné nervy a trochu tlačit na ty naše ,,rychlé a spolehlivé orgány" ![]()
@wildcherry píše:
I to je možné,protože toto mi nepřijde jako týrání,ale jako když už tak zkrat…každopádně kdyby to byla ,,jen,, mikrovlnka tak škoda že se mezi sebou nedomluvili a neřešilo se to jinak,protože to se prostě může stát a dítě se nedá vždy uhlídat.Jedn dítě se spaří vodou,druhý o žehličku,jedno se vymele na kole…nevíme co v tom je,co se jak přesně stalo a jak bylo zranění rozsáhlé
…ale péče otce najednou je podezdřelá.K tomu zakladatelka čeká 5 miminko,tak snad by netýrala jen jedno ne?.....je to divný,fakt
když na tom zapracuje slušný psycholog, tak se rychle ukáže, jak to bylo ![]()
Zakladatelko moc držím palce, mám jen o týden mladšího chlapečka a nedovedu si vůbec představit, že by mi ho někdo sebral a odvezl někam do kojeňáku. Normálně se mi chce brečet. Drž se…
Teda jde mi mraz po zadech, ale osobne si myslim ze doktor zjistil starsi zraneni a i tyhle museli byt teda neco,pac ja mam dite namlete furtz a to poradne u doktorky jsme snad kazdy tyden.Nevim,neco se mi nezda,ale preju diteti at je v poradku a hlavne tam kde mu nebude ublizovano,nechci te z niceho obvinovat,ale neco se mi nezda.Nezdas se mi ty ,uf snad bude malemu fajn.
Ted jsem se prolouskala diskusi,zakladatelko,menim nazor,omlouvam se
podle me to vypada tak ,ze ex proste udelal chybu a ted se to snazi hodit na tebe.Jakej byl kdyz jste spolu zili?byl agresivni,ublizoval ti?mas nejaky zaznam na nej z minulosti?Ted bych osobne sla na policii a podala na nej tresti oznameni.Snad se to brzy vyresi a malej bude brzo v poradku,verim,ze je to pro vas tezke,ale taky verim,ze je malemu dobre,nic mu nechybi.
Ahoj zakladatelko, moc držím palce, ať vše co nejdříve dobře dopadne a malý je v bezpečí. I když je to pro tebe určitě strašně těžké období (ani si neumím představit jak moc), tak si říkám, že je lepší, že se věc nějak řeší, než aby byl třeba malý delší dobu týrán a nikdo o tom něvěděl…Asi bych Ti doporučila obrátit se na nějaké další odborníky, kteří by ti poradili, jak postupovat dál a nabídli ti třeba i nějakou emoční podporu… Přeju hodně sil ![]()
To je šílená situace,je mi to hrozně líto.Mám skoro dvouletého chlapečka a nedokážu se představit,že by mi ho někdo vzal.Musí to být pro tebe šílené!!!!Doufám,že se to brzy vyřeší a bude v pořádku doma.
drž se ,snad to bude už brzy jen hodně špatná vzpomínka......
drzim palce at vse dobre dopadne a sezen si svedky ze si ho ty dny kdy se mu stal uras ze si ho nemela u sebe ale jeho otec .Preju pevne nervy
![]()
@Vedaniga píše:
S pánem z Ospodu jsem mluvila 2× telefonicky a prý, že mě navštíví doma. Právník ví, co se děje a zjišťuje si všechny zprávy z nemocnice a tak. Soud už právě předběžné opatření vydal, tím je umístění malého do kojeneckého ústavu. Na policii už trestní oznámení podala nejspíš sociálka, to nevím. Psychologické vyšetření udělají v ústavu… Vlastně už nemůžu nic dělat, všechno proběhlo za mými zády a bez mého vědomí.
Alespoň, že pani ředitelka v ústavu je hodná. Návštěvy mi nijak neomezuje, dokonce občas můžu vzít za malým i ostatní děti a nevadil jí na návštěvě ani přítel.
Sociálka podala trestní oznámení proti tobě, ty musíš podat trestní oznámení na ex-partnera.
Ahoj,prvně chci napsat, že mi to moc mrzí, co se Ti stalo.Je to hrůza.A co popohnat dění našich úřadů a vzít si na pomoc televizi?Taková Prima a Krimi zprávy nebo Soukromý dramata mi přijdou docela dobrý a jak by se v tom někdo z telky začal štourat, tak by se to snad hnulo rychleji, ne?Jen nápad…
musejí pochopit, že jako matka, co by týrala svoje dítě, tak bys ho k dr nevezla!!
vem si právníka a drž se, tohle bude boj, hlavně i pro malého, ale věřím, že ještě spravedlnost…co dětský psycholog???
@Adriana do toho bych šla taky,vyzkoušela bych všechno možné i nemožné ![]()
když jsem sem psala, toto raději anonymně
sestřenka - ač v manželství šťastná, přišla před rokem na to, že její můž je tranvestit a možná i něco víc s chlapama - k tomu mi nic nedodala…samozřejmě se přetahují o dceru (6let - vím, že u vás, je to míň), ale maminka je normální, ale to, co zakáže, tatínek povolí (chce jí mít na své straně) no a začal si vymýšlet, že dcera, která občas „onanuje“ (které dítě ne) to dělá po mamince, že jí maminka navádí, jak toto dělat…a jednou, když jí sestřenka dávala do auta, tak měla v ruce ramínko, sestřenka jí tim ramínkem lehce poplácala po zadečku - aby si pospíšila - no a on z toho u soudu udělal to, že jí maminka cpe ramínko do zadečku…
takže malou poslali k psychologovi a zvlášť šli i rodiče…u ex se potvrdilo, že je to debil a dcerka bude u sestřenky..je to boj na dlouhou trať, hlavně malá je teď ovlivněná tatínkem - dostala koně, psy, králíky atd atd…takže by chtěla k němu…zaplať pán bůh, že existují „důkazy“ psychologů…- tím jsem ti chtěla říci, že nic není ztraceno!!!drž se ![]()
holky v cem jste si natolik jiste,ze matka ,ci otec,co tyra dite,ho nevezme k lekari?nebyla bych si natolik jista.
To je hrozný, vůbec si nedovedu představit, že se dostanu do tvé situace. Vzít mi někdo dítě, řádím jako lvice. Nevím, co poradit, ale chci tě podpořit. Moc držím palce, ať se to brzy vysvětlí a malej je zase doma.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat