Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19071
25.5.12 17:56

@wildcherry No právě to je to co by mě na tom děsilo nejvíc - rychlost našich úřadů :-(

• načítám...
27008
25.5.12 17:57

a nejde sakra něco dělat někam s eobrátit aby ti malého okamžitě vrátili vdžyt tím trpí to přece není možný že tam bude minimálně týden co jeho právo a co tvoje právo?Však dr musí vědět jaká jsi matka že mu neubližuješ 8o to je hnus fakt

• načítám...
byron
25.5.12 17:58

@kozisek no, nejhorší je, že nějakej průšvih se může stát- stačí vteřina je prů.er, a to dítě hlídáš a stojíš mu za zadkem. Staráš se, jseš prostě normální máma. A pak tvoje okolí na tebe nahází špínu. když si představím ty pavlačový drbny, achjo..

• Upravit
466
25.5.12 17:59

Zranění na hlavičce viditelná na první pohled nebyla, na zádech a noze ano. Všimla jsem si jich, když jsem malého svlékla. Předtím jak brečel a zvracel, tak jsem myslela jestli ho nebolí jenom bříško, že něco špatného snědl. Do telefonu jsem nevyváděla. Já si nejdřív myslela, když jsem viděla modřiny, že mu malý třeba spadl a on to nechce přiznat, že ho neuhlídal. Tak jsem se jen smskou zeptala, co se stalo, že je potlučený. On smskou odpověděl, že o ničem neví, nic se mu nestalo atd…Pak už se mnou vůbec nekomunikoval.
Sociálku informovali z nemocnice, to bylo ve zprávě, co jsem dostala. Bývalý bydlí s maminkou, která dost nemocná a dvěma bratry. Nejspíš byli doma a možná i hlídali. Určitě ho nehlídal úplně sám, dvě hodiny prý spal. Kontrola u něj asi ještě nebyla. Na mikrovlnku jsem se neptala, jestli je rozbitá.

• načítám...
byron
25.5.12 18:01

@Vedaniga já bych se ho ani neptala.
Každopádně držím palce, mám dítě v srpnu 2010, a neumím si to vůbec představit.
Mrzí mě, že ti neumím poradit

• Upravit
5911
25.5.12 18:06

v první řadě se jdi poradit na ospod, řekni jim jak to bylo, potom podej trestní oznámení na přítele, mezitím si vezmi právníka, domluv se s doktorkou, co vás poslala do nemocice, že ti napíše zprávu, o tom co jsi řekla a zda odpovídají zranění době, kdy byl malý u otce. potom požádej soud o předběžné opatření a vydání malého do péče z důvodu ohrožení jeho psychického vývoje. přilož zprávu od dr. , protokol o výpovědi z ospodu a trestní oznámení. zažádej o psychologické vyšetření malého.
podle toho jak to dopadne se potom zařiď - žádej zákaz styku s expřítelem a tak dále. kdyby se situace někdy opakovala, musíš si všechno HNED nafotit na foťák s datem a časem nebo ideálně natočit s reakcí dítěte.
teď mě nic víc nenapadá, jestli budeš mít nějaké otázky, pošli SZ :mavam:

• načítám...
24379
25.5.12 18:08
@Vedaniga píše:
Zranění na hlavičce viditelná na první pohled nebyla, na zádech a noze ano. Všimla jsem si jich, když jsem malého svlékla. Předtím jak brečel a zvracel, tak jsem myslela jestli ho nebolí jenom bříško, že něco špatného snědl. Do telefonu jsem nevyváděla. Já si nejdřív myslela, když jsem viděla modřiny, že mu malý třeba spadl a on to nechce přiznat, že ho neuhlídal. Tak jsem se jen smskou zeptala, co se stalo, že je potlučený. On smskou odpověděl, že o ničem neví, nic se mu nestalo atd…Pak už se mnou vůbec nekomunikoval.
Sociálku informovali z nemocnice, to bylo ve zprávě, co jsem dostala. Bývalý bydlí s maminkou, která dost nemocná a dvěma bratry. Nejspíš byli doma a možná i hlídali. Určitě ho nehlídal úplně sám, dvě hodiny prý spal. Kontrola u něj asi ještě nebyla. Na mikrovlnku jsem se neptala, jestli je rozbitá.

pokud zvracel,tak mu spadla na hlavu asi(pokud to byla mikrovlnka).....A jinak je jaký člověk?Myslíš,že by mu fakt ruplo v kuli a zmlátil ho?Je to agresivní člověk?A se svojí doktorkou jsi mluvila?

• načítám...
24379
25.5.12 18:09
@Ali88 píše:
v první řadě se jdi poradit na ospod, řekni jim jak to bylo, potom podej trestní oznámení na přítele, mezitím si vezmi právníka, domluv se s doktorkou, co vás poslala do nemocice, že ti napíše zprávu, o tom co jsi řekla a zda odpovídají zranění době, kdy byl malý u otce. potom požádej soud o předběžné opatření a vydání malého do péče z důvodu ohrožení jeho psychického vývoje. přilož zprávu od dr. , protokol o výpovědi z ospodu a trestní oznámení. zažádej o psychologické vyšetření malého.
podle toho jak to dopadne se potom zařiď - žádej zákaz styku s expřítelem a tak dále. kdyby se situace někdy opakovala, musíš si všechno HNED nafotit na foťák s datem a časem nebo ideálně natočit s reakcí dítěte.
teď mě nic víc nenapadá, jestli budeš mít nějaké otázky, pošli SZ :mavam:
:palec:
  • načítám...
5911
25.5.12 18:19
@wildcherry píše:
pokud zvracel,tak mu spadla na hlavu asi(pokud to byla mikrovlnka).....A jinak je jaký člověk?Myslíš,že by mu fakt ruplo v kuli a zmlátil ho?Je to agresivní člověk?A se svojí doktorkou jsi mluvila?

třeba to na něj fakt jen spadlo - nehoda a ex se bál přiznat. nebo mu ruply nervy a malému ještě přidal.. mohlo se tam stát spoustu věcí :nevim:

• načítám...
17359
25.5.12 18:25

@Vedaniga a tie sms nemas? to je dokaz v Tvoj prospech

• načítám...
hanak
25.5.12 18:25
@Ali88 píše:
třeba to na něj fakt jen spadlo - nehoda a ex se bál přiznat. nebo mu ruply nervy a malému ještě přidal.. mohlo se tam stát spoustu věcí :nevim:

Je hodně typů mikrovlnek, navíc mají malé nožičky, že to po povrchu opravdu jen klouže, takže stačí zatahat za šňůru a i maličké dítě to snadno shodí :nevim:
Nicméně „otec“ pak dítěti mohl nabančit za tuhle škodu a jaksi to přehnat.
V každém případě na ex bych podala trestní oznámení, oni už policajti mají páky, jak z něho vytahnout pravdu.

• Upravit
466
25.5.12 18:28

S pánem z Ospodu jsem mluvila 2× telefonicky a prý, že mě navštíví doma. Právník ví, co se děje a zjišťuje si všechny zprávy z nemocnice a tak. Soud už právě předběžné opatření vydal, tím je umístění malého do kojeneckého ústavu. Na policii už trestní oznámení podala nejspíš sociálka, to nevím. Psychologické vyšetření udělají v ústavu… Vlastně už nemůžu nic dělat, všechno proběhlo za mými zády a bez mého vědomí.
Alespoň, že pani ředitelka v ústavu je hodná. Návštěvy mi nijak neomezuje, dokonce občas můžu vzít za malým i ostatní děti a nevadil jí na návštěvě ani přítel.

• načítám...
466
25.5.12 18:30
@soldi píše:
@Vedaniga a tie sms nemas? to je dokaz v Tvoj prospech

Ty smsky mám stále v mobilu. To mi hned říkali, abych je nevymazala.

• načítám...
24379
25.5.12 18:32
@Ali88 píše:
třeba to na něj fakt jen spadlo - nehoda a ex se bál přiznat. nebo mu ruply nervy a malému ještě přidal.. mohlo se tam stát spoustu věcí :nevim:

I to je možné,protože toto mi nepřijde jako týrání,ale jako když už tak zkrat :nevim: …každopádně kdyby to byla ,,jen,, mikrovlnka tak škoda že se mezi sebou nedomluvili a neřešilo se to jinak,protože to se prostě může stát a dítě se nedá vždy uhlídat.Jedn dítě se spaří vodou,druhý o žehličku,jedno se vymele na kole…nevíme co v tom je,co se jak přesně stalo a jak bylo zranění rozsáhlé :think: …ale péče otce najednou je podezdřelá.K tomu zakladatelka čeká 5 miminko,tak snad by netýrala jen jedno ne?.....je to divný,fakt

• načítám...
24379
25.5.12 18:33
@Vedaniga píše:
S pánem z Ospodu jsem mluvila 2× telefonicky a prý, že mě navštíví doma. Právník ví, co se děje a zjišťuje si všechny zprávy z nemocnice a tak. Soud už právě předběžné opatření vydal, tím je umístění malého do kojeneckého ústavu. Na policii už trestní oznámení podala nejspíš sociálka, to nevím. Psychologické vyšetření udělají v ústavu… Vlastně už nemůžu nic dělat, všechno proběhlo za mými zády a bez mého vědomí.
Alespoň, že pani ředitelka v ústavu je hodná. Návštěvy mi nijak neomezuje, dokonce občas můžu vzít za malým i ostatní děti a nevadil jí na návštěvě ani přítel.

tak moc držím palečky :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová