Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
hanak
25.5.12 17:31

Tak mě napadá, jestli „tatínek“ nehraje špinavou hru a nechce syna získat do své výhradní péče..

Zakladatelko, chce to právníka. Holky tady už radily i další možnosti - Liga lidských práv atd., zkus i tohle, dítě potřebuje být s matkou, tohle odloučení neprospívá nikomu a psychicky to může poznamenat !

• Upravit
466
25.5.12 17:37

Ještě nás nevyslýchali. Dvakrát tu byly pracovnice ze sociálky. Nebyla jsem doma, ale prý chtěly vidět ostatní děti, jestli jsou v pořádku. Ptaly se, jestli máme proud, vodu, plyn, jestli mají děti čisté oblečení a co jíst. První návštěva prý dopadla katastrofálně. Byl tu nepořádek, přítel byl s dětmi doma čtvrtý den sám a moc to nezvládal. To jsem byla s malým v nemocnici. Podruhé tu byli včera a prý, že lepší. Ještě má přijít pán z OSPOD-u, který dostal malého na starost a taky policie.
Bojím se, že to bude trvat hrozně dlouho. Nikdo mi nedokáže říct kolik dní ještě v ústavu bude. Prý minimálně ještě týden. Že se snaží řešit tohle rychle. Sestřička mi ale říkala, že než rozhodne soud, tak to občas trvá i měsíce.

• načítám...
24379
25.5.12 17:37
@hanak píše:
Tak mě napadá, jestli „tatínek“ nehraje špinavou hru a nechce syna získat do své výhradní péče..Zakladatelko, chce to právníka. Holky tady už radily i další možnosti - Liga lidských práv atd., zkus i tohle, dítě potřebuje být s matkou, tohle odloučení neprospívá nikomu a psychicky to může poznamenat !

Já myslím,že do péče ho určitě nechce…to by na to nešel takto.Normálně dělá,jak je úžasný a pozorný,aby si mysleli všeci kolem,že to udělat nemohl :zed: …stejně je divný že to musel udělat někdo z jedné strany a podezdření je uvaleno na ni :think: ......jestli zakladatelka vyváděla do telefonu(což chápu) a řvala na něho a že jedou do nemocnice,či k doktorce tak sociálku pohl informovat on a hned říct,že podezdření má on :roll:
A zranění nebyla viditelná hned na první pohled?Jen při zkoumání?…protože pokud by to neudělal otec,mohl to být někdo kdo ho hlídal s ním,nebo místo ho.Pochybuji že se od něho nehl :| ........

• načítám...
pst007
25.5.12 17:39

I když je to hrozný, mít dítě v diagnosťáku, na druhé straně je dobře, že má takhle zamezenej ten styk s otcem - vždyž jak by ti bylo kdyby na to policie kašlala a tys ho musela otci dávat s vědomím že ho pravděpodobně týrá? Přeju brzké vyřešení.

• Upravit
24379
25.5.12 17:42
@Vedaniga píše:
Ještě nás nevyslýchali. Dvakrát tu byly pracovnice ze sociálky. Nebyla jsem doma, ale prý chtěly vidět ostatní děti, jestli jsou v pořádku. Ptaly se, jestli máme proud, vodu, plyn, jestli mají děti čisté oblečení a co jíst. První návštěva prý dopadla katastrofálně. Byl tu nepořádek, přítel byl s dětmi doma čtvrtý den sám a moc to nezvládal. To jsem byla s malým v nemocnici. Podruhé tu byli včera a prý, že lepší. Ještě má přijít pán z OSPOD-u, který dostal malého na starost a taky policie.
Bojím se, že to bude trvat hrozně dlouho. Nikdo mi nedokáže říct kolik dní ještě v ústavu bude. Prý minimálně ještě týden. Že se snaží řešit tohle rychle. Sestřička mi ale říkala, že než rozhodne soud, tak to občas trvá i měsíce.

sakra :| …neměla by se sociální pracovnice ohlásit?Protože u našich v baráku bydlela ženská s harantama a nemohli ji vyhodit.Mamka volala socku a byla s něma v kontaktu a přesto musela přijít až po domluvě :think:
Protože příjít neohlášeně socka k nám,tak bych se zbláznila.Uklízím až večer.Zkoušela si už kontaktovat nějaký to centrum pro péči a pomoc?Hlavně nezapomeň na toho právníka.Jinak se to neurychlí.Taky by mě zajímala jak vypadá ta rozbitá mikrovlnka.A u něco kontrola nebyla?A co jeho rodiče,nemohou tě schválně u výslechu špinit?

• načítám...
pst007
25.5.12 17:42
@wildcherry píše:
Já myslím,že do péče ho určitě nechce…to by na to nešel takto.Normálně dělá,jak je úžasný a pozorný,aby si mysleli všeci kolem,že to udělat nemohl :zed: …stejně je divný že to musel udělat někdo z jedné strany a podezdření je uvaleno na ni :think: ......jestli zakladatelka vyváděla do telefonu(což chápu) a řvala na něho a že jedou do nemocnice,či k doktorce tak sociálku pohl informovat on a hned říct,že podezdření má on :roll:
A zranění nebyla viditelná hned na první pohled?Jen při zkoumání?…protože pokud by to neudělal otec,mohl to být někdo kdo ho hlídal s ním,nebo místo ho.Pochybuji že se od něho nehl :| ........

Protože vždy jsou nejdřív podezřelí oba a pak se podezření postupně vyloučí?

• Upravit
24379
25.5.12 17:43
@pst007 píše:
I když je to hrozný, mít dítě v diagnosťáku, na druhé straně je dobře, že má takhle zamezenej ten styk s otcem - vždyž jak by ti bylo kdyby na to policie kašlala a tys ho musela otci dávat s vědomím že ho pravděpodobně týrá? Přeju brzké vyřešení.

kdyby měla podezdření tak by to snad hned nahlásila.Proto jela hned k doktorovi,ale obrátilo se to proti ni…to je tady ten průser

• načítám...
24379
25.5.12 17:44
@pst007 píše:
Protože vždy jsou nejdřív podezřelí oba a pak se podezření postupně vyloučí?
:nevim: já myslela že podezdřelá je zakladatelka,jelikož je v její péči tak je v ústavu malej. :think:
  • načítám...
pst007
25.5.12 17:45
@wildcherry píše:
kdyby měla podezdření tak by to snad hned nahlásila.Proto jela hned k doktorovi,ale obrátilo se to proti ni…to je tady ten průser

neobrátilo se nic proti ní, normálně nestranný vyšetřování oboru rodičů, blbý je že to odnáší dítě, ale jak jinak to udělat, že…

• Upravit
byron
25.5.12 17:48

@peggy.sl no moje malá ve dvou řekne haf haf :lol: jen pro ilustraci, těžko dvouletý dítě bude vypovídat.

Situace je hrozná, přehnané řešení, je to na zhroucení matky. Bohužel nemůžu poradit, je mi z toho těžko, že může být matka a rodina takhle bezbranná. At s e vše vyřeší!
Moc nechápu, že nemá slovo dětský doktor, který přece ví, že malý od mámy nebyl bitý!!!

• Upravit
19071
25.5.12 17:49

@nakukovatelka Přesně tak…ještě si živě pamatuji případ Terezky z Kladna, kterou zoufalá maminka x dní hledala a v televizi prosila, ať všichni pomůžou… a přitom jí v opilosti sama zalehla a pak chtěla tělo spálit…
Tohle se doktorům asi hodně těžko odhaduje, kdo mluví pravdu a kdo lže… :nevim:

• načítám...
24379
25.5.12 17:51
@byron píše:
@peggy.sl no moje malá ve dvou řekne haf haf :lol: jen pro ilustraci, těžko dvouletý dítě bude vypovídat.Situace je hrozná, přehnané řešení, je to na zhroucení matky. Bohužel nemůžu poradit, je mi z toho těžko, že může být matka a rodina takhle bezbranná. At s e vše vyřeší!
Moc nechápu, že nemá slovo dětský doktor, který přece ví, že malý od mámy nebyl bitý!!!

Aha,já myslela že ve dvou už mluví,i od sousedů malá mluví krásně a měla nedávno dva.Asi jak který,bohužel se mezi dvouletýma nepohybuji momentálně.No je to strašný,nevím co bych dělala kdyby mi někdo vzal dítě :roll:

• načítám...
24379
25.5.12 17:54
@Pherenike píše:
@nakukovatelka Přesně tak…ještě si živě pamatuji případ Terezky z Kladna, kterou zoufalá maminka x dní hledala a v televizi prosila, ať všichni pomůžou… a přitom jí v opilosti sama zalehla a pak chtěla tělo spálit…
Tohle se doktorům asi hodně těžko odhaduje, kdo mluví pravdu a kdo lže… :nevim:

taky si myslím…proto je to lepši prošetřit,ale otázka je jak moc na to spěhají…aby zbytečně jak to mají naše ústavy v oblibě nepospíchat nikam.Ale nechápu že některý děti,který mají viditelně i staré rány u rodiče nechají(soc. pracovnice ,,bedlivě,, hlídá) a tady podle zakladatelky malý nikdy nic neměl a doktorka to může potvrdit…buď na to kašlou a nespichají nebo nevím.

• načítám...
35545
25.5.12 17:55

Nechápu, někde se otálí a někde se jedná :( rozhodně to nikomu nepomůže. Ale také bych to viděla na právníka, má zkušenosti, ví, kam volat, s kým jednat, jak postupovat :hug: :hug:
Jednou u nás byla kriminálka zjišťovat info na maminku tady v baráku, no někteří tady v domě na ní pěkně „nakydali“ :poblion: došlo mi, že stát se to může každé z nás :( :( tenkrát klučina vypadl z okna, ale dobře to dopadlo ;)

• načítám...
byron
25.5.12 17:55

@wildcherry no nevím, já bych se asi položila, nebo byla pragnaticjá a bojovala? Já nevím, nechci si to ani představit…
Každopádně mi připadá tohle řešení fakt hrozný. Sociální případy neřešej, nebo jako řešej- ale víme, jak to je

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová