Asi jsem se zakoukala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.5.12 21:01
@Black_Orchids píše: :mrgreen: :palec:
to mně se loni strááášně líbil můj porodník :D

To mi povídej, já z mýho porodníka byla mimo celý šestinedělí :P

• Citovat
  • Upravit
3839
25.5.12 21:08
@Anonymní píše:
To mi povídej, já z mýho porodníka byla mimo celý šestinedělí :P

sakryš, neměly jsme stejnýho :lol:
ten můj je ale takovej fešák, že s ním byl dokonce teď rozhovor v časopise Esquire 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
25.5.12 21:10

ještě, že mě rodila doktorka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
25.5.12 21:11
@Lizbeth píše:
Užij si tu platoniku…nic víc v tom nehledej..popojedem :mrgreen: :pankac:
:mrgreen: to je přesný :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.12 22:51
@Black_Orchids píše:
sakryš, neměly jsme stejnýho :lol:
ten můj je ale takovej fešák, že s ním byl dokonce teď rozhovor v časopise Esquire 8)

Asi ne, ten můj zas takový fešák nebyl, ale to charisma, TO CHARISMA :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2616
25.5.12 23:34
@Petiik píše:
Já jsem se zase zakoukala do svého nového gynekologa :mrgreen: Aspoň můžu říct, že máme „vztah“ více než platonický :lol: :lol:

Já se teda do toho svýho nezakoukala, ale je to ten zakoukávací typ :mrgreen: Navíc můj typ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.12 20:13
@Anonymní píše:
Ahoj. Já tohle měla taky. Těšila jsem se do práce, až ho uvidím, když jsme se začali přátelit, nemohla jsem se dočkat, až někam půjdeme (s partou). Zdálo se mi o něm a celkově to bylo jak z telenovely :mrgreen: Pak jsem otěhotněla a z práce musela odejít. Je to dva roky a sny o něm mám dodnes, když napíše jsem nejšťastnější na světě. Mám přítele 3roky, taky ho asi miluju, je hodnej, milej… nedokážu si představit život bez něj, ale tamtoho nemůžu pustit z hlavy a poblázněnost to asi nebude, jelikoř to trvá dýk dýl jak dva roky. :nevim:

Skoro vidím sebe. Byl mým šéfem,já do něj byla blázen. On to nevěděl,já pak otěhotněla a po 3 letech ho potkala na jedné otevíračce a ještě tu noc NEVĚRA. No mele se to dodnes a to ho znám už 9 let,ale spali jsem spolu tam 5× :think: . Sice už to není tak horké,mám teď svých starostí dost,ale myslím na něj i se mi o něm zdá. Někdy více někdy méně. On teď nějak pořád volá,že mě chce vidět,no asi to bude tím,že měl tento týden 40 a asi si říká,že už je starý :nevim: Ale nechtěla bych ho pro život,není to vhodný typ. On má svou rodinu a já tu svou. Je to taková tajná láska,ale spíš vysněná než reálná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky