Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Spousta žen necítí žádné mateřské pudy v těhotenství a dokonce třeba i těsně po porodu. Ale ono je dost možné, že to přijde. Příroda si pojistila, aby matka nezahodila novorozené dítě hned poté co zjistí, že tompořád jen řve, žere a kadí a pak zase řve. ![]()
A při nejhorším má dítě i druhého rodiče. Pkkud ex dítě chtěl, je možné že by se o něj postaral a vzal si ho do péče. Určitě je milující otec lepší, jak matka co dítě nená ráda.
@stinga píše: Více
Myslela jsem to první, celý ten příběh mi přijde divný (ten rychlý rozvod), tak jsem si řekla, že v tom určitě něco je a napadlo mě ještě toto, ale asi blbost. Třeba se zakladatelka ještě ozve.
@- sedmikráska píše: Více
pravděpodobně je to vymyšlené, a kdyby dítě bylo někoho jiného, tak to by snad zmínila, i tak by ale pořád byl otec její manžel
Hele když si chceš vymýšlet, tak to musí mít hlavu a patu. Příště to zkus znovu a lépe..
@JancaS84 Ja ze zakladatelcina prispevku nevycetla, ze dite ma byt nutne byvaleho manzela, to tam nepise. Mohla si to uhnat s nekym jinym, ne?
@Fee-bee píše: Více
Píše, že chtěl dítě exmanzel a ona souhlasila. Proč by i teda dělala dítě s někým jiným? Proč by toho exmanžela vůbec zmiňovala když by to čekala s někým jiným?
Manžel chtěl dítě, nechtěla jsem ale nakonec jsem souhlasila, jenže manželství se rozpadlo, tak jsem zůstala sama s břichem… co tam hledáte za jiné informace než tam jsou?
@arinecka píše: Více
Možná dítě z porozvodovýho sexu nedopadlo tak, jak si zakladatelka přála, a nepřivedlo exmanžela zpátky domů.
Děkuji všem za rady. S ‚manželem‘ je to tak, že oficiálně je rozvod ještě v procesu, ale už spolu nežijeme. Hází to teď celé na mě, popírá, že to celé byl jeho nápad a nechce se o dítě starat sám. Já asi nečekám žádnou spásnou radu, je mi jasné, že na to není moc, co říct. Spíš jsem si říkala, jestli jste někdo nebyl v podobné situaci, kdy jste ještě těhotné už cítily, že dítě nechcete. Asi hledám jenom možnost získat na to vše pohled někoho, kdo si prošel nečím podobným.
@Anonymní píše: Více
Běž na ten potrat, o takovou startovní situaci žádné dítě nestojí. Bude to už v něm a celý život bude mít na houby.
Dobrý
Já navážu
. Ty seš sousedka, co čeká ve frontě na jejího skorobejvalýho manžela, to dítě on vlastně chce, ale s tebou, tak tohle musí bejt stopro někoho jinýho. ![]()
@Anonymní píše: Více
No a máš teda ještě čas na potrat nebo ne?
Jestli jsi dítě nechtěla a nechceš ho, tak by volila potrat.