Asi není ten pravý :-(

Anonymní
12.10.11 15:19

Asi není ten pravý :-(

Jsem se svým mužem už 4 roky vdaná, celkově jsme spolu 7 let. Máme krásnou zdravou holčičku. Můj muž mě podváděl a odstěhoval se od nás. Trvalo to asi rok a nyní je už asi rok zase u nás. Odpustila jsem mu, ale zapomenout se nedá. Jsem na vše pořád sama. On pořád v práci a na melouchách. Peněz taky není moc ač je pořád někde :cry: Ač tohle všechno vím, strašně toužím po druhém miminku! Manžel s druhým souhlasí, ale myslím, že jen tak nějak kvůli mě (rozhodně to není tak, že by za mnou jednou přišel a řekl mi, že by chtěl další miminko :-( ) Vlastně ano, když se k nám vracel-byl jako vyměněný. Tak nějak vnitřně cítím, že děti budou jednou dříve či později to jediné, co mi zbyde :cry: Prostě cítím, že to ASI není na celý život :nevim: Vídáme se jen večer u TV, s ničím mi nepomůže-jen když mu řeknu. Nenapadne ho,aby vzal malou někam ven abych měla chvíli pro sebe, jede na brigádu i když mám chřipku a teploty-prostě ví,že se tak jako tak postarám. Vím, že kdyby druhé mimčo bylo, bylo by to strašně složité být na vše sama a také finančně to bude ještě horší. Máte některá z vás taky takové vnitřní pocity? Nějak se s tím neumím sama vypořádat a hlavně si o tom nemám s kým popovídat. Omlouvám se za anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
12.10.11 15:27

Nešla bych do druhého miminka. Naopak bych se snažila urovnat rodinný a hlavně manželský život. Pokud se to nepodaří, začla bych uvažovat, že odejdu. Pořizovat si druhé dítě v téhle situaci a v určitém krizovém období je nerozum.

• Citovat
  • Upravit
4336
12.10.11 15:59
sieta.m píše:
Nešla bych do druhého miminka. Naopak bych se snažila urovnat rodinný a hlavně manželský život. Pokud se to nepodaří, začla bych uvažovat, že odejdu. Pořizovat si druhé dítě v téhle situaci a v určitém krizovém období je nerozum.

Souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
12.10.11 15:59

Já bych s chlapem, který je doma k ničemu do druhého dítěte nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.11 16:08

Týjo, to je jako bych to psala já - bohužel. Jsem na tom úplně stejně s rozdílem že jsem spolu jako manželé 6 let jinak 8 let. Máme spolu šestiletýho rošťáka. Ten můj je taky pořád v práci nebo má svoje zájmy. Taky jsme měli krizi, kdy on odešel za milenkou, po třech měsících dolezl zpět s prosíkem a brekem.
Taky chci druhé dítě ale tak nějak pořád vnitřně bojuji. Mám dobrou práci, syn, který je již taky skoro samostatný a peníze docela pěkné. Ale na druhou stranu by syn potřeboval mít sourozence … takže taky váhám.
Ingo 2

• Citovat
  • Upravit
232
12.10.11 16:16

No těžké radit, ale jak píšou holky, nehnala bych se do druhého.Máš strach, že vás stejně jednou opustí a myslím, že opradu se dvěma dětmi to budeš mít moooc těžké, ani s jedním to nebude nic moc, ale s dvěma..
Já osobně bych se moc bála té finanční stánky asi víc jak toho, že budeš sama, to jsi skoro i teď.Až budou děcka na škole..No já bych do toho nešla, ale říkám, těžko ti radit, budeš se stejně řídit svým rozumem a srdíčkem.Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.11 16:22

Anonyme 2 vítej do klubu :cry: Je to smutný!! Cítím přsně to, co ty!! Vím, že by malá potřebovala sourozence, jelikož nechci vychovávat jedináčka (to je ten můj) a když vidím, co z něho vyrostlo :nevim: Já jsem ještě na rodičáku a strašně bych chtěla navázat s druhým dítětem kvůli hezké mateřské a možnosti vybrat znovu dovolenou. Práci jsem měla také velmi dobře placenou a ve své funkci jsem se dostala docela vysoko, takže si jsem celkem jistá, že by po mě hrábli všema 10ti i za další 4 roky. Kdykoli potkám nadřízeného, ptá se, kdy už se jim vrátím.
Manžel pohlídá, když mu řeknu a zrovna může, když mu řeknu, pomůže mi uklidit. Vadí mi, že mu musím o všem říkat, že ho nenapadne nic samotného!

• Citovat
  • Upravit
232
12.10.11 16:37

Podle toho co jsi teď napsala, si myslím, že jsi si vlastně už i odpověděla.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
12.10.11 16:38

Nemyslím, že je k ničemu. Spíš mají zajeté koleje a když mu řekne, ruku k dílu přiloží. Na tom se dá stavět.

peggy.sl píše:
Já bych s chlapem, který je doma k ničemu do druhého dítěte nešla.

Zakladatelko, zapracovala bych na manželském životě, podílení se na chodu rodiny a domácnosti a dala mu možnost a příležitost se víc zapojit. Bude to běh na dlouhou trať, ale pokud se podaří, naději na druhé dítě máte a je lepší překonat krizi a mít děti s jedním tatínkem, než odejít středem a nevyčerpat všechny možnosti… myslím, že tě momentálně víc štve současná situace, než minulost. Každý můžem udělat chybu a měli bychom dostat možnost ji napravit. Ale dokud druhý neřekne, co chce a co by chtěl změnit, nemusí mít partner možnost to udělat, protože to třeba nevidí, nechápe nebo prostě neví (i když ty si můžeš myslet, že to je přece jasné) Tak to prostě je, promysli to a pokud chceš být s manželem, v klidu mu tohle řekni a i to, co tě trápí a co chceš změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
12.10.11 16:44

mimo téma - já jsem jedináček a připadám si celkem normální (měli jsme velmi malý byt :mrgreen: )
jinak si myslím, že to není moc rozumné a pokud cítíš, že s mužem nebudeš, tak dost dobře nechápu proč chceš skončit sama s dvěma dětma.
pokud se máš kam vrátit (dobrá práce), neváhala bych a vrátila bych se k normálnímu životu a čas by ukázal, jestli manžel je ten pravý nebo ne.
jinak - zabijte mě - ale myslím si, že být 8 let s dětmi doma je taky dobře na hlavu. to pak svět může vypadat úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.11 16:46

Už jsem se snažila mu tohle říct. Když chci, aby byl s námi více doma, odpoví mi, že přeci chci víc peněz. Problém je ovšem v tom, že vlastně z jeho melouchů nevidím ani korunu. Je mi blbé si říct o peníze, když vidím, jak pořád maká. To je zase druhá stránka- bojím se, či je mi to blbé. Říkala jsem mu jasně, že si přeju, aby byl aspoň 1× týdně s námi doma, nebo aspoň 2× týdně přijel domů kolem 5té hodiny. Udělá to a za týden v tom jede znovu!Nejvíce mě štve, že i když mám chřipku, jde za kámošem na melouch! A to i v případě, že má ten den noční. Je tam prostě dá se říct pořád

• Citovat
  • Upravit
7576
12.10.11 16:57

A proč by to měnil? Tobě je blbé si říct i o peníze pro rodinu, natož o čas nebo peníze pro sebe. Jak si to uděláš, tak to máš. A to myslím v tom nejlepším slova smyslu! Ne proti tobě. Zapracuj sama na sobě, napiš si, co chceš a jak toho lze dosáhnout (např jednou týdně budu chodit cvičit=manžel s dítětem a jednou týdně v jasně stanovený den přijede manžel z práce domů v 17hod a bude krmit a koupat prcka) a za tím si jdi. Je to těžší, než sedět a stěžovat si, ale přinese to pozitiva. Buď zjistíte, že se domluvit dokážete a bude to fajn a pomalu se začne měnit i váš vztah, nebo zjistíš, že s ním být opravdu nechceš a začneš nový život. Každopádně dokud nezjistíš, co chceš ty sama a jak se udělat spokojenou, nemůžeš chtít po nikom, aby to dokázal za tebe. Hodně štěstí… si prostě myslim, že máte mnohem větší problém ve stereotypu a komunikaci, než si myslíš :kytka:

Anonymní píše:
Už jsem se snažila mu tohle říct. Když chci, aby byl s námi více doma, odpoví mi, že přeci chci víc peněz. Problém je ovšem v tom, že vlastně z jeho melouchů nevidím ani korunu. Je mi blbé si říct o peníze, když vidím, jak pořád maká. To je zase druhá stránka- bojím se, či je mi to blbé. Říkala jsem mu jasně, že si přeju, aby byl aspoň 1× týdně s námi doma, nebo aspoň 2× týdně přijel domů kolem 5té hodiny. Udělá to a za týden v tom jede znovu!Nejvíce mě štve, že i když mám chřipku, jde za kámošem na melouch! A to i v případě, že má ten den noční. Je tam prostě dá se říct pořád
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.11 17:07

Radši anonymně, je to pro mě citlivá téma.
Moje sestra totiž měla manžela, který taky pořádně nevydělal, nikdy neměli peníze, přitom on byl pořád v luftu, melouchy nebo noční služby. Měli jedno dítě, pak sestra taky moc chtěla další, to o podvádění nic nevěděla. Takže měli druhé dítě a cca po 3 letech od druhého porodu se provalilo, že milej švagřík sestru léta podváděl, nejenom se ženskýma, ale napůjčoval si peněz a hrál v automatech nebo sázel, krom toho začal taky hodně pít. Bylo to peklo pro celou rodinu, samozřejme nejvíc to odnesla sestra a její děti, přišli o byt a nebýt rodiny, bůhvíkde by skončily…

Takže chci tě varovat, dej si velký pozor na podezřelé melouchy a nedostatek peněz. A když už víš, že tě jednou podvedl, tak si ověřuj, kam chodí, kam strká peníze!
Velmi velmi velmi dobře si rozmysli, jestli mít druhé dítě s takovýmto člověkem!!! Dítě máš ještě malé a zajisté si taky mladá, máš všechno před sebou a věřím, že zvládneš i život bez takovýho týpka!

Omlouvám se, že to vyznělo tak, jako že bourám vaši rodinu, ale mám velmi špatné zkušenosti, prostě musela jsem tě varovat! :hug:
Hlavně ten fakt, že muž pořád v práci a peníze nejsou, to je prostě podezřelý, ať se na to díváš z jakékoli strany :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1803
12.10.11 18:34

Tohle přesně znám, s takovým chlapem jsem žila spoustu let. Sice teda vydělal peníze, ale byly to jeho peníze a ne moje, takže mi to k ničemu stejně nebylo. Jsem ráda že nemáme spolu děti. Nečekej že se změní, je to jeho povaha, takže podle mého máš dvě možnosti, buď to neřešit, nebo si najít jiného muže. Určitě by se našel někdo kdo se o tebe bude starat když budeš potřebovat a budě ti říkat že tě miluje. Všechno jsem si to zažila a teď mám super chlapa, který je moc hodný i když každej má svoje chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
13.10.11 10:52

tak ho vyhod a najdi si jineho se kterym budes stastna. Pripadne budes chtit deti. Neni na co cekat, at mezi detmi neni tak velky rozdil. A ty taky nemladnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí