Vyhodila jsem manžela z bytu - dělám dobře?

184
11.10.11 15:02

Prosím o názor-dělám dobře?

Ahojky všem ! Vyhodila jsem manžela z bytu protože nebyl schopný si sehnat práci. Ve zkratce řečeno místo toho aby hledal a objížděl firmy a ptal se na volná místa, seděl doma u PC a hral on-line hry. Mě ruply nervy a vykopla jsem ho. POslal sice pár mailů ale to podle mě nestačí, máme dvouletou dceru a čekáme druhé dítě jsem ve 28tt. Měl možnost dvou zaměstnání obě měl jisté že ho přijmou u jednoho se vymluvil na to že nemá na vstupní prohlídku 300kč přitom věděl moc dobře že si je má odložit stranou. A u druhého místa měl brigádu na které stejně vydělal tak akorát prd 900kč za cely tyden , místo toho aby oželel jeden den teto nevyhodné brigády a šel vyplnit dotazník a podepsat smlouvu. Zaměstnavatel který mu to místo chtěl dát tak mu poslal i dopis aby se dostavil protože mu nefungoval e-mail. Takže kdyby ho nechtěl zaměstnat tak se neobtěžuje nějakým dopisováním. To je tak ve zkratce vysvětlení o co vlastně jde , navíc ještě díky tomuhle přístupu k práci mi udělal dluh na bytě který je psaný na mne. Dnes mi volala tchýně že vykopnout ho z bytu není řešení a že, je to vina nás obou já teda nevím na čem mam mít tu vinu, jestli na tom že chtěl druhé dítě ke kterému mě nakonec přemluvil mimochodem to ještě práci měl. Že jsem neměla otěhotnět a jít do práce a že jsme na to dva, nevím co si o tom myslet že se ve mě snaží probudit svědomí jen aby mi ho vnutila zpátky, protože ona ho doma nechce, nebo netuším co si o tom myslet. Kždopádně za svým nazorem že ho nehodlám vzít zpátky si stojím protože by to podle mého bylo stejné mohla bych se vztekat ječet dokonce i vyhrožovat rozvodem ale s ním by to nehlo, jo dva dny by sekal latinu že by se zašel někam zeptat na práci ale opět by to byly výmluvy typu- já sem tě chtěl nechat ráno vyspat nebo já sem uklizel nebo navařil a proto nemohl jít hledat práci. 8-o Nejsem neschopná uvařit i uklidit umím a kdž už je řeč o spaní dcera spí do 10h takže ja se stihnu taky pěkně prospat. Jen mě zarazil tchynin názor v podstatě mi vyčetla to že jsem těhotná a nechodím do práce protože než jsme otěhotněla tak jsme měla přivýdělek, asi nechápe že to jeji syn svou pohodlností zavinil že mne málem vykopli z bytu na ulici s malým dítětem které by skončilo v dětském domově sice mám rodiče u kterých najdu pomoc ale bydlet u nich bych nemohla není tam místo, mají malinký baráček 2+1 a jěště s nimi bydlí bratr takže nic jiného než jít pod most nebo ubytovnu či azylový dum by mi nezbylo ale i tak bych riskovala že by mi mohli malou sebrat, chtěla bych vědět jak byste se na mém místě zachovaly vy myslela jsem že má tchýně mi dá aspoň za pravdu ale asi jsem se hluboce zpletla zajímalo by mne co je podle ní řešení. Živit chlapa kterému se nechce do práce či se nechat vykopnout a jít pod most všichni? :pocitac: To svědomí se jí povedlo ve mě probudit protože mi není úplně lhostejné co s ním bude nebo kam půjde… Snsd jsem na nic nezapomněla, předem děkuji všem za názor a taky za to že si to přečtete potřebovala jsem to ze sebe dostat Díky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1249
11.10.11 15:07

je to drsné,ale v pořádku,třeba mu to dojde a začne se opravdu snažit,takhle seděl doma a měl vše a říkal si,,ono to ňák dopadne"…u mě máš ANO :mrgreen: udělala jsi dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
11.10.11 15:09

Za mě teda taky ano, jak pises ze mel ty dve mista fakt jisty a nesel tam 8-o co vic chces, pracovat nechce.
Udelala si stopro dobre…no a tchyne? Je to tchyne ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
11.10.11 15:09

Já si taky myslím, že jsi udělala dobře. Komu není rady, tmu není pomoci. Vzala bych ho zpět jedině s pracovní smlouvou a obrovskou kytkou v ruce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
11.10.11 15:11

Já myslím, že jsi udělala dobře. Třeba se chlap chytne za nos a uvědomí si to a něco si sežene.Sezení u počítače a hraní her není řešení. Já bych udělala asi to samý. Nikde není psáno, že ho nemůžeš vzít zpátky, pokud začne normálně pracovat že? My jsme měli teď přesně opačný problém. Chlapa mě propustili z práce a nemohl dlouho nic sehnat a to se opravdu snažil, až jsem z finančních důvodů musela nastoupit do práce já i když jsem těhotná a on zůstal s malým doma. Konečně se to ale snad vyřešilo a než nastoupím na mateřskou, tak už to vypadá, že nastoupí do práce taky. Nechci to zakřiknout, tak ťuky, ťuk......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
11.10.11 15:12

Souhlas, když to jinak nešlo, nedá se nic dělat…alespoň to začne brát vážně. Nech ho vydusit, ať si hezky uvědomí, že o rodinu se člověk musí starat.
A tchýni vzkazuju :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
11.10.11 15:14
M-a-j-a píše:
Já si taky myslím, že jsi udělala dobře. Komu není rady, tmu není pomoci. Vzala bych ho zpět jedině s pracovní smlouvou a obrovskou kytkou v ruce!

minimálně!!každou sobotu večeře,potom pohlídat děti,aby si piškotka zašla zacvičit,večer s kamarádkou na kávičku… a snídaně do postele je samozřejmost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 15:14

Tak teda je to hodně dršný,ale máš u mě taky ano. Asi bych neco takovýho měla udělat s tim mým, ten sice práci má a poctivě do ni chodí,ale jak příde z práce má odděláno a neni síly ho dostat od počítače, to se ho musim skoro prosit i o to aby si vztal malýho když se mi chce na záchod( je schopnej mi říct , že ho necce) já už nevim co s nim. příde domu jeho první cesta je pusa mě amalýmu , pak záchod a do koupání jen pc, nebo playstny..nu jenže, já nemam na to ho zbalit. Zakladatelko tebe opravdu moc obdivuju, jak si to zvládla :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16492
11.10.11 15:15
terdule píše:
M-a-j-a píše:
minimálně!!každou sobotu večeře,potom pohlídat děti,aby si piškotka zašla zacvičit,večer s kamarádkou na kávičku… a snídaně do postele je samozřejmost..
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
11.10.11 15:18

holky díky přesně to jsem potřebovala slyšet-číst. Jen si myslím že už asi nemá cenu ho brát zpátky sama nevím zda ho ještě miluji nebo už to byl jen zvyk byli jsme spolu 5 let a vzali jsme se teprve letos v červnu, už jednou jsme o byt přišli diky tomu že zháněl práci dlouho je pravda že minule za strátu zaměstnání nemohl prostě snižovali stavy tehdy jsem s malou mohla byt u rodičů ale to byla dcerka ještě malinká bylo jí půl roku, a ještě se to dalo ale teď už to nejde mám za tři měsíce rodit a postel od malé moje a ještě k tomu postýlka by se tam už nevešla. Teď o tu práci přišel svou vinou tam zaspal tam nemocenská třeba i měsíc atd. navíc máme dluhy sice už byly před manželstvím (duvod zařízení do bytu atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.10.11 15:20

jsi silní ženská , držím palce, vydrž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
11.10.11 15:21

Tak třeba to bude pro něj impulz k pořádné činnosti a jestli ne, tak je to ztracený případ…

Jestli jste manželé, tak pozot na další možnost tvorby dluhů z jeho strany, doporučuji to vyřešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
11.10.11 15:22
Anonymní píše:
Tak teda je to hodně dršný,ale máš u mě taky ano. Asi bych neco takovýho měla udělat s tim mým, ten sice práci má a poctivě do ni chodí,ale jak příde z práce má odděláno a neni síly ho dostat od počítače, to se ho musim skoro prosit i o to aby si vztal malýho když se mi chce na záchod( je schopnej mi říct , že ho necce) já už nevim co s nim. příde domu jeho první cesta je pusa mě amalýmu , pak záchod a do koupání jen pc, nebo playstny..nu jenže, já nemam na to ho zbalit. Zakladatelko tebe opravdu moc obdivuju, jak si to zvládla :kytka:

8-o tak na to bych opravdu neměla nervy! To musí být hrozné, to je jak druhé dítě, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
11.10.11 15:24

Udělala jsi 100% dobře, jen pozor ať ti za dobu trvání manželství neudělá ještě nejaké dluhy, abys to pak nemusela splácet za něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 15:29
Banny.J píše:
Anonymní píše:
Tak teda je to hodně dršný,ale máš u mě taky ano. Asi bych neco takovýho měla udělat s tim mým, ten sice práci má a poctivě do ni chodí,ale jak příde z práce má odděláno a neni síly ho dostat od počítače, to se ho musim skoro prosit i o to aby si vztal malýho když se mi chce na záchod( je schopnej mi říct , že ho necce) já už nevim co s nim. příde domu jeho první cesta je pusa mě amalýmu , pak záchod a do koupání jen pc, nebo playstny..nu jenže, já nemam na to ho zbalit. Zakladatelko tebe opravdu moc obdivuju, jak si to zvládla :kytka:
8-o tak na to bych opravdu neměla nervy! To musí být hrozné, to je jak druhé dítě, co?

nu právě , já nevim co snim :cry: :cry: :cry: ted má další nešvar jak má odpolední věčně chodí do hospody a dneska se mi v rátil v 6 ráno :cry: malej plakal, měl hlad myslela sem že si s nim chvilku pohraje než udelam mlíko a on si leh a ani si ho nevšimnul :cry: :cry: :cry: tak dostal vynadáno už ráno..já nevoim co s nim :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky