První lásky

Anonymní
10.10.11 23:42

první lásky

Ahoj holky, mam takou otázku (která by se asi partnerovi nelíbila) proto anonymně :mrgreen:
Chci se vás zeptat, jestli si - i když jste štastně vdané - někdy vzpomenete na svoji první lásku (nemyslim tu školkovou), ale tu fakt echt lásku, za kterou byste v té době dali cokoliv :-) Ptám se proto, že i když sem více méně štastná se svym partnerem, jak vidim nekde na ulici svoji první velkou lásku, pořád se mi podlomí kolena a rozbuší srdce, to samé když slyšim naši písničku, při který jsme se prvně políbili, nebo tancovali… Máte to některá taky tak nebo sem úplně blbá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1702
10.10.11 23:53

Ahoj, blba nejsi :mrgreen: Me se sice nelamou kolena jako kdysi, ale na tu prvni „echt“ lasku vzpominam rada a samo jsou situace, treba ty pisnicky nebo mista kdy se mi vybavi nejaky ty hezky vzpominky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
10.10.11 23:55

Tak já mám svoji první lásku doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 00:09

Já vzpomínám občas, i když mám tudle sobotu svatbu tak si ho ráda připomenu. Když ho potkám zamrazí mě u srdíčka. Nebo ráda kouknu na jeho nové fotky na FB :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 00:15

nu já si to právě beru nák moc až se sama sebe i bojim …taková chemie, tak akorát abych do toho zase spadla :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 00:17
Ometačka píše:
Tak já mám svoji první lásku doma :srdce:

hjeee ty se máš :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 02:24

no ja take vzpominam i kdyz jsem stastne vdana a spokojena, na tu nejvetsi lasku(nebyla to ta prvni) snad nezapomenu,pri vzpomince na to prvni objeti, kdy jsme se sesli potajnu v praci na nocni v tmave mistnosti, se klepu jeste dneska. Sice to bylo kratky vztah, ale tak intezivni, ze jeste nekolik let, kdyz jsem ho videla, tak se mi klepaly ruce a tep vyletel hoodne vysoko. Dodnes se mi o nem nekdy zda a to uz je 10 let :-P Taky jsem se kvuli nemu rozesla s klukem, s kterym jsem chodila 2 roky a uz jsme spolu bydleli :oops: Nastesti to nebyl ten pravy do zivota, ten pravy tady spinka vedle me :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3576
11.10.11 06:28

:-D No vzpomenu si.. moje prvni velka laska nebyla opetovana :-? ted uz se jen pousmeju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 06:32

svého manžela miluju, ale takovou tu chemii jako podlamování nohou jsem zažila jednou a jen u toho jednoho, byl to přesně můj tip, tak nějak jsme k sobě tíhli celou střední a jen na společnou noc čekali 3 roky :mrgreen: :palec: dodnes se mi o něm zdává, a celkem i často, prostě to má člověk v mozku někde v podvědomí :roll: On mi dokonce psal ať se rozvedu, že si mě vezme :mrgreen: takže třeba to má i podobně, ale jak tu nademnou někdo psal, není to chlap do života, jde i o spolehlivost..u něj si člověk nikdy nebyl jist kdy to opět začne nebo skončí :nevim: jak už jsem řekla, manžela miluju moc jen se mi nepodlamujou ty kolena, ale zdává se mi o něm taky :srdce: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 06:45

Na toho prvního zrovna ne, ale na jednoho vzpomínám často, bez nekalých úmyslů :mrgreen: Říkám si, že bych ho chtěla ještě někdy vidět, třeba jen z dálky… nevinně, jen si připomenout jeho obličej… :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 07:03

Já tu svou největší lásku už ani vidět nechci, protože se tak nějak přestávám ovládat a jak tu už bylo řečeno, vážně to není chlap pro život. Čekám s ním dítě, ale nevídáme se a doufám, že nebudem, prostě je ta láska až tak moc silná, že je skoro na škodu… ono když holka na někoho čeká čtyři roky a pak za čtyři měsíce zjistí, že je všechno jinak, než si vysnila, tak nepomůže ani obrovská oboustranná láska… Teď jsem spokojená, ale ty vzpomínky… Prostě to byl a je můj osudovej chlap. Jen spolu nemůžeme být.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
11.10.11 07:25

Jé první láska,to je zajimavé.Jsem vdaná,ale taky si občas vzpomenu:-) už jsem ho neviděla pěkně dlouho,ale taky občas mrknu na FB.Spíše potkávám jeho přítelkyni,než ho:-)

• Citovat
  • Upravit
2673
11.10.11 08:18

Vzpomínám a když mě manžel doma štve tak ještě víc.Občas ho potkávám,bydlíme kousek od sebe.Někdy bych ten čas chtěla vrátit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.10.11 08:31

jj, on se nedávno oženil a vzal si o 10 let starší paní , na fotce vypadají jako sourozenci, absolutně nechápu.. dobře mu tak, neměl mi dávat kopačky :)
jo a neuvěřitelně se změnil, vypadá jako tatík :lol: :lol:

mimochodem všimli jste si, jak rychle se z krásných kluků stanou zakulacení fotříci?? koukala jsem na spolužáky a nepoznávala je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.10.11 08:34

Jééé, vzpomínám na něj občas, byla to má láska na celý život v té době.. Bohužel/bohudík to tak nedopadlo, stal se z něj kurevník a grázl :roll: Písničky si pamatuju doteď, ale už nás nic nespojuje, bydlíme 100km daleko :mrgreen: ženský střídá jak ponožky, je rozvedený, o dítě se nezajímá (předtím aspoň zájem měl, je z předešlého vztahu přede mnou)

Omlouvám se za LeoZbrna - krásný metřík :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria