Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, blba nejsi
Me se sice nelamou kolena jako kdysi, ale na tu prvni „echt“ lasku vzpominam rada a samo jsou situace, treba ty pisnicky nebo mista kdy se mi vybavi nejaky ty hezky vzpominky ![]()
Já vzpomínám občas, i když mám tudle sobotu svatbu tak si ho ráda připomenu. Když ho potkám zamrazí mě u srdíčka. Nebo ráda kouknu na jeho nové fotky na FB ![]()
nu já si to právě beru nák moc až se sama sebe i bojim …taková chemie, tak akorát abych do toho zase spadla ![]()
Ometačka píše:
Tak já mám svoji první lásku doma
hjeee ty se máš ![]()
no ja take vzpominam i kdyz jsem stastne vdana a spokojena, na tu nejvetsi lasku(nebyla to ta prvni) snad nezapomenu,pri vzpomince na to prvni objeti, kdy jsme se sesli potajnu v praci na nocni v tmave mistnosti, se klepu jeste dneska. Sice to bylo kratky vztah, ale tak intezivni, ze jeste nekolik let, kdyz jsem ho videla, tak se mi klepaly ruce a tep vyletel hoodne vysoko. Dodnes se mi o nem nekdy zda a to uz je 10 let
Taky jsem se kvuli nemu rozesla s klukem, s kterym jsem chodila 2 roky a uz jsme spolu bydleli
Nastesti to nebyl ten pravy do zivota, ten pravy tady spinka vedle me
![]()
No vzpomenu si.. moje prvni velka laska nebyla opetovana
ted uz se jen pousmeju ![]()
svého manžela miluju, ale takovou tu chemii jako podlamování nohou jsem zažila jednou a jen u toho jednoho, byl to přesně můj tip, tak nějak jsme k sobě tíhli celou střední a jen na společnou noc čekali 3 roky
dodnes se mi o něm zdává, a celkem i často, prostě to má člověk v mozku někde v podvědomí
On mi dokonce psal ať se rozvedu, že si mě vezme
takže třeba to má i podobně, ale jak tu nademnou někdo psal, není to chlap do života, jde i o spolehlivost..u něj si člověk nikdy nebyl jist kdy to opět začne nebo skončí
jak už jsem řekla, manžela miluju moc jen se mi nepodlamujou ty kolena, ale zdává se mi o něm taky
![]()
Na toho prvního zrovna ne, ale na jednoho vzpomínám často, bez nekalých úmyslů
Říkám si, že bych ho chtěla ještě někdy vidět, třeba jen z dálky… nevinně, jen si připomenout jeho obličej… ![]()
Já tu svou největší lásku už ani vidět nechci, protože se tak nějak přestávám ovládat a jak tu už bylo řečeno, vážně to není chlap pro život. Čekám s ním dítě, ale nevídáme se a doufám, že nebudem, prostě je ta láska až tak moc silná, že je skoro na škodu… ono když holka na někoho čeká čtyři roky a pak za čtyři měsíce zjistí, že je všechno jinak, než si vysnila, tak nepomůže ani obrovská oboustranná láska… Teď jsem spokojená, ale ty vzpomínky… Prostě to byl a je můj osudovej chlap. Jen spolu nemůžeme být.
Jé první láska,to je zajimavé.Jsem vdaná,ale taky si občas vzpomenu:-) už jsem ho neviděla pěkně dlouho,ale taky občas mrknu na FB.Spíše potkávám jeho přítelkyni,než ho:-)
Vzpomínám a když mě manžel doma štve tak ještě víc.Občas ho potkávám,bydlíme kousek od sebe.Někdy bych ten čas chtěla vrátit ![]()
jj, on se nedávno oženil a vzal si o 10 let starší paní , na fotce vypadají jako sourozenci, absolutně nechápu.. dobře mu tak, neměl mi dávat kopačky ![]()
jo a neuvěřitelně se změnil, vypadá jako tatík
![]()
mimochodem všimli jste si, jak rychle se z krásných kluků stanou zakulacení fotříci?? koukala jsem na spolužáky a nepoznávala je
Jééé, vzpomínám na něj občas, byla to má láska na celý život v té době.. Bohužel/bohudík to tak nedopadlo, stal se z něj kurevník a grázl
Písničky si pamatuju doteď, ale už nás nic nespojuje, bydlíme 100km daleko
ženský střídá jak ponožky, je rozvedený, o dítě se nezajímá (předtím aspoň zájem měl, je z předešlého vztahu přede mnou)
Omlouvám se za LeoZbrna - krásný metřík
![]()
Ahoj holky, mam takou otázku (která by se asi partnerovi nelíbila) proto anonymně
Ptám se proto, že i když sem více méně štastná se svym partnerem, jak vidim nekde na ulici svoji první velkou lásku, pořád se mi podlomí kolena a rozbuší srdce, to samé když slyšim naši písničku, při který jsme se prvně políbili, nebo tancovali… Máte to některá taky tak nebo sem úplně blbá 
Chci se vás zeptat, jestli si - i když jste štastně vdané - někdy vzpomenete na svoji první lásku (nemyslim tu školkovou), ale tu fakt echt lásku, za kterou byste v té době dali cokoliv