První lásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
11.10.11 08:42

Na svou první lásku jsem nikdy nezapoměla a tak když jsem jí znova potkala po 17ti letech a zjistila jsem že ta láska nezmizela ani na jedný straně, tak jsem neváhala a odešla jsem z manželství které nefungovalo a šla za svým srdcem. Už jsme spolu dva roky a z toho rok manželé a je to pořád jako na začátku a já ničeho nelituji. První láska je hold první láska :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 08:43

Zajímavá diskuse. Já vzpomínám docela často, nerozešli jsme se ve zlým, spíš proto, že já byla mladá a on o 10let starší a ukončila jsem to já. Dřív jsme se i občas vídali, ale teď už o něm pár let vůbec nevím. No a teď jsem těhotná a několikrát se mi o něm i zdálo a myslím na něj poměrně často :think: to jsou asi hormony :zed:

• Citovat
  • Upravit
7661
11.10.11 09:26

Taky vzpomínám, zejména, když to s manželem zaskřípe. Něco jako bylo ve Smolíkových - kdybych si tak tenkrát vzala Pištu Hufnágla! Jenom ten můj se jmenoval Mirek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
11.10.11 10:17

Moje prní láska byl Vašík :srdce: :mrgreen:
„Chodila“ jsme spolu už ve školce, následně na základce a pak byl i můj první v posteli :dance:
Když jsem se s ním v 17 rozešla, dal se na chlapce :mrgreen:
na svoje lásky vzpomínám, ale spíš jako „Ježiš já byla blbá“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
11.10.11 10:35

Já svou první lásku potkala před 16ti lety a i když jsme již každý někde jinde, trvá dodnes a to u obou. Randili jsme spolu s přestávkama asi 7 let a to jsme spolu strávili pouze jednu jedinou noc, na kterou teda nikdy nezapomenu. Loni mě vyhledal přes FB, zrovna se rozváděl a tvrdil, že prostě já jsem ta pravá pro něj a okamžitě by se neváhal oženit znovu. Já ale couvla…po dalším půl roce to zkusil znovu, ale nedala jsem se, ač jsem mooooc chtěla…našel si slečnu a nedávno se rozešli, tak počítám, že se dříve či později opět objeví:-))) Při každým setkání se mi třesou ruce, podlamujou kolena a jsem zralá na infarkt, ale vím, že to není chlap pro život a i když by příležitost byla, já si radši nechám ty vzrušující vzpomínky a pustím si k tomu tu naší písničku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
11.10.11 13:31
MonnyDee píše:
Jééé, vzpomínám na něj občas, byla to má láska na celý život v té době.. Bohužel/bohudík to tak nedopadlo, stal se z něj kurevník a grázl :roll: Písničky si pamatuju doteď, ale už nás nic nespojuje, bydlíme 100km daleko :mrgreen: ženský střídá jak ponožky, je rozvedený, o dítě se nezajímá (předtím aspoň zájem měl, je z předešlého vztahu přede mnou)Omlouvám se za LeoZbrna - krásný metřík :lol: :lol: :palec:
:mavam: Diky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 14:33

to to je pro mě teda zrovna aktuální téma :palec:
svou „první lásku“ se vším všudy jsem potkala po pár letech úplně náhodou minulý týden, a i když jsem šťastně vdaná (a s dětmi), tak mě těch 5 minut úplně rozhodilo, pořád to tam je, a evidentně z obou stran, naštěstí šance, že se zase uvidíme, je mizivá a telefon jsme si ani jeden nenabídli (člověka by to pokoušelo :think: ),
no jo, zabývám se ptákovinama, ale to u mě znamená, že doma je všechno v pohodě (manžel je ten nejlepší chlap, co znám)
první láska má charizma, je to tip lva salonů, každá ženská by si asi dala říct, ale pro život je nepoužitelnej (už jenom kvůli těm ženským)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 14:43
Anonymní píše:
svého manžela miluju, ale takovou tu chemii jako podlamování nohou jsem zažila jednou a jen u toho jednoho, byl to přesně můj tip, tak nějak jsme k sobě tíhli celou střední a jen na společnou noc čekali 3 roky :mrgreen: :palec: dodnes se mi o něm zdává, a celkem i často, prostě to má člověk v mozku někde v podvědomí :roll: On mi dokonce psal ať se rozvedu, že si mě vezme :mrgreen: takže třeba to má i podobně, ale jak tu nademnou někdo psal, není to chlap do života, jde i o spolehlivost..u něj si člověk nikdy nebyl jist kdy to opět začne nebo skončí :nevim: jak už jsem řekla, manžela miluju moc jen se mi nepodlamujou ty kolena, ale zdává se mi o něm taky :srdce: :mrgreen:

nu i já jsem právě takový ty motýlky v břiše , podlamování kolen a takový zažila jen jednou za život. on byl o několik let starši, poznali jsme se na místní městko vesnický diskotéce :mrgreen: mě bylo čerstvě 15 a jemu 24, chvíli jsme spolu chodili a pak jsme se rozešli s tím , že to nepude, protože já byla mladá, naši byli hoodně proti našemu vztahu a já ho neuměla bránit,našli jsme si jiný partnery, já jeho bratrance (to aby to bylo v rodině, bo já nevim :mrgreen: ) a on takyy nějakou slečnu znam ji jen podle vidění, jenže oba sme měli tu smulu, nebo to štěstí ,já nevim, že nás partneři podváděli kudy mohli a atk jednoho večera o rok později jsme došli až do postele :-) na tu noc nikdy nezapomenu. vždycky byla mezi námi chemie když sme se nekde potkali, scházeli jsme se i když sme spolu nechodili, hledali jsme doteky ve vší počestnosti ale oba jsme si užívali jakej koliv dotek, kdyyž sme šli z diskotéky bylo téměř pravidlo že sme se líbali…(když jsme zrovna byli volní)pak ,ale to zase ukončil on a dva roky sem ho neviděla, to už jsem měla svýho stálýho partnera až do ted a ted je to mu manžel. ještě před 2,5 rokem to tak ,ale nevypadalo, měla jsem hroznou krizi, nejdřív mi umřel strejda a měsíc na to moje sestřenka kterou jsem měla strašně ráda a jeji smrt mě v tej době dostala až na dno, nu muj zletej to nechápal, začali jsme se odcizovat…nu a kdo se zase neoběvil?Moje spása, která mi vždycky byla nápomocná a vždy mě dokázala vyslechnout. doted nevim jestli jsem so vybrala dobře, někdy si řikam, že sem možná měla víc bojovat o Tomáše a ne dávat znovu šanci tomu kterj mě doted vyslechnout neumí. Já mam manžu ráda,ale jestli ho miluju? mam v tom zmatek. dneska v noci sem měla takovej krásnej sen,ale vim že já a tomáš se nikdy dohromady nedáme, protože jsem to před těmi 2,5 lety totálně zazdila ted sem ho nějakou dobu už neviděla, nevim c snim je , jen ho mam pořád v živej paměti a taky v srdci, už je to 7 let a já se z toho ne a ne vyhrabat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 14:44

ježíš, to sem napsala zase román :mrgreen: Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 14:50
Liduš88 píše:
Vzpomínám a když mě manžel doma štve tak ještě víc.Občas ho potkávám,bydlíme kousek od sebe.Někdy bych ten čas chtěla vrátit :oops:

Liduš, ale to je fakt přesný, taky jak mě manžel naštve ještě víc mi to tíhne k němu a chci vrátit čas, chápu tě.zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 14:57
sali78 píše:
Na svou první lásku jsem nikdy nezapoměla a tak když jsem jí znova potkala po 17ti letech a zjistila jsem že ta láska nezmizela ani na jedný straně, tak jsem neváhala a odešla jsem z manželství které nefungovalo a šla za svým srdcem. Už jsme spolu dva roky a z toho rok manželé a je to pořád jako na začátku a já ničeho nelituji. První láska je hold první láska :oops:

taky si někdy, teda víc než nekdy, docela často řikam, že sem si vybrala špatně. S Tomášem sme si rozumněli naprosto ve všem, jedinej problém byli naši a já to kvuli nim dvakrát zazdila a ted už by asi čas vrátit nešel , dlouhou dobu sem o něm nic neslyšela , ani sem ho neviděla…myslim , že na něj myslim jen já ,ale on už má jinej život, ale človšěk nikdy neví… si někdy řikam, že bych mohla psát svou vlastni telenovelu :mrgreen: zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
1249
11.10.11 14:58

jééé první láska…ta moje byla dva měsíce úžasná,než přijeli policajti,nasadili mu želíska za vykradenou banku a ještě k tomu byl pasák…ale pořád mám doma v krabičce krásný dopisy(psaný z basy :mrgreen: )..ale byla krásná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 14:59

ááá děvčata vidim , že v tom nejsem sama, a ani nejem jediná kdo v tom pořád tak trochu (víc) lítá :mrgreen: už se si myslela, že sem vážně blbá :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.11 15:00
terdule píše:
jééé první láska…ta moje byla dva měsíce úžasná,než přijeli policajti,nasadili mu želíska za vykradenou banku a ještě k tomu byl pasák…ale pořád mám doma v krabičce krásný dopisy(psaný z basy :mrgreen: )..ale byla krásná :srdce:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.11 01:46

zakladatelko
Pokud nejsi stastna v soucasnem vztahu a myslis si, ze bys mohla byt stastnejsi se svou prvni laskou, ale nejsi si jista, co kdybys zkusila jen treba takovou nezavaznou schuzku, jen abys zjistila, jestli jsou city stale oboustranne :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky