Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, prosím vás, musím se hned svěřit, nebo mě už klepne.Vím, že je tady hodně témat o nevěře, je to hnusný, jak se to hromadí, přijde mi, že snad každý druhý chlap je nevěrník.
Moje velká kamarádka má manžela,s ním chlapečka, kterému budou 4 roky a nyní je v 5. měsíci těhotenství.Jenže jsem zjistila, že jí její manžel podvádí.Už to prý trvá 2 měsíce, je to opravdu z ověřených zdrojů, žádná fáma.Říká jí, že musí jet na služební cestu a přitom jede jen tady 4 km za slečnou, která vlastní Penzion s restaurací a tam přespává třeba 3 dny.Dokonce si na to bere prý dovolenou
To vím od kamarádky, která ve firmě dělá účetní a zrovna když měl být údajně na služebce, vybíral si dovču a já ho i viděla kolikrát z auta jak jde z Penzionu.Přitom říkal, že byl v Plzni, což je na druhé straně od nás.A už ho tam vidělo i hodně lidí.Kolikrát řekne že jde ke kamarádovi na pivo a jede si tam „odskočit“ na 2 hodinky.
Ted nevím co dělat.je mi z něj blivno, když jsem u nich na návštěvě, on přijde, objímá jí, hladí bříško, pusinkuje malého Daníska a přitom jí takhle podvádí.Samozřejmě jí o tom nebudu říkat, aby se netrápila v těhotenství, ale zas na druhou stranu je mi z toho fakt blbě, že ona nic neví a působí jako štastná rodinka.Nemůžu kvůli tomu ani spát.Ti chlapi jsou fakt neřádi ![]()
tohle je těžká situace hodně těžká:(Neseš takové břemeno víš jak se věci mají…na jednu stranu já bych to nemohla neříct ale na durhou stranu ublížit a být ta osoba která to práskne..nevím jak bych se zachovala,chlapi jsou fakt svi.ě
Je to hnusny.. Alw bohužel se takove veci dejí. Sama jsem něco podobneho viděla taky. Typek si do hospody přitahl slečnu a tam se s ní v koutku olizoval a ochmatával. 5 dnu na to jeho žena rodila.
Jí to říkat nemusíš.Pěkně si odchytni jeho a řekni že to víš.Třeba si myslí jak je nedotknutelnej,neodhalitelnej a vystraší ho to a přestane s tím ![]()
Příspěvek upraven 09.10.11 v 10:23
Kamaradce bych v zadnym pripade nic nerikala, ale asi bych si podala toho chlapa a pohrozila mu, ze jestli okamzite neprestane, ze se to jeho zena dozvi.
Raději zatím mlč,ono to na něho stejně někde praskne, když je tak neopatrnej. Fuj.Haj.l jeden. ![]()
Holky, vidíte to, to mě vůbec nenapadlo ![]()
Vymýšlela jsem různé varianty, ale tohle bude fakt nejlepší si ho odchytit a pěkně mu vynadat.Je to fakt hnus co ty chlapi dokážou.Já tomu svýmu hodně věřím, ale ted jak to kolem sebe vidím a slyším, tak je mi z toho fakt na zvracení
no to je situace. Fakt nevím co bych dělala. Možná poradí někdo kde má zkušenost.
Možná bych to řekla jemu,že to vím a že nejsem sama. Třeba mu dojde,že to nemá cenu a nechá toho protože se bude bát provalení.
Bohuzel je to blby,ale nedelala bych nic.Potom bys mohla byt nejhorsi ty.Musi na to prijit sama,nebo jinej dobrak ji to rekne.Ale ja bych ji to nerikala.
Ze to neni tem chlapum blby a jeste ma tehotnou zenu ke vsemu ![]()
Bych se prednim ![]()
Já bych to taky řekla první tomu chlapovi, že pokud s tím ihned nepřestane tak to řekneš kamarádce.
Kamarádce bych to zatím neříkala, je tehotná a určitě by to těžce nesla, jsou i takové případy kdy to ty ženy ví nebo tuší že se něco děje a nechtějí si to přiznat nebo to vidět a v konečné fázi bys pak třeba byla ty ta špatná protože si jim zničila manželství(z jejího pohledu)třeba by to tak nebylo jen píšu co se může stát, takže určitě pohrozit manželovi.
Zase další nevěra????Tady se s tím roztrhl pytel.To je děsný.
Já bych si také pěkně podala jeho, myslím si že by se mohl zaleknout a třeba toho nechat.I když nevěřím, že by toho nechal.Asi mu chybí sex když je kamarádka těhotná, asi toho nemají tolik což?Chlapi někdy uvažují tím dole.
Kamarádce to vůbec neříkej, to není dobrý. Naopak si promluv s jejím manželem. V klidu, řekni mu, že o tom víš a ať s tím něco udělá. Třeba s tím skončí, když mu pohrozíš, ale kamarádce bych to neříkala… Jestli s tím její chlap nepřestane, sama se to časem dozví odjinud
Potom bych jí byla oporou, ale ani bych neříkala, že jsem to věděla - byla bys pak špatná i ty atd…
Buď si podat jeho nebo počkat až to práskne někdo jiný. U kamarádky budeš pak ty ta špatná, pokud se to dozví od tebe.
bych mu jen řekla, že o tom vím a zeptala bych se ho na důvod. Kamarádce bych neřekla nic a víc bych se do toho nemíchala, není to Tvá, ale jejich věc.
Moje sestra 2 roky chodí s ženatým chlapem, je mu 48 a ségře 32, taky se do toho nepletu, je to její a jeho věc. Už mě s ním i seznámila, rozumím si s ním, víc neřeším. Takový je život.