První lásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7661
12.10.11 09:05
Anonymní píše:
zakladatelko
Pokud nejsi stastna v soucasnem vztahu a myslis si, ze bys mohla byt stastnejsi se svou prvni laskou, ale nejsi si jista, co kdybys zkusila jen treba takovou nezavaznou schuzku, jen abys zjistila, jestli jsou city stale oboustranne :wink:

:mrgreen: Ty jsi dobrá pokušitelka. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.11 14:20
Anonymní píše:
zakladatelko
Pokud nejsi stastna v soucasnem vztahu a myslis si, ze bys mohla byt stastnejsi se svou prvni laskou, ale nejsi si jista, co kdybys zkusila jen treba takovou nezavaznou schuzku, jen abys zjistila, jestli jsou city stale oboustranne :wink:

nu štastná nejsem , pojem štastná, to sem opravdu zažila jen s ním :srdce: ,ale zase si myslim, že nejsem ani neštatstná. ráda bych se snim viděla, ale ono to nepude muj manža je na nej alergickej od první chvíle co sem je seznámila kdy mu tomáš řek, že jestli mi ublíží zabije ho…(nu jo mě taký keci,ale je mírumilovnej to , vim) nu a taky další problém je ten, že Tomáš už by asi neměl zájem se se mnou sejít, i když si myslim, že stále to oboustrané je, jen si myslim,ž eon by se mnou nikam nešel protože by věděl, že já nejsem silná osobnost a neumim se postavit celýmu světu za svou lásku :-(

• Citovat
  • Upravit
869
12.10.11 14:39
Jen
Anonymní píše:nu štastná nejsem , pojem štastná, to sem opravdu zažila jen s ním :srdce: ,ale zase si myslim, že nejsem ani neštatstná. ráda bych se snim viděla, ale ono to nepude muj manža je na nej alergickej od první chvíle co sem je seznámila kdy mu tomáš řek, že jestli mi ublíží zabije ho…(nu jo mě taký keci,ale je mírumilovnej to , vim) nu a taky další problém je ten, že Tomáš už by asi neměl zájem se se mnou sejít, i když si myslim, že stále to oboustrané je, jen si myslim,ž eon by se mnou nikam nešel protože by věděl, že já nejsem silná osobnost a neumim se postavit celýmu světu za svou lásku :-(

zkus to. Za zkoušku nic nedáš a třeba se bude chtít s tebou sejít. Jednou by jsi třeba litovala, že jsi to ani nezkusila. Já taky nejsem silná, ale nakonec mě má první láska podržela a byl mi oporou a já zvládla vše a že to nebylo lehký to mi můžeš věřit. Šáhla jsem si na dno, ale úplně na dno. Přišla jsem o dům, o děti, o práci. Ale láska mě držela nad vodou a teď jsem moc šťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.11 14:47
sali78 píše:
Jen
Anonymní píše:nu štastná nejsem , pojem štastná, to sem opravdu zažila jen s ním :srdce: ,ale zase si myslim, že nejsem ani neštatstná. ráda bych se snim viděla, ale ono to nepude muj manža je na nej alergickej od první chvíle co sem je seznámila kdy mu tomáš řek, že jestli mi ublíží zabije ho…(nu jo mě taký keci,ale je mírumilovnej to , vim) nu a taky další problém je ten, že Tomáš už by asi neměl zájem se se mnou sejít, i když si myslim, že stále to oboustrané je, jen si myslim,ž eon by se mnou nikam nešel protože by věděl, že já nejsem silná osobnost a neumim se postavit celýmu světu za svou lásku :-(
zkus to. Za zkoušku nic nedáš a třeba se bude chtít s tebou sejít. Jednou by jsi třeba litovala, že jsi to ani nezkusila. Já taky nejsem silná, ale nakonec mě má první láska podržela a byl mi oporou a já zvládla vše a že to nebylo lehký to mi můžeš věřit. Šáhla jsem si na dno, ale úplně na dno. Přišla jsem o dům, o děti, o práci. Ale láska mě držela nad vodou a teď jsem moc šťastná

když ono je hrozný , že všichni ho nesnáší, řikají o něm věci který nejsou pravda a to jen proto, že má tetování a je o pár let starší (9let) to snad neni tak hrozný ne? on byl vždycky ten jedinej kterej byl vždycky při mě a jak na mě bylo zkříveno jen kousek vlásku byl schopnej dát za mě život. máš pravdu musim něco dělat, jen kdybych nebyla takovej srab…ono je hrozný pořád se bát jestli jsem v noci vedle svýho manžela , kterej vedle mě spí náhodou při krásnym snu o NĚM nevyslovila jeho jméno, při sexu si sakra dávat pozor na jazyk, protže myslim na něj… :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.11 15:16
Anonymní píše:
sali78 píše:
Jen
když ono je hrozný , že všichni ho nesnáší, řikají o něm věci který nejsou pravda a to jen proto, že má tetování a je o pár let starší (9let) to snad neni tak hrozný ne? on byl vždycky ten jedinej kterej byl vždycky při mě a jak na mě bylo zkříveno jen kousek vlásku byl schopnej dát za mě život. máš pravdu musim něco dělat, jen kdybych nebyla takovej srab…ono je hrozný pořád se bát jestli jsem v noci vedle svýho manžela , kterej vedle mě spí náhodou při krásnym snu o NĚM nevyslovila jeho jméno, při sexu si sakra dávat pozor na jazyk, protže myslim na něj… :cry:

No asi by si to mela zkusit, pri nejhorsim treba zjistis, ze nejevi zajem a ty muzes byt v klidu, ze jsi to aspon zkusila. Ja jsem tu taky psala o sve velke lasce, trvalo to jen par mesicu, pak jsem dalsich par mesicu nevedela jak na tom jsem a pozvala ho na drink a pokousela se dat to zase dohromady, mozna chtel, mozna nechtel, krok jsem udelala ale on udelal z rozumu krok zpet, byla jsem mlada a on asi hledal zenu pro rodinu, coz jsem v 19 nebyla…Ale aspon vim, ze jsem to zkusila, tehda nam vsichni moc fandili a rikali jak jsme pro sebe stvoreni, ale asi jsme se potkali ve spatny cas…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.11 15:28
Anonymní píše:
Anonymní píše:
sali78 píše:
Jen
když ono je hrozný , že všichni ho nesnáší, řikají o něm věci který nejsou pravda a to jen proto, že má tetování a je o pár let starší (9let) to snad neni tak hrozný ne? on byl vždycky ten jedinej kterej byl vždycky při mě a jak na mě bylo zkříveno jen kousek vlásku byl schopnej dát za mě život. máš pravdu musim něco dělat, jen kdybych nebyla takovej srab…ono je hrozný pořád se bát jestli jsem v noci vedle svýho manžela , kterej vedle mě spí náhodou při krásnym snu o NĚM nevyslovila jeho jméno, při sexu si sakra dávat pozor na jazyk, protže myslim na něj… :cry:
No asi by si to mela zkusit, pri nejhorsim treba zjistis, ze nejevi zajem a ty muzes byt v klidu, ze jsi to aspon zkusila. Ja jsem tu taky psala o sve velke lasce, trvalo to jen par mesicu, pak jsem dalsich par mesicu nevedela jak na tom jsem a pozvala ho na drink a pokousela se dat to zase dohromady, mozna chtel, mozna nechtel, krok jsem udelala ale on udelal z rozumu krok zpet, byla jsem mlada a on asi hledal zenu pro rodinu, coz jsem v 19 nebyla…Ale aspon vim, ze jsem to zkusila, tehda nam vsichni moc fandili a rikali jak jsme pro sebe stvoreni, ale asi jsme se potkali ve spatny cas…

Večer dam vínko a snad se osmělým a napíšu mu, poradte co bych mu asi tak měla napsat, mě nic nenapadá, se bojim, že to zase všechno zkazim :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.11 16:29

no asi jak se ma, jak se mu dari, a ze by ses s nim chtela setkat a promluvit si mezi 4 ocima, ale jinak zatim nic neneznacovat :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.11 17:41
Anonymní píše:
no asi jak se ma, jak se mu dari, a ze by ses s nim chtela setkat a promluvit si mezi 4 ocima, ale jinak zatim nic neneznacovat :wink:

nu to je jasný, že nic nenaznačim, to bych to zazdila hned, nu snad se odhlodlam :-)

• Citovat
  • Upravit
869
12.10.11 18:12

Já bych mu napsala, jestli nechce zajít na kafe a zavzpomínat na starý časy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.11 18:16
sali78 píše:
Já bych mu napsala, jestli nechce zajít na kafe a zavzpomínat na starý časy. :think:

já si myslim, že to právě asi nechce :cry: já nevim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2892
12.10.11 18:22

Ahoj,na mou první lásku vzpomínám ráda,moc ráda.Jsem teď ve vztahu velice šťastná,ale to co předcházelo tento vztah byla nádhera.S mou první láskou jsem se totiž po x letech opět setkala,našel si mě a já byla zrovna sama se synem.Moc jsme oba vzpomínali na ty krásné časy a co nebylo,dali jsme se opět dohromady a náš vztah opět začal,podruhé a bylo to opět nádherné,na city k němu jsem nezapomněla a on také ne.Jenže po 3 letech jsem vlastně zjistila,že je to jen cit hluboko zakořeněný v mně,zamilovala jsem se vlastně do vzpomínek a i když to bylo krásné,zamilovala jsem se opravdu,do jiného chlapa a s ním jsem už 4 roky šťastná a máme roční holčičku.Co se mé první i druhé lásky týká,stále jsme v kontaktu,ale jen jako dobří přátelé.Je šťastně ženatý a má krásného syna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.11 21:09

tak sme si dala vínečko holky a nevim, snad se dohodlam :-D

• Citovat
  • Upravit
869
12.10.11 22:08
Anonymní píše:
tak sme si dala vínečko holky a nevim, snad se dohodlam :-D

musíš a držím palečky aby to dopadlo dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.11 22:12

jo jo, vzpomínám…a taky, jaký by to bylo, kdybych nebyla se současným manželem, ale s ním :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.11 22:18
sali78 píše:
Anonymní píše:
tak sme si dala vínečko holky a nevim, snad se dohodlam :-D
musíš a držím palečky aby to dopadlo dobře :palec:

nu tak sem mu napsala:-( a neá číslo co měl, nedošlo mu to :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek