Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:Anonymní píše:treba ma jen vypnuty tel a dojde to zitra. Nebo zkus zavolat, to bude stejne lepsisali78 píše:nu tak sem mu napsala:-( a neá číslo co měl, nedošlo mu toAnonymní píše:musíš a držím palečky aby to dopadlo dobře
tak sme si dala vínečko holky a nevim, snad se dohodlam
nu a co když má třeba přítelkyni ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:nu a co když má třeba přítelkyniAnonymní píše:treba ma jen vypnuty tel a dojde to zitra. Nebo zkus zavolat, to bude stejne lepsisali78 píše:nu tak sem mu napsala:-( a neá číslo co měl, nedošlo mu toAnonymní píše:musíš a držím palečky aby to dopadlo dobře
hmmmmm, tak to by asi bylo vsechno trosku jinak ![]()
To zjistis jedine pri setkani ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:hmmmmm, tak to by asi bylo vsechno trosku jinakAnonymní píše:nu a co když má třeba přítelkyniAnonymní píše:treba ma jen vypnuty tel a dojde to zitra. Nebo zkus zavolat, to bude stejne lepsisali78 píše:nu tak sem mu napsala:-( a neá číslo co měl, nedošlo mu toAnonymní píše:musíš a držím palečky aby to dopadlo dobře
To zjistis jedine pri setkani
nu právě..a kdybych mu zavolala a on by třeba byl s tou přítelkyní štastnej mohla bych jim uškodit a to nechci, protže já mu přeu jen a jen to nejlepší ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:nu právě..a kdybych mu zavolala a on by třeba byl s tou přítelkyní štastnej mohla bych jim uškodit a to nechci, protže já mu přeu jen a jen to nejlepšíAnonymní píše:hmmmmm, tak to by asi bylo vsechno trosku jinakAnonymní píše:nu a co když má třeba přítelkyniAnonymní píše:treba ma jen vypnuty tel a dojde to zitra. Nebo zkus zavolat, to bude stejne lepsisali78 píše:nu tak sem mu napsala:-( a neá číslo co měl, nedošlo mu toAnonymní píše:musíš a držím palečky aby to dopadlo dobře
to jsi přece ty…ne?já bych se asi nevnucovala,nechala bych to náhodě..
terdule píše:Anonymní píše:to jsi přece ty…ne?já bych se asi nevnucovala,nechala bych to náhodě..Anonymní píše:nu právě..a kdybych mu zavolala a on by třeba byl s tou přítelkyní štastnej mohla bych jim uškodit a to nechci, protže já mu přeu jen a jen to nejlepšíAnonymní píše:hmmmmm, tak to by asi bylo vsechno trosku jinakAnonymní píše:nu a co když má třeba přítelkyniAnonymní píše:treba ma jen vypnuty tel a dojde to zitra. Nebo zkus zavolat, to bude stejne lepsisali78 píše:nu tak sem mu napsala:-( a neá číslo co měl, nedošlo mu toAnonymní píše:musíš a držím palečky aby to dopadlo dobře
promin Terdu, nechápu…co já? asi to taky náhodě necham ono mu to stejně nedošlo…
Anonymní píše:terdule píše:promin Terdu, nechápu…co já? asi to taky náhodě necham ono mu to stejně nedošlo…Anonymní píše:to jsi přece ty…ne?já bych se asi nevnucovala,nechala bych to náhodě..Anonymní píše:nu právě..a kdybych mu zavolala a on by třeba byl s tou přítelkyní štastnej mohla bych jim uškodit a to nechci, protže já mu přeu jen a jen to nejlepšíAnonymní píše:hmmmmm, tak to by asi bylo vsechno trosku jinakAnonymní píše:nu a co když má třeba přítelkyniAnonymní píše:treba ma jen vypnuty tel a dojde to zitra. Nebo zkus zavolat, to bude stejne lepsisali78 píše:nu tak sem mu napsala:-( a neá číslo co měl, nedošlo mu toAnonymní píše:musíš a držím palečky aby to dopadlo dobře
jsi to nejlepší.. ![]()
Anonymní píše:terdule píše:promin Terdu, nechápu…co já? asi to taky náhodě necham ono mu to stejně nedošlo…Anonymní píše:to jsi přece ty…ne?já bych se asi nevnucovala,nechala bych to náhodě..Anonymní píše:nu právě..a kdybych mu zavolala a on by třeba byl s tou přítelkyní štastnej mohla bych jim uškodit a to nechci, protže já mu přeu jen a jen to nejlepšíAnonymní píše:hmmmmm, tak to by asi bylo vsechno trosku jinakAnonymní píše:nu a co když má třeba přítelkyniAnonymní píše:treba ma jen vypnuty tel a dojde to zitra. Nebo zkus zavolat, to bude stejne lepsisali78 píše:nu tak sem mu napsala:-( a neá číslo co měl, nedošlo mu toAnonymní píše:musíš a držím palečky aby to dopadlo dobře
To je taky reseni, ta nahoda. Treba casem na to prestanes myslet a zjistis, ze to tak bylo lepsi.. ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:To je taky reseni, ta nahoda. Treba casem na to prestanes myslet a zjistis, ze to tak bylo lepsi..terdule píše:promin Terdu, nechápu…co já? asi to taky náhodě necham ono mu to stejně nedošlo…Anonymní píše:to jsi přece ty…ne?já bych se asi nevnucovala,nechala bych to náhodě..Anonymní píše:nu právě..a kdybych mu zavolala a on by třeba byl s tou přítelkyní štastnej mohla bych jim uškodit a to nechci, protže já mu přeu jen a jen to nejlepšíAnonymní píše:hmmmmm, tak to by asi bylo vsechno trosku jinakAnonymní píše:nu a co když má třeba přítelkyniAnonymní píše:treba ma jen vypnuty tel a dojde to zitra. Nebo zkus zavolat, to bude stejne lepsisali78 píše:nu tak sem mu napsala:-( a neá číslo co měl, nedošlo mu toAnonymní píše:musíš a držím palečky aby to dopadlo dobře
třeba jo hloky…ono to taky u tý náhody zustane, prtožr mu to nedošlo a já nový číslo nemam, takž se asi pokusim zklidnit ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:třeba jo hloky…ono to taky u tý náhody zustane, prtožr mu to nedošlo a já nový číslo nemam, takž se asi pokusim zklidnitAnonymní píše:To je taky reseni, ta nahoda. Treba casem na to prestanes myslet a zjistis, ze to tak bylo lepsi..terdule píše:promin Terdu, nechápu…co já? asi to taky náhodě necham ono mu to stejně nedošlo…Anonymní píše:to jsi přece ty…ne?já bych se asi nevnucovala,nechala bych to náhodě..Anonymní píše:nu právě..a kdybych mu zavolala a on by třeba byl s tou přítelkyní štastnej mohla bych jim uškodit a to nechci, protže já mu přeu jen a jen to nejlepšíAnonymní píše:hmmmmm, tak to by asi bylo vsechno trosku jinakAnonymní píše:nu a co když má třeba přítelkyniAnonymní píše:treba ma jen vypnuty tel a dojde to zitra. Nebo zkus zavolat, to bude stejne lepsisali78 píše:nu tak sem mu napsala:-( a neá číslo co měl, nedošlo mu toAnonymní píše:musíš a držím palečky aby to dopadlo dobře
Chlapa doma mas, tak smutno ti nebude. Zkus to vypustit z hlavy a necim se zabavit. ![]()
Ahoj holky..ráda bych se s váma zapojila do diskuze,taky si občas vzpomenu na tu mou"první"lásku
a to už spolu nejsme 4 roky a já jsem dokonce už i půl roku štastně vdaná…Mám i vyvdanou 11 etou dceru která mi dá pěkně zabrat ![]()
a já mám svou první lásku také doma, v současnosti mě ale podvádí. Měla jsem pocit, že je to můj osudový partner, teď je mi z něj nanic… škoda, bylo by hezčí, když by člověku zůstaly jen ty hezké vzpomínky na první lásku ![]()
tinuviel píše:
a já mám svou první lásku také doma, v současnosti mě ale podvádí. Měla jsem pocit, že je to můj osudový partner, teď je mi z něj nanic… škoda, bylo by hezčí, když by člověku zůstaly jen ty hezké vzpomínky na první lásku
Jeee , tak to je mi hrozne moc líto
mě musí zustat jen ty vzpomínky, protože si změnil číslo a nákou dobu o něm nic nevim,ale vzpomínky jsou to krásný, moc krásný…
tinuviel píše:
a já mám svou první lásku také doma, v současnosti mě ale podvádí. Měla jsem pocit, že je to můj osudový partner, teď je mi z něj nanic… škoda, bylo by hezčí, když by člověku zůstaly jen ty hezké vzpomínky na první lásku
Prominte, ze pisu anonymne. Ale je jedna vec, ktera mi lezi na srdicku a asi i v podvedomi. Behem studia na VS jsem byla zakoukana do jednoho hocha, tenkrat jsem ale chodila s jinym, se kterym uz nejsem. Od VS uplynulo vice jak deset let, ja ziju v mnohaletem vztahu, ve kterem uz o lasce nebo vasni nemuze byt rec ( slusuje nas jen dite). Casto se mi ted zda o tom mem spoluzakovi z vysky, obcas jsem si na nej vzdycky vzpomnela, protoze jsme spolu zazily hodne legrace, ale dneska se mi o nem zdalo a ve snu mi rikal, ze jsem byla vzdycky jeho laska apod. Byl to jen sen, ale podvedome po nem silne touzim. Od VS spolu nejsme v kontaktu, ale pres google se da leccos najit. Mam mu napsat?
Anonym Zoufala
treba ma jen vypnuty tel a dojde to zitra. Nebo zkus zavolat, to bude stejne lepsi