První lásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
27.6.13 08:19

Tak já se taky podělím, taky si vzpomenu na svoji první lásku a občas se mi o něm i zdá bydlí kousek od nás a kolikrát jsem si říkala že bych mu napsala ale mi to blbé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
17.11.14 17:51

Můj velký vztah trval 4 roky. Byla to láska jako trám. A byla jsem strasne slepá, neviděla jsem něco, co jsem vidět měla. A viděla jsem to až po rozchodu. A došlo mi, jak hrozný člověk to byl. Takže kdybch ho potkala, asi bych ho nepozdravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 12:17

Ahoj, jsem mnoho let šťastně vdaná, ale na svou první lásku jsem občas myslela, někdy se mi o něm i zdálo. A poslední dva roky na něj myslím každý den, rozvedl se, byli jsme pokecat na kafi a navíc koupil dům kousek od mého bydliště, takže se pravidelně potkáváme. Je to pro mě peklo, a to jsme si nikdy nedali ani tu pusu, ale přitažlivost je i po letech veliká. Prožívá někdo něco podobného?

• Citovat
  • Upravit
207
26.9.15 11:53

Ahoj, já to mám hodně podobně jako Ty. S první láskou jsme v kontaktu, dá se říct, že jsme velmi dobří přátelé. Bydlíme kousek od sebe. Je také rozvedený, já jsem vdaná. Náš vztah byl platonický (byli jsme dost mladí). A stále je. Také na něj hodně často myslím, a přemýšlím, co by bylo, kdyby… Několikrát mi řekl, že takřka jediná překážka je moje manželství. Takže asi tak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.15 13:13
@pinin píše:
Ahoj, já to mám hodně podobně jako Ty. S první láskou jsme v kontaktu, dá se říct, že jsme velmi dobří přátelé. Bydlíme kousek od sebe. Je také rozvedený, já jsem vdaná. Náš vztah byl platonický (byli jsme dost mladí). A stále je. Také na něj hodně často myslím, a přemýšlím, co by bylo, kdyby… Několikrát mi řekl, že takřka jediná překážka je moje manželství. Takže asi tak :oops:

Tak to my už máme překážky 2. Já vdaná a on těhotnou přítelkyni. A do vztahu se mnou nešel po rozvodu jen proto, že jsem vdaná. :mrgreen: Jsou to zlatíčka, nechtějí nám ničit manželství, ale ta přitažlivost…

• Citovat
  • Upravit
36
28.9.15 21:45

Také se cítím hezky, když se podívám na svou první lásku. :-)
Díky-bohu, je ta láska můj manžel. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
29.9.15 08:25

@pinin fíha, nepříjemné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
6.10.15 10:44

Není to zase tak špatné. Ano, prošla jsem různými fázemi (odrážely mou nepohodu v manželství), kdy jsem ho moc chtěla, pak zase ne, naštvání na něj. Řekla bych, že náš vztah pokračuje tam, kde skončil kdysi, jako bychom teď byli teenageři a postupuje dále. Je to jediný člověk, kterému jsem schopná říct cokoliv. Teď v dospělosti jsme spolu hodně mluvili, hlavně v době jeho rozvodu. Žít bychom spolu asi nedokázali, jsme každý jiný, řekla bych úplné protiklady :) on opravdu hodně společenský, obrovské množství kamarádů a známých, já samotář, přemýšlivý typ.
Myslím, že jsme spřízněné duše a máme se od sebe učit. Vztah se vším všudy se v tomto životě nespíš nekoná ;) Ale nikdy neříkej nikdy, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.2.16 14:08

A jak jste to dokázali? :mavam: Já mám teď svoji první lásku a plánujeme spolu budoucnost, oab však máme strach, že o sebe přijdeme, sdílíme stejné názory, hrozně moc se milujeme. Někdo, kdo by mi poradil ten „recept“? :) :nevim: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.2.16 14:09
@Ometačka píše:
Tak já mám svoji první lásku doma :srdce:

A jak jste to dokázali? Já mám svoji první lásku teď a chceme mít společnou budoucnost. Ve všem se skoro shodneme, a když ne, tak najdeme kompromis! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
5.2.16 17:40

Svoji první velkou lásku mám teď zpátky. Oba jsme rozvedení. Život je někdy vtipný. A my šťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí