Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já se taky podělím, taky si vzpomenu na svoji první lásku a občas se mi o něm i zdá bydlí kousek od nás a kolikrát jsem si říkala že bych mu napsala ale mi to blbé ![]()
Můj velký vztah trval 4 roky. Byla to láska jako trám. A byla jsem strasne slepá, neviděla jsem něco, co jsem vidět měla. A viděla jsem to až po rozchodu. A došlo mi, jak hrozný člověk to byl. Takže kdybch ho potkala, asi bych ho nepozdravila.
Ahoj, jsem mnoho let šťastně vdaná, ale na svou první lásku jsem občas myslela, někdy se mi o něm i zdálo. A poslední dva roky na něj myslím každý den, rozvedl se, byli jsme pokecat na kafi a navíc koupil dům kousek od mého bydliště, takže se pravidelně potkáváme. Je to pro mě peklo, a to jsme si nikdy nedali ani tu pusu, ale přitažlivost je i po letech veliká. Prožívá někdo něco podobného?
Ahoj, já to mám hodně podobně jako Ty. S první láskou jsme v kontaktu, dá se říct, že jsme velmi dobří přátelé. Bydlíme kousek od sebe. Je také rozvedený, já jsem vdaná. Náš vztah byl platonický (byli jsme dost mladí). A stále je. Také na něj hodně často myslím, a přemýšlím, co by bylo, kdyby… Několikrát mi řekl, že takřka jediná překážka je moje manželství. Takže asi tak ![]()
@pinin píše:
Ahoj, já to mám hodně podobně jako Ty. S první láskou jsme v kontaktu, dá se říct, že jsme velmi dobří přátelé. Bydlíme kousek od sebe. Je také rozvedený, já jsem vdaná. Náš vztah byl platonický (byli jsme dost mladí). A stále je. Také na něj hodně často myslím, a přemýšlím, co by bylo, kdyby… Několikrát mi řekl, že takřka jediná překážka je moje manželství. Takže asi tak
Tak to my už máme překážky 2. Já vdaná a on těhotnou přítelkyni. A do vztahu se mnou nešel po rozvodu jen proto, že jsem vdaná.
Jsou to zlatíčka, nechtějí nám ničit manželství, ale ta přitažlivost…
Také se cítím hezky, když se podívám na svou první lásku. ![]()
Díky-bohu, je ta láska můj manžel. ![]()
Není to zase tak špatné. Ano, prošla jsem různými fázemi (odrážely mou nepohodu v manželství), kdy jsem ho moc chtěla, pak zase ne, naštvání na něj. Řekla bych, že náš vztah pokračuje tam, kde skončil kdysi, jako bychom teď byli teenageři a postupuje dále. Je to jediný člověk, kterému jsem schopná říct cokoliv. Teď v dospělosti jsme spolu hodně mluvili, hlavně v době jeho rozvodu. Žít bychom spolu asi nedokázali, jsme každý jiný, řekla bych úplné protiklady
on opravdu hodně společenský, obrovské množství kamarádů a známých, já samotář, přemýšlivý typ.
Myslím, že jsme spřízněné duše a máme se od sebe učit. Vztah se vším všudy se v tomto životě nespíš nekoná
Ale nikdy neříkej nikdy, že.
A jak jste to dokázali?
Já mám teď svoji první lásku a plánujeme spolu budoucnost, oab však máme strach, že o sebe přijdeme, sdílíme stejné názory, hrozně moc se milujeme. Někdo, kdo by mi poradil ten „recept“?
![]()
@Ometačka píše:
Tak já mám svoji první lásku doma
A jak jste to dokázali? Já mám svoji první lásku teď a chceme mít společnou budoucnost. Ve všem se skoro shodneme, a když ne, tak najdeme kompromis! ![]()
Svoji první velkou lásku mám teď zpátky. Oba jsme rozvedení. Život je někdy vtipný. A my šťastní.