Asi plodovka :-(

113
3.7.11 09:07

Asi plodovka :-(

Zdravím Vás tady.Ženy chci se zeptat.Dnes ráno sem bila na malou potřebu.Normálně sem se vyčurala a pak po chvilce když sem si šla umýt ruce, tak sem citila ze spodu mokro.Malinko mi to teklo po stehnách..A tohle se mi už stalo po druhe.No a po chvilce opět něco mokrýho se spodu sem citila.Utřela jsem se a bil to výtok malinko naružověli.Tak já osobně si mslím, že třeba to bil jenom uník moču jak mně už malej dost tlači dolu a nebo, že mi známka bližici se ho porodu?Ale to je asi blbost..Jsem teprvé ve 35 týdnu.Podle netu 36tt.Je pravda ,že uzliček se včera večer dost hybal v brišku..Termím mám až 4.8,ale holky upřimně mám takové tušení a pocit, že to bude dřiv jěšte už možna tohoto koncem měsice. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
3.7.11 09:09

to mi spis prijde jako hlenova zatka, ta je naruzovela a mas pocit mokra v kalhotkach. Mne kdyz praskla plodovka, tak jsem citila uvnitr mokro a kdyz jsem si stoupla tak to vyteklo i pres to ze jsem zatahla svaly, jako kdyz chces prerusit curani a je to opravdu jen voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.7.11 09:10

Byla to voda nebo výtok??? Pokud to byla voda, tak je pravděpodobná prosakující plodovka..
Pokud výtok, tak je to hlenová zátka (odchází až 4týdny před porodem, každá to má jinak)
Takže píšeš, že to byl výtok, což si myslím, že bude spíš hl. zátka (může být bílá až žlutá nebo růžovo-červená)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
3.7.11 09:12

Být Tebou, zajedu do porodky s vložkou na test. Kdyby to bylo plodovka, už by bylo nebezpečí infekce. Zátka je víc hlenovitá a jsou v ní žilky, trochu krev. Plodovka (nezkažená) je právě narůžovělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.11 09:16
haninka1987 píše:
Být Tebou, zajedu do porodky s vložkou na test. Kdyby to bylo plodovka, už by bylo nebezpečí infekce. Zátka je víc hlenovitá a jsou v ní žilky, trochu krev. Plodovka (nezkažená) je právě narůžovělá.

zatka odchazi i po nekolika castich, kdyz to popisu, tak je to jak prusvitny nudle :-D jindy vodovejsi, pak treba hustsi … ale plodovka je vylozene voda a utikala by ti porad. Treba kdyby se prcik pohnul, tak by ti trosku vyslpouchlo. Mne kdyz „praskla“ tak to byly asi tak dve polivkovy lzice, ale mela jsem jinej pocit, intuici, a bylo to ono, vecer se prcek narodil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.7.11 09:17
careynka píše:
haninka1987 píše:
zatka odchazi i po nekolika castich, kdyz to popisu, tak je to jak prusvitny nudle :-D jindy vodovejsi, pak treba hustsi … ale plodovka je vylozene voda a utikala by ti porad. Treba kdyby se prcik pohnul, tak by ti trosku vyslpouchlo. Mne kdyz „praskla“ tak to byly asi tak dve polivkovy lzice, ale mela jsem jinej pocit, intuici, a bylo to ono, vecer se prcek narodil :-)

tak mě voda teda netekla.. probudilo mě mokro,a jen prosakovala, pak dle vyšetření v porodce to bylo potvrzeno - pouze prosakovala, takže voda nemusí regulérně téct, může i prosakovat......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
3.7.11 09:18

taky bych si radeji sjela do nemocnice,ale neboj,ja rodila obe deti v necelym 36tydnu a byly v poradku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.11 09:25
Monny89 píše:
careynka píše:
haninka1987 píše:
zatka odchazi i po nekolika castich, kdyz to popisu, tak je to jak prusvitny nudle :-D jindy vodovejsi, pak treba hustsi … ale plodovka je vylozene voda a utikala by ti porad. Treba kdyby se prcik pohnul, tak by ti trosku vyslpouchlo. Mne kdyz „praskla“ tak to byly asi tak dve polivkovy lzice, ale mela jsem jinej pocit, intuici, a bylo to ono, vecer se prcek narodil :-)
tak mě voda teda netekla.. probudilo mě mokro,a jen prosakovala, pak dle vyšetření v porodce to bylo potvrzeno - pouze prosakovala, takže voda nemusí regulérně téct, může i prosakovat......

mne taky prosakovala, ale myslim tim porad tect, jako ze kdyz uz tece, tak se to na mesic nezastavi, ze pak uz pomalu tece (prosakuje) porad. I kdyz treba s nekolikahodinovym intervalem. Kdyz jsem se vezla do porodnice, tak jsem citila chvilema jak to zahralo, tak vzdycky troska vytekla, ale vylozene praskla nebo vysplouchla az vecer pri porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.7.11 09:26

:-)

Holky zlate děkuji za odpovět..Tak ja nevím co dělat.Nebo co si mám o to myslet.Je to možný ,že je to tá hlenová zadka.Já to vůbec nepoznám.Mám síce doma už 3 letou slečnu,ale tohle sem u ni nemněla.U dcérky mi praskla plodovka,pri pohl.styku a to sem poznala,že je to ono.Teklo to ze mně jak z kibla.Ale jak píšete tu prosakujíci plodovku neznám.Jsem tet jěšte v posteli v pižamě.Ja spím pořád bez spodnýho prádla.Jako tet sem si tam dolu šahla,a jako mám tam malinko vlhko,ale nic tet ze mně neteče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.11 09:29
Evča29 píše:
Holky zlate děkuji za odpovět..Tak ja nevím co dělat.Nebo co si mám o to myslet.Je to možný ,že je to tá hlenová zadka.Já to vůbec nepoznám.Mám síce doma už 3 letou slečnu,ale tohle sem u ni nemněla.U dcérky mi praskla plodovka,pri pohl.styku a to sem poznala,že je to ono.Teklo to ze mně jak z kibla.Ale jak píšete tu prosakujíci plodovku neznám.Jsem tet jěšte v posteli v pižamě.Ja spím pořád bez spodnýho prádla.Jako tet sem si tam dolu šahla,a jako mám tam malinko vlhko,ale nic tet ze mně neteče..

tak si vem vlozku, ale obycejnou, ne alwaysku s tim gelem a az se ti trochu nasakne, tak skoc do porodky na test a reknou ti hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.7.11 09:31
careynka píše:
Monny89 píše:
careynka píše:
haninka1987 píše:
mne taky prosakovala, ale myslim tim porad tect, jako ze kdyz uz tece, tak se to na mesic nezastavi, ze pak uz pomalu tece (prosakuje) porad. I kdyz treba s nekolikahodinovym intervalem. Kdyz jsem se vezla do porodnice, tak jsem citila chvilema jak to zahralo, tak vzdycky troska vytekla, ale vylozene praskla nebo vysplouchla az vecer pri porodu

to mě právě prosakovala, jela jsem do porodky, bylo to povrzeno a hned mi dali ATB kvůli infekci… vodu mi píchly až druhý den… a porodila jsem až za 38hodin, císařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.11 09:32
Monny89 píše:
careynka píše:
Monny89 píše:
careynka píše:
haninka1987 píše:
mne taky prosakovala, ale myslim tim porad tect, jako ze kdyz uz tece, tak se to na mesic nezastavi, ze pak uz pomalu tece (prosakuje) porad. I kdyz treba s nekolikahodinovym intervalem. Kdyz jsem se vezla do porodnice, tak jsem citila chvilema jak to zahralo, tak vzdycky troska vytekla, ale vylozene praskla nebo vysplouchla az vecer pri porodu
to mě právě prosakovala, jela jsem do porodky, bylo to povrzeno a hned mi dali ATB kvůli infekci… a porodila jsem až za 24hodin, císařem…

mne dali atb az 12 hodin od zacatku prosakovani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.7.11 09:33

zakladatelko, jeď do porodky, ať ti to otestují na přítomnost plodovky.. Ale já osobně si myslím že to byla zátka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.7.11 09:34
careynka píše:
Monny89 píše:
careynka píše:
Monny89 píše:
careynka píše:
haninka1987 píše:
to mě právě prosakovala, jela jsem do porodky, bylo to povrzeno a hned mi dali ATB kvůli infekci… a porodila jsem až za 24hodin, císařem…
mne dali atb az 12 hodin od zacatku prosakovani :-)

mě je dali až po 14hodinách od začátku prosakování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
3.7.11 09:42

Vem si vložku a šupajdi do porodky, ať máš jistotu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...