Kdy na kočárek?

5misa6
2.7.11 18:30

Kdy na kočárek?

Dobrý den,chci se zeptat,kdy se kupuje kočárek,mám věřit na pověry?Nebo shánět plenky oblečení a výbavu pro mimi.Přítel má pořád čas,ale to nechci kupovat na poslední chvíli.Předem děkuji za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
2.7.11 18:46

Ahoj Ivule: Předem moc moc gratuluji k těhulkování. Já jsem kupovala něco málo už před těhu :mrgreen: mi to dodávalo sílu v boji za mimčem a jak jsem otěhotněla, tak jsem kupovala sem tam něco. Kočárek, postýlku a větší věci až po 20tt.Tak trochu z pověry taky.

• Citovat
  • Upravit
1943
2.7.11 18:46

Kdybys náhodou na ty pověry věřila,tak si ten kočárek kup,ale snad ho nesmíš mít uskladněný doma.Jinak my jsme kočár objednávali na poslední chvíli.Přišel nám týden po porodu.Já na pověry moc nedám,ale jistotaje jistota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
2.7.11 18:53

Kup všechno co nejdřív :-) , i kočárek, pokud víš, který chceš. Já jsem s kočárkem začala před třemi měsíci, za tři neděle rodím a SNAD se k němu v pondělí konečně dostanu (nejdřív snaha získat manželův názor, pak nátlak, aby se na ten vybraný jel aspoň podívat a při té příležitosti ho objednal, pak objednací lhůta, zjištění, že bohužel objednal jiný kočárek :-D , reklamace, druhá objednací lhůta :lol: …) Moje mamča dělá v obchodě s kojeneckým zbožím a vypráví úžasné historky o mužích s nešťastným výrazem, kteří se objeví ve vchodu se seznamem v ruce, protože jejich přítelkyni/manželku odvezli do porodnice o dva měsíce dříve a oni ani netuší, jak půlka těch věcí vypadá a k čemu jsou :dance: Já jsem si všechno (kromě kočárku) nechala do 7. měsíce, a to bylo pozdě, protože se mi začala rozestupovat pánev a hrozně blbě se mi chodilo a chodí. Vědět to, určitě bych se na nákupy vrhla dřív, pak už to bylo dost za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
2.7.11 18:55

Já začala nakupovat po 20tém týdnu. Ne kvůli pověrám, ale po podstatných vyšetřeních. Kočárek jsme koupili někdy v 25 týdnu, je na půdě :mrgreen: . Od cca 33 týdne jsem měla nakoupeno 90% veškeré výbavy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.7.11 18:56

Ahojky, já budu začínat 21tt a postupně už nakupujem všechno..kočárek si nejspíš pojedem objednat hned po 13.7. kdy jdeme na 3D UZ, ale jinak oblečky, lahvičky apod. už pořizujeme teď, zaprvé, není to tak hrozný, když se to kupuje postupně kvůli financím a představa, že se budu měsíc před porodem štrachat s obřím pupíkem po obchodních centrech a tak, to mě děsí, hehe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
2.7.11 18:59

Děkuji za gratulaci.Na pověry věřit nechci,ale každý mi to pořád říka a pomalu začínam věřit :mrgreen: Děkuji za gratulaci.Na pověry věřit nechci,ale každý mi to pořád říka a pomalu začínam věřitDěkuji za gratulaci.Na pověry věřit nechci,ale každý mi to pořád říka a pomalu začínam věřit:-) ale už se nemůžu dočkat až ho pujdu kupovat.To samé i s výbavičkou.Ale mám už strach,loni sem měla něco málo nakoupené a na Silvestra mě operovali-mimoděložní-takže doufám,že to vyjde a věcičky koupim,protože je to něco užasného budovat zázemi miminku.Už se nemužu dočkat:-)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
2.7.11 19:04

Tak mamča má teda veselo:-) takou práci bych chtěla mít.Asi taky koupím vše dřív,at nemám takové patálie s kočárkem jak vy:-) já si myslím,že to i lepší pak s velkým škopkem chodit po obchodech,by se mi nechtělo:-D

• Citovat
  • Upravit
Barushe
2.7.11 19:05

Ahojky, jsem ve 28.tt a máme zatím jen pár oblečků, co jsem pokoupila já s maminou. Manžel má na všechno dost času, ale už mám slíbeno, že v červenci už vše nakoupíme, kdyby náhodou… Ale kočárek máme vybraný už dlouho, i jsme si ho zkusili, na konci července (to budu v 32.tt) objednáme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
41882
2.7.11 19:06

Barushe a nebojíš se, aby vám potom ten kočárek dodali včas? to by nebylo na moje nervičky :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
2.7.11 19:12
Girly píše:
Kup všechno co nejdřív :-) , i kočárek, pokud víš, který chceš. Já jsem s kočárkem začala před třemi měsíci, za tři neděle rodím a SNAD se k němu v pondělí konečně dostanu (nejdřív snaha získat manželův názor, pak nátlak, aby se na ten vybraný jel aspoň podívat a při té příležitosti ho objednal, pak objednací lhůta, zjištění, že bohužel objednal jiný kočárek :-D , reklamace, druhá objednací lhůta :lol: …) Moje mamča dělá v obchodě s kojeneckým zbožím a vypráví úžasné historky o mužích s nešťastným výrazem, kteří se objeví ve vchodu se seznamem v ruce, protože jejich přítelkyni/manželku odvezli do porodnice o dva měsíce dříve a oni ani netuší, jak půlka těch věcí vypadá a k čemu jsou :dance: Já jsem si všechno (kromě kočárku) nechala do 7. měsíce, a to bylo pozdě, protože se mi začala rozestupovat pánev a hrozně blbě se mi chodilo a chodí. Vědět to, určitě bych se na nákupy vrhla dřív, pak už to bylo dost za trest.

Jooooo, já porodila o dva měsíce dřív a když mě pustili z porodky, tak jsme honem jeli kupovat to nejnutnější a manžel to komentoval " to je zas krámů do bytu" :cert:
Takže doporučuju začít nakupovat pozvolna a včas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.7.11 19:13

Ahoj já jsem začala kupovat vpodstatě postupně věci už od 12 týdne, kočárek jsem si nechala rezervovat a zaplatila zálohu a nechala jsem ho tam až do 3 týdnů před porodem 2 měsíce před porodem jsem měla vše nakoupeno jelikož se blížilo léto a já jsem si ho chtěla užít a nekupovat věci na poslední chvíli. Takže jsem s kamarádem zajela do Batolátka s tranzitem jelikož by se nám to do auta nevešlo a tam vše nakoupila jinak oblečky a lahve jsem kupovala postupně. Tam jsem nakoupila postýlku , lehátko cestovní postýlku , přebalovák , a pár dalších věcí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
2.7.11 19:15
lyrica píše:
Barushe a nebojíš se, aby vám potom ten kočárek dodali včas? to by nebylo na moje nervičky :nevim: :mrgreen:

Říkali do 14 dnů od objednání, tak doufám, že jo.  :-D

• Citovat
  • Upravit
41882
2.7.11 19:17

Barushe tak to ti budu držet palce, kamarádce t otaky říkaly, nakonec musela po porodu a dlouhym dohadování se v obchodě, kde ho objednávali vyhádat zpátky zálohu a kočár narychlo koupit jinde..to tě nechci děsit..ale proto já raději dřív..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
2.7.11 19:23
lyrica píše:
Barushe tak to ti budu držet palce, kamarádce t otaky říkaly, nakonec musela po porodu a dlouhym dohadování se v obchodě, kde ho objednávali vyhádat zpátky zálohu a kočár narychlo koupit jinde..to tě nechci děsit..ale proto já raději dřív..:-)

Díky, snad to dobře dopadne. Ale je fakt, že kdyby to bylo na mě, už bych měla vše koupené. Břicho mám sice malý, ale už mi to dává celkem zabrat, tak se nechci vidět na těch nákupech…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky