Rozházené hormony, asi už jsem psycho :-D

15
26.8.13 13:38

Asi už jsem psycho :-D

Ahoj holky, tak jsem tu znovu a myslím si, že už jsem asi psycho… Moje tělo mě nepřestává překvapovat!! pořád nějaké změny… No jde o to, že jsem začala po dohodě s přítelem, kdy jsme se tedy rozhodli, že s malým ještě počkáme ( jedno už máme ) brát HA Nelya, začala jsem v den MS 14.6.2013, ( celou dobu jsem až do MS 9.7. špinila ) bohužel jsem ale dvě tabletky užila špatně jednu určitě až po 24 hod, druhou do 12 hod, jedna byla v prvních 8 - no podle návodu je to na prdlačku, zjišťovala sem si… jinak beru HA pravidelně stále teď, 22.6. a 28.6 došlo k nechráněnému sexu s přítelem… Dne 9.7. jsem dostala MS, od té doby mě ale hrozně bolí prsa, nalila se mi snad o dvě čísla, mám rozházené chutě na jídlo, bolí mě pořád podbřišek, nemůžu ani cvičit, když poskočím, cokoliv, tak jsou to bolesti, děs… během července jsem měla hustý výtok, ale byli jsme v bazénu, tak si myslím, že to bylo z toho… jsem pořád unavená, náladová…mám zácpu, no prostě děs… teď jsem MS měla 8.8. ale jen slabou a 3 dny, v pátek ( 23.8. ) jsem jeden den slabounce špinila a měla děsné bolesti v podbřišku, Teplotu si měřím teprve týden, je pořád 36.9 nebo 37 °C, ale vzhledem k tomu, že jsem si ji nikdy předtím neměřila, tak z toho asi moc nevyvodím… udělala sem si snad milion testů, všechny negativní, 13.8. jsem šla na testy HCG z krve jako samoplátce, protože si už připadám jak blázen, vidím na sobě snad všechny příznaky těhu… Když jsem volala na výsledky, tak mi doktorka řekla, že mě zklame, že těhu nejsem… ( jaké jsem měla hodnoty - nevím… ) myslím si, že jde jen o rozházené hormony z HA, protože podle toho bych musela být už v nějakém 9 tt a to už by test i krev měla poznat, nicméně si vážně už přijdu jak blázen… co vy na to? děkuji za každý názor, radu… ( nechci tady nějak strašit. miminku se nebráním, chtěla bych ho, ale jsem zmatená, neb se mi ještě takové rozhašené nálady a hormony nestaly… ) díky :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
26.8.13 13:41

Nesedí ti HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
26.8.13 13:45

Myslim, ze to mas po hormonech v HA, jaky ja mela krasny prsa kdyz jsem ji brala…a s vysazenim splaskly na puvodni :mrgreen: Pokud ti dela ty ostatni potize, doporucuju se domluvit s gyndarkou na vymene za jine.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
26.8.13 13:47

Hormony sou mrchy::))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
26.8.13 13:49

Já tohle mám každý měsíc :mrgreen: snažíme se o druhý :) Máš to prostě v hlavě..víš že si špatně brala antiko no a to si hned člověk může vsugerovat že je těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.13 21:09

Já už sem říkala, že si snad zajdu na psychárnu…no objednala jsem se ke gynekologovi, jdu tam ve středu tak budu zas o něco moudřejší :-)
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital