Asi vydatné mléko

4444
15.7.08 21:36

Asi vydatné mléko

ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo podobnou váhu jako my, ve třech měsících 7,77kg, asi mám dobré mlíko, ale bojím se jestli to takhle půjde dál, že za chvíli už Páju stěží unesu…podle doktorky je váha v normě, osobně si ale myslím, že tak rychlé přibírání od narození (měli jsme 3,79) není dobré…tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
15.7.08 21:54

ahoj muj kluk mel ve3m 7,60kg.hrozne pribyval,mela jsem mleko asi samou smetanu.
vubec se neboj,je to jen dobre,ono se to zarazi samo.davej mu co si sam vyzada.asi do8m mi kluk pribyval hrozne moc a pak se to zpomalilo,ve21m vypadal porad jeste trosku oplacane-no faldiky,a ted ve3letech je spis hubeny.casem to vybeha.
bud rada ze ti pribyva,horsi by bylo kdyby ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.7.08 21:55

malej měl při narození 3400 a ve třech měsících měl 7200kg
tet má 10kg v 11 měsících.je to normální,že miminka hodně přibejvaj pak se to sekne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
16.7.08 01:56

Buď v pohodě, taky jsem se bála, že z té mé smetánky budu mít strašného otesánka, ptala jsem se doktorky a ta mi potvrdila to, co všichni: že z kojení se obezita rozhodně nevypěstuje. Z příkrmů a UM ano, ale pokud jen kojíš, tak se fakt neboj.
Davča měl taky faldíčků na 3 děti a vyběhal to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.7.08 07:36

Ahoj Terko,

u nás v dubnu 08 mají dvě maminky taky mimísky přes 7 kilčo :wink:
Lepší smetana než žádné mlíčko (můj případ…)

Ať ti miminko roste jak z vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
16.7.08 12:41

tak jsem se uklidnila, že je více takových případů…děkuju moc…ted jen doufám, že Pája nebude moc urychlený ve vývoji, už by rád lezl a začíná se zvedat do sedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.7.08 13:11

ahoj

druhý syn měl ještě víc a v půl roce měl 10,5 kg ( o 2 kg víc než prvorozený v roce!!!) pak se to klasicky zastavilo, protože se víc začnou hýbat, v roce 11,5 a ted má 13,5 kg - pořád je pořízek ale už není ta strašná mišelinka:o)
Do 8 měsíců byl plně kojený
Provorozený taky - co dítě to originál:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
18.7.08 08:52

tak to gratuluji a závidím,že tak hezky vaše mimi přibírají.
náš malej přírí málo, kojíme a hlady neřve.

co jíte, že máte takové hutné mlíčko?
jak často kojíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
18.7.08 10:48

ahoj Justy, moje záda z toho přibývání moc šťastný nejsou…přijde mi že jím normálně, piju kojeneckou vodu, čaje na kojení, teď akorát nejim mléčný výrobky kvůli malýmu, má atopickej ekzém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
27.7.08 13:15

Ahoj holky, no moj maly mal v troch mesiacoch 7200 gramov a teraz ma tri meisace aj tri týždne a má 8500 gramov! Takže pribral za 3 týždne vyše kila. doktorka mi na to povedala že je velký, že mám asi dobré mliečko, vobec nič v zlom. A tiež sa mi už priťahuje do sedu, často si ho aj akoby postavím na klín a uplne pevne stojí. Mala som ztoho des, že to bude taky obor, ale doktorka povedala že je to uplne v poriadku. A divím sa lebo v strese iobčas nemám ani poriadny obed, jedávam celkom málo ale milujem ovocie, tak ja neviem z čoho je to mliko take smotanovité. Ale chrnát ma zneho bolí strašne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
27.7.08 22:29

Ahoj, no moje malá má už 3 roky a už od narození je to nejedlík, bojujeme s jídlem a to potrvá i dál :roll: … roste do výšky ale hodně, takže taková žirafka :lol:
Moje švagrová má opačný „problém“, její malý má od narození pořád hlad - kojení probíhalo často po 1,5 - 2 hodinách, během prvních 6ti týdnů přibral 2,5 kila a švagrová dostala od své Dr. (i později na pohotovosti) nadané, že to je moc rychlý skok ve váze, v 5-ti měsích měl 10 kilo atd. No teď má 2,5 roku a má 17 kilo a hlad také pořád (i v noci !) … takže je to individuální. Je tedy ale pravda, že já jsem se s tím ještě nikdy nesetkala, vždycky se mimča časem zbrzdily a už tak rychle nepřibíraly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová