Asistent pedagoga 20 hod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Asistent pedagoga 20 hod
Zdravím,
pracuje tu prosím někdo ve škole jako AP a má pracovní dobu 20 hod týdně? Jaký je plat?
Mám nabídku této práce, zatím zjišťuji jak se pohybují platy.
Děkuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A proč se nezeptáš ředitele? Když ti nabízí práci, tak ti asi taky řekne, kolik za ni dostaneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tom kam tě zařadí v tabulce a na dalších věcech. A na výši úvazku. Ptej se u budoucího zaměstnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
Počítej okolo 12000 hrubého.
- neomezené volno, třeba rok a víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt úpadek společnosti, když asistent potřebuje asistenta…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najdi si tabulku. Když se tam podíváš, budeš mít orientačně sumu (léta praxe a pl. třídu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To záleží na praxi, na vzdělání. Já mám 12900,– a k tomu jsou většinou nějaké příplatky nebo prémie. Záleží, co jsem ten měsíc dělala navíc. Teď jsem si udělala rekvalifikaci na Pedf. UK, tak uvidím, zda se to promítne i na platu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzik86 píše:
To záleží na praxi, na vzdělání. Já mám 12900,– a k tomu jsou většinou nějaké příplatky nebo prémie. Záleží, co jsem ten měsíc dělala navíc. Teď jsem si udělala rekvalifikaci na Pedf. UK, tak uvidím, zda se to promítne i na platu.
jakou rekvalifikaci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy půlroční program na Karlovce zaměřený na speciální pedagogiku a asistenci. Není to vyloženě takový ten rychlokurz, kterých je všude plno, kde účastník udělá jeden test a, b, c a závěrečnou práci o pěti stranách. Tohle je vyloženě jako půlrok na vysoké, takže seminarky, knihy, několik zkoušek mimo a závěrečná práce (cca. 30 stran) s obhajobou a zkouška před komisí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzik86 píše:
@matkabagristy půlroční program na Karlovce zaměřený na speciální pedagogiku a asistenci. Není to vyloženě takový ten rychlokurz, kterých je všude plno, kde účastník udělá jeden test a, b, c a závěrečnou práci o pěti stranách. Tohle je vyloženě jako půlrok na vysoké, takže seminarky, knihy, několik zkoušek mimo a závěrečná práce (cca. 30 stran) s obhajobou a zkouška před komisí.
Tak to budes stale AP, zarazena nejvyse do 8. platove tridy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy samozřejmě, že budu stále AP, akorát u nás na škole se za další vzdělávání dává něco navíc, ale mně je to jedno, nic víc nečekám. Příští rok se zkusím přihlásit na speciální pedagogiku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzik86 píše:
Tak půl roku pořád nic není, já mám v rámci celoživotka už kdysi dělanou speciální pedagogiku pro vychovatele, v té době to bylo odpovídající vzdělání pro asistenta, byl to rok a půl. Několik zkoušek, seminárek, závěrečná práce, obhajoba a zkouška před komisí. A je to prostě jen asistent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit