Práce na doma, kde sehnat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A co se tam opakuje za inzeráty? Já nikde také moc nevidím a něco bych uvítala 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bacha na podvody, kde chtějí peníze předem a podobný nesmysly.
- Citovat
- Upravit
Když „něco“ umíš (překlady, účetnictví, programování, analytika…), tak se pohybuješ v oboru a víš dobře, kde sehnat práci na doma.
Když nic neumíš, tak taková práce na doma vpodstatě už neexistuje. (pokud se tedy nebavíme o aktivitách typu žehlení)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo je hodně nabídek typu MLM na sociálních sítích. Hlavně kosmetika, prací prostředky, parfémy, ale i jídlo a cukrovinky, knížky…kde jde o objednávání a získávání lidí pod sebe, ale to mě nikdy nebralo, ale kdo zná hodně lidí, tak možná ví jak na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky, kde se dá sehnat práce na doma? Jsou nějaké stránky nebo kde třeba sháníte? Může jít o cokoliv. Děkuji
Já třeba dělám MLM a jsem s tím spokojená…mám ráda tu volnost, můžu pracovat odkudkoliv a kdykoliv a když je člověk šikovný, tak si vydělává krásné peníze ![]()
Záleží o jaké produkty jde atd…některé MLM se mi nelíbí, některé jo…
Kdyby jste měly zájem, klidně mi napište do zpráv. Více to tu asi rozebírat nebudu, protože vím, že spoustu lidí to odsuzuje a nechci tady schytat nějaké ošklivé komentáře 😁 ☺️️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alca.Vozabalka díky za odpověď. S MLM zkušenosti mám, na střední jsem si tím krásně vydělávala, ale postupně to upadalo a dnes vlastně žádné MLM neprošlo mýma náročnýma pozadavkama tak, abych se za značku mohla opravdu postavit.
Je skvělé že tě to baví, to je na práci hlavní 🙂 ať se ti daří i dál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě se teď hledá náhrada do cestovní kanceláře. Full home office. Nutnost umět anglicky na komunikační úrovni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FraDeu píše:
Za mě se teď hledá náhrada do cestovní kanceláře. Full home office. Nutnost umět anglicky na komunikační úrovni.
Psala jsem Vám zprávu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bellino píše:
Psala jsem Vám zprávu
Máte odpověď ve zprávě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, kde se dá sehnat práce na doma? Jsou nějaké stránky nebo kde třeba sháníte? Může jít o cokoliv. Děkuji