Asistent pedagoga a k tomu privydelek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravim,mam moznost delat AP ve skole na necéy uvazek. Ovsem financne mi to moc nestaci a konec pracovni doby mi konci moc brzo a to tak, ze syna nestihnu vyzvednout ze skolky po obede, ale uz ho zas nemohu vyzvednout kvuli skolce odpoledne, protoze muzu az od tri. Takze bych denne mela jeste tak hodinu a pul a dve cas..Da se ve skole najit jeste neco k tomu? Az si oddelam praci jako AP? Nebo co treba vyzvedavat nejake dite z druziny po obede a dovest domu a chvili s nim byt? Dela se to? Nebo to rodice nevyuziji..Diky
Vyzvedávání dětí se běžně dělá. Záleží odkud jsi. Dej si nejlépe inzerát do místní FB skupiny. Na jinou práci ve škole se poptej u ředitele školy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII diky a nevis jaka je bezna taxa pri vyzvedavani a doprovodu deti za hodinu? Praha..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@janickaIII diky a nevis jaka je bezna taxa pri vyzvedavani a doprovodu deti za hodinu? Praha..
Napiš mi zprávu. Cena je 150,–/ hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poptej se ve škole, jestli by ti něco nabídli. Vím, že některé AP pak odpoledne vedou nějaký kroužek nebo dělají v družině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tam kam chodí děti měly AP část úvazku nějaké administrativní práce ala školní sekretářka nebo vypomáhali odpoledne ve družině či školce, která patří pod ZŠ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim,
mam moznost delat AP ve skole na necéy uvazek. Ovsem financne mi to moc nestaci a konec pracovni doby mi konci moc brzo a to tak, ze syna nestihnu vyzvednout ze skolky po obede, ale uz ho zas nemohu vyzvednout kvuli skolce odpoledne, protoze muzu az od tri. Takze bych denne mela jeste tak hodinu a pul a dve cas..Da se ve skole najit jeste neco k tomu? Az si oddelam praci jako AP? Nebo co treba vyzvedavat nejake dite z druziny po obede a dovest domu a chvili s nim byt? Dela se to? Nebo to rodice nevyuziji..Diky