Nová práce - docela strach
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Připrav si krátké sebe představení, jaké máš zkušenosti. Pak si ujasni, proč zrovna tohle místo a tahle firma (něco si o nich zjisti). A vědomí, že když tě nevyberou, svět se nezboří, je fajn. Hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepožadují nic moc, nenabízí nic moc. Prostě budeš odpovídat na otázky, co ti budou pokládat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji holky, jde o to, že já to beru tak že je to práce na nějakou dobu, než najdu něco sobě bližšího a blíž domovů. Tohle je přeci jen dojíždění vlakem nebo busem, autem bych sypala jen na provoz.
Zkusím něco o firmě zjistit. Nikdy jsem podobnou práci nedělala. Práce na PC, pracovat soběstačné nebo i s týmem nemám problém, čistotu a pořádek miluji, jsme dost puntičkář
pečlivá a pracovitá. Ale zase nechci lhát, ikdyz vím, že říct, nricm na jak dlouho tu budu, je nejspíš špatně ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji holky, jde o to, že já to beru tak že je to práce na nějakou dobu, než najdu něco sobě bližšího a blíž domovů. Tohle je přeci jen dojíždění vlakem nebo busem, autem bych sypala jen na provoz.Zkusím něco o firmě zjistit. Nikdy jsem podobnou práci nedělala. Práce na PC, pracovat soběstačné nebo i s týmem nemám problém, čistotu a pořádek miluji, jsme dost puntičkářpečlivá a pracovitá. Ale zase nechci lhát, ikdyz vím, že říct, nricm na jak dlouho tu budu, je nejspíš špatně
no tak, jestli chceš říkat, že to místo chceš jenom na krátkou dobu, tak na ten pohovor vůbec nejezdi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně, tohle je místo opravdu i pro absolventy, zaučení tak na jeden den. Vůbec bych se toho nebála. Stačí říct, že jsi pečlivá, pořádkumilovná, pracovitá a ráda se učíš novým věcem.
Držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Děkuji holky, jde o to, že já to beru tak že je to práce na nějakou dobu, než najdu něco sobě bližšího a blíž domovů. Tohle je přeci jen dojíždění vlakem nebo busem, autem bych sypala jen na provoz.Zkusím něco o firmě zjistit. Nikdy jsem podobnou práci nedělala. Práce na PC, pracovat soběstačné nebo i s týmem nemám problém, čistotu a pořádek miluji, jsme dost puntičkářpečlivá a pracovitá. Ale zase nechci lhát, ikdyz vím, že říct, nricm na jak dlouho tu budu, je nejspíš špatně
Tu první část jim hlavně na pohovoru řekni
![]()
A budeš mít po starostech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den.
Příští týden jsme pozvaná do finálního kola na místo asistentky eshopu, jedná se o obchod s chirurgickou ocelí - šperky.
Popravdě, nevím co tam budu povídat a mám docela strach. Nikdy jsme podobnou pozici nedělala.
Nebyl jste někdo na podobném místě? Co dělat na pohovoru?
Požadujeme: - schopnost týmové i samostatné práce, - znalost práce na PC, - dobré komunikační schopnosti, - vzdělání - vyučení v oboru, nebo SŠ s maturitou, - pečlivost, výborné komunikační schopnosti s orientací na zákazníka, - smysl pro čistotu a pořádek, - chuť pracovat a učit se novým dovednostem, - samostatnost, spolehlivost, odpovědnost, - časovou flexibilitu, - minimálně věk 18 let, - čistý trestní rejstřík. Náplň práce: - obsluha zákazníků a zákaznický servis, - příjem, výdej, doplňování a rovnání sortimentu na prodejně, - celkové udržování pořádku na prodejně a v zázemí, - práce na PC, - administrování objednávek přes eshop a e-mailem, - telefonická komunikace se zákazníky, - vyřizování e-mailů, - osobní komunikace se zákazníky. Vhodné i pro absolventy. Nabízíme: - mzdu od 20000 do 23000 Kč, - místo pracoviště - Kladno, - zaměstnanecké slevy, - plný úvazek, možno i zkrácený, - benefity: příspěvek na dovolenou a vánoce, roční bonus dle výsledků hospodaření firmy, stravenky, očkování, příspěvek na kadeřníka.