Asistent pedagoga ve spec. třídě - plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Plat muze byt jakykoliv…zalezi na tvem vzdelani praxi a na rediteli skoly…muzes byt v seste platove tride…stejne jako v sedme ci az desate (s tim bych ale nepocitala) pokud jsi pedagog atd atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejčastěji pátá nebo šestá platová třída. Máš to na plný úvazek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikitaa Studuji VŠ předškolní pedagogiku. Praxi mám jen své děti a praxi v rámci studia.
@neumisa Děkuji. U těch tříd, ale nejsou rozepsány platy. Podle popisu náplně práce soudím, že by mi mohla nabídnout 8. tř.
Kolik to dělá? ![]()
@leslie01 Ano, plný. 8 hod./den.
@Anonymní píše:
Mamka má 11 píše: Více
Na jaký úvazek? Hrubého nebo čistého? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@mikitaa Studuji VŠ předškolní pedagogiku. Praxi mám jen své děti a praxi v rámci studia.@neumisa Děkuji. U těch tříd, ale nejsou rozepsány platy. Podle popisu náplně práce soudím, že by mi mohla nabídnout 8. tř.
Kolik to dělá?
@leslie01 Ano, plný. 8 hod./den.
Na jaký úvazek? Hrubého nebo čistého?
plný, čistého
- Citovat
- Upravit
Vetsinou co vim mesicne 10 - 11 tis cistyho)ve specce by to mohlo byt vic o neco…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikitaa Děkuji. A pracovala jsi ve třídě s jedním integrovaným dítětem s „problémem“ nebo s více dětmi? Já bych měla pracovat v autistické třídě.
- Citovat
- Upravit
Vždy záleží na řediteli. Co dá za platovou třídu, zohledňuje se i délka praxe. U té 8 je to asi 15 000 hrubého. Někteří „dajní“ ředitelé k tomu dají i osobní ohodnocení. Nedá se to paušalizovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Vždy záleží na řediteli. Co dá za platovou třídu, zohledňuje se i délka praxe. U té 8 je to asi 15 000 hrubého. Někteří „dajní“ ředitelé k tomu dají i osobní ohodnocení. Nedá se to paušalizovat.
Jéje, kéžby. 15 000 hrubého je sice skok dolů, ale skvělá varianta. Rozhodně lepší než 10 - 11 tis.
Děkuji za uklidnění.
Celý den jsem v nervách. ![]()
Až budu ve školce, tak se hned paní ředitelky zeptám. Ale aspoň budu už spát v klidu. L.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak mi byla nabídnuta 5. plat. třída (10750,– hrubého). L.
tak to fuj, divný ředitel /ka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka Njn, ono asi dělat asistenta celé třídě autistů je pohodička.
L.
- Citovat
- Upravit
@vokishka píše:
tak to fuj, divný ředitel /ka.
tak co by chtěla? nemá vzdělání ani praxi, navíc je tam jen jako „pomocný“ personál, žádná vlastní tvůrčí činnost. mě to nepřekvapilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Jaký plat může dostat asistent pedagoga ve speciální třídě v MŠ při plném úvazku? Děkuji L.
můj dotaz je jasný z nadpisu.
Vím že o mzdách asistentů je tu dost diskuzí, ale o platech není žádná aktuální. Navíc neměla bych být asistent ve třídě s jedním dítětem s diagnózou, ale v celé třídě dětí s určitou diagnózou.
Prosím o zachování anonymu, nerada bych, aby mě někdo poznal. Zapoměla jsem se při pohovoru zeptat a nechci při podepisování smlouvy zažít šok. Děkuji.