Existuje práce z domova v dnešní době?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Existuje práce z domova v dnešní době?
Chci se zeptat pracujete někdo brigádně z domova? nemyslím nějak odborně, že jste učitelka francouzštiny a ted na mateřské z domova překládáte a nebo že jste ajták atd…myslím normální práci pro smrtelníky. Nějaké kompletování propisek atd je podvod to všichni víme, ale třeba něco psát přes pc, či nějaké hledání a následné doplnování dat… nebo něco na půl z domova a napůl třeba venku, ale kde si člověk může organizovat čas atd…
třeba jedna moje kamarádky kdysi (už je to asi 5 let) pracovala pro nějakého vymahače dluhů, že se po netu snažila zjistit nějaké info o dané osobě, co nejvíce dohledat a pak mu dala echo, kde bydlí nebo co je to za osobu a on jim pak nabízel odkoupení úvěru atd a za relativně slušných podmínek…tak třeba něco takového…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ipsos nabiraji pro vyzkum trhu po telefonu. Nevola se z vlastniho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro hodně žen šití. Jen holt musíš mít ty stroje. Ale zas je to i koníček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě se dá pro smrtelníky:
- pracovat z domu pro E-shop. Doplňovat popisky jednotlivých věcí, aktualizovat ceny, řešit objednávky…
Kamarádka takhle pracuje, 4× do týdne z domu, 1×do týdne na firmě schůzka.
Navíc jsou to prachy na ruku, takže si na cca 7 tisíc měsíčně (platba na ruku) příjde.
Zkus oslovit e-shopy v blízkém okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
taky jsem hledala všude možně a všude jen samej podvod. Na tu kompletaci a plnění obálek se asi dneska už jen tak nenarazí. Zkusila jsem katalogový prodej. Nejdřív kosmetiku, nejakou stovku mi to taky dá. Jen ukazuji katalog a vzdycky se najde někdo, kdo si něco objedná. A teď jsem si vzala ještě parfémy od začínající české firmy. Vypadá to dobře a myslím, že ty ceny jsou dobře nastavený a sem tam si někdo něco vezme, z každého parfému je 30% pro mě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misamt píše:
Ahoj,
taky jsem hledala všude možně a všude jen samej podvod. Na tu kompletaci a plnění obálek se asi dneska už jen tak nenarazí. Zkusila jsem katalogový prodej. Nejdřív kosmetiku, nejakou stovku mi to taky dá. Jen ukazuji katalog a vzdycky se najde někdo, kdo si něco objedná. A teď jsem si vzala ještě parfémy od začínající české firmy. Vypadá to dobře a myslím, že ty ceny jsou dobře nastavený a sem tam si někdo něco vezme, z každého parfému je 30% pro mě.
ale to je asi pár korun měsíčně že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně by solidní práce pro e-shop s možností třeba napůl pracovat z domova zajímala, ale zatím jsem nenašla
On je to celkem žádaný benefit, takže taková místa se taky rychle rozeberou. Kamarádka dělá kosmetiku, ale je to jen malý přivýdělek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yuzi píše:
Mně by solidní práce pro e-shop s možností třeba napůl pracovat z domova zajímala, ale zatím jsem nenašlaOn je to celkem žádaný benefit, takže taková místa se taky rychle rozeberou. Kamarádka dělá kosmetiku, ale je to jen malý přivýdělek.
takovouhle práci těžko seženeš bez známých a pokud náhodou něco tak je to placené mizerně, velice mizerně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verciste no ono taky hlavně záleží, jak se tomu kdo věnuje, kolik toho nabídne a nebo kolik lidí přivede pod svou skupinu. Ti lidé sem tam taky něco prodají a z toho jsou buď to ještě levnější výrobky, který se prodávají za katalogovou cenu, tím pádem lepší zisk, výhody a později se dá i vydělat. Já jsem se tomu moc nevěnovala, vetšinou jen lidi, co věděli, že to dělám, si řekli samy o katalog a průměrně mi to dalo 600,– za objednávku. Znám pár lidí, co dělají jen tohle.
Potom ty parfémy fungují na podobným principu. Je to teprve na začátku ale jak jsem říkala, vypadá to celkem dobře a co jsem zatím par očichala, voní dobře. Za každý parfém prodaný za katalogovou cenu máš 140,– s možností si vytvořit taky svojí síť prodejců, jen tím že je k tý firmě přivedeš a získat i něco z toho.
Nijak se nezavazuješ a je jen na tobě jestli si jednou za čas objednáš pro sebe nebo pro své známé za lepší cenu a nebo to budeš posílat dál…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misamt píše:
@Verciste no ono taky hlavně záleží, jak se tomu kdo věnuje, kolik toho nabídne a nebo kolik lidí přivede pod svou skupinu. Ti lidé sem tam taky něco prodají a z toho jsou buď to ještě levnější výrobky, který se prodávají za katalogovou cenu, tím pádem lepší zisk, výhody a později se dá i vydělat. Já jsem se tomu moc nevěnovala, vetšinou jen lidi, co věděli, že to dělám, si řekli samy o katalog a průměrně mi to dalo 600,– za objednávku. Znám pár lidí, co dělají jen tohle.
Potom ty parfémy fungují na podobným principu. Je to teprve na začátku ale jak jsem říkala, vypadá to celkem dobře a co jsem zatím par očichala, voní dobře. Za každý parfém prodaný za katalogovou cenu máš 140,– s možností si vytvořit taky svojí síť prodejců, jen tím že je k tý firmě přivedeš a získat i něco z toho.
Nijak se nezavazuješ a je jen na tobě jestli si jednou za čas objednáš pro sebe nebo pro své známé za lepší cenu a nebo to budeš posílat dál…
no ale to chce mít ldii který budoou kupovat…možná to bylo v dobrý kdy se avon a oriflame stával známým ale dneš už moc ne…upřímně moc nevěřím, že člověk tak nějak vydělá bez toho aby zatahoval do toho rodinu atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já našla a dělám dodnes. Spravuji eshop, je to o tom být hodně pečlivý, vědět co a jak napsat apod. Časem mi je přidáváno víc práce a kompetencí, tak to asi nedělám úplně blbě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tinuvien píše:
Já našla a dělám dodnes. Spravuji eshop, je to o tom být hodně pečlivý, vědět co a jak napsat apod. Časem mi je přidáváno víc práce a kompetencí, tak to asi nedělám úplně blbě.
já těd zkouším copywritera. Nějaké nabídky jsou, ale mizerně placené. Ted jsem měla nabícku na překlad a jedna NS vyšla na 40kč a bylo to celkem náročné téma na silnice a dálnice v EU a podobné…
Takže asi ano-mít kliku a někde sehnat nějaké psaní, eshop atd a mít talent, ale taky dost štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, za články se moc peněz nedává. Já píšu fotbalové a mám 15 kč za článek, je to asi 1/2 NS. U hokejových cenu nevím, posílají mi to měsíčně a články se hodně liší.
Teď budu psát článek o mazlíčcích a taky 40 Kč za článek. Ale zase když napíšu 2-3 týdně, tak to něco měsíčně hodí a lepší než drátem do okna ![]()
Ale i normálně jsem pracovala z domova - psala jsem texty k produktům a zakládala je na eshop.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rainucha píše:
Ano, za články se moc peněz nedává. Já píšu fotbalové a mám 15 kč za článek, je to asi 1/2 NS. U hokejových cenu nevím, posílají mi to měsíčně a články se hodně liší.
Teď budu psát článek o mazlíčcích a taky 40 Kč za článek. Ale zase když napíšu 2-3 týdně, tak to něco měsíčně hodí a lepší než drátem do okna
Ale i normálně jsem pracovala z domova - psala jsem texty k produktům a zakládala je na eshop.
ten eshop by se mi líbil. I kvůli tomu, že je to kratší většinou a jde o popisky, tak člověk si udrží delší dobu čistější hlavu a zvládne toho více.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit