Asistent pedagoga - zařazení do platové třídy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65148
22.2.20 09:59

Tak pedagogická praxe se počítá, ať je kdekoliv. POchybuju, že by ředitel dal větší třídu než 9, musel by to doplácet ze svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 10:03

@vokishka Děkuju. Už jsem po x letech učení tak vyšťavená, že uvažuji o práci asistenta. Aspoň na čas. Když srovnám poměr náročnost práce a plat, tak bych byla spokojená i s 8. platovou třídou.

• Citovat
  • Upravit
65148
22.2.20 10:11

Je třeba ale počítat s tím, že jsou dost často je zkrácené úvazky, poradny se snaží psát co nejméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 10:14

@vokishka To vím, mohla bych k tomu pár hodin učit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.20 10:24
@Anonymní píše:
@vokishka Děkuju. Už jsem po x letech učení tak vyšťavená, že uvažuji o práci asistenta. Aspoň na čas. Když srovnám poměr náročnost práce a plat, tak bych byla spokojená i s 8. platovou třídou.

Kdyby 8. třída, tak je to fajn. Já jsem v 7. plat. třídě a mám úvazek jen po dobu vyučování dětí (jsem sdílená), tedy 25 hodin týdně a nemám k tomu žádnou nepřímou činnost. Takže si vše připravuju doma, ve svým volným čase zadarmo a to nemluvím o školních akcích, které jsou odpoledne nebo i o víkendu, kde musím taky být a finančně to není nijak zohledněno. Stejně tak záskok za učitelku nebo odpoledne vychovatelku ve družině. Beru 13 000 Kč hrubýho, na účet mi chodí cca 11 000 Kč. Prosím o anonym.

• Citovat
  • Upravit
1064
22.2.20 10:26
@Anonymní píše:
A je tu někdo, kdo pracoval jako učitel a nyní je asistent pedagoga? Jakou máte platovou třídu a započítává se vám praxe učitele? Prosím anonymně.

Ahoj, já to mám naopak, byla jsem AP a teď učím. Praxe se normálně započítává. Měla jsem 8. platovou skupinu. A řeknu ti, že už bych asistentku dělat nechtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
22.2.20 10:28

@sloninka to tak mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie