Zapomenutý použitý tampón v práci

Anonymní
25.12.18 17:24

Zapomenutý použitý tampón

Je to silen :zed: y trapas, pracuji v praci kde je fakt honka, otacite se porad. A v tom spechu jsem proste zabaleny tampon do papiru musela nechat v te praci, nikdy se mi to nestalo, radsi jsem tam vecer jeste zasla ale nikdo nic nerikal a nikde jsem ho uz nenasla, mam blby pocit, ale nejsem si jista ze jsem ho vyhodila, mozne to je. Kolegyne se se mnou nebavi… Vubec nevim co s tim nechci o praci prijit ale bojim se ze fakt se nekde nasel, v tom spechu jsem ho treba nekam polozila, hruza, ostuda humus, fakt se stydim, stalo se to nekomu nekdy nebo jsem sama? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.12.18 17:31
@Anonymní píše:
Je to silen :zed: y trapas, pracuji v praci kde je fakt honka, otacite se porad. A v tom spechu jsem proste zabaleny tampon do papiru musela nechat v te praci, nikdy se mi to nestalo, radsi jsem tam vecer jeste zasla ale nikdo nic nerikal a nikde jsem ho uz nenasla, mam blby pocit, ale nejsem si jista ze jsem ho vyhodila, mozne to je. Kolegyne se se mnou nebavi… Vubec nevim co s tim nechci o praci prijit ale bojim se ze fakt se nekde nasel, v tom spechu jsem ho treba nekam polozila, hruza, ostuda humus, fakt se stydim, stalo se to nekomu nekdy nebo jsem sama? :pocitac:

ehhhh, podle nazvu jsem myslela, ze jsi ho zapomela v sobe.

Muzes mi prosim te rict, proc balis pouzity tampon do papiru? A nosis ho mimo zachod? Tampon se da normalne splachnout, nebo se hodi do kose k tomu urceneho na toalete. POkud takovy kos nemate, tak ho splachuj, ne?

Tohle musi byt trol. Kdo by si balil tampon do papiru a pak nesl do kanclu, polozil si ho na stul a pak na nej zapomel?

• Citovat
  • Upravit
101681
25.12.18 17:33
@Anonymní píše:

Muzes mi prosim te rict, proc balis pouzity tampon do papiru? A nosis ho mimo zachod? Tampon se da normalne splachnout, nebo se hodi do kose k tomu urceneho na toalete. POkud takovy kos nemate, tak ho splachuj, ne?

Tohle musi byt trol. Kdo by si balil tampon do papiru a pak nesl do kanclu, polozil si ho na stul a pak na nej zapomel?

Tak ona je mozna skleroticke pako, ale ty jsi prase, pokud je splachujes do zachoda… Kvuli takovym jsou pak na záchodech cedule, ze se damske potreby maji vyhodit do kose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
25.12.18 17:36
@Anonymní píše:

Splachovat??? Jsi normální? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
25.12.18 17:36
@Anonymní píše:

To by mě v životě nenapadlo…splachovat tampon :zed: a proč anonym? To se za to stydíš? Měla bys…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.12.18 17:37
@Anonymní píše:

Tampony se do záchodu rozhodně nesmí splachovat!!
A teda z mého pohledu je zapomenutý tampon (zabalený, rozbalený už by bylo asi horší) věc nehodná k řešení, je to prostě nepodstatná věc..já bych to moc neřešila a normálně žila dál 8). Asi ho uklízečka vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142

Jo, to se mi stálo s kolegyní, Nechala tampon zabalený vedle záchodu na topení. Tak jsem ho vzala a vyhodila. A dál to neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
@j.a.n.i1 píše:
Tak ona je mozna skleroticke pako, ale ty jsi prase, pokud je splachujes do zachoda… Kvuli takovym jsou pak na záchodech cedule, ze se damske potreby maji vyhodit do kose.
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
25.12.18 17:40
@Anonymní píše:

Tampon se rozhodně splachovat nemá. Slušný člověk ho naopak zabalí do papíru, přesně jak to udělala zakladatelka, a zabalený hodí do koše. Třeba z nějakého důvodu nemají koš přímo v kabince.
Zakladatelko, nepíšeš, kde přesně bys ho asi mohla zapomenout, ale neboj. Kvůli nevyhozenému tamponu tě určitě nevyhodí, to prostě nejde. To nejhorší, co se může stát, je, že z tebe budou mít nějakou dobu srandu, ovšem netuším, jak by se poznalo, že tampon jsi tam nechala zrovna ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.12.18 17:40
@Anonymní píše:

Tak už vím proč jsou na dveřích cedule typu „nesplachujte dámské potřeby do WC“, vždycky jsem si říkala že se snad nemůže najít dobytek, který by tohle dělal a ejhle, stačí otevřít emimino :roll: seš normální prase a nechala bych tě ty odpady vyčistit, ono by tě to přešlo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
25.12.18 17:43

i na emiminu jsou evidentně malé děcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
25.12.18 17:45

chapu, ze se to muze stat. treba nemate kos hned u wc, popadla jsi a mazala pryc, nekde polozila… pokud bych ja takovy balicek nasla v praci, vyhodila bych, umyla si ruce a vic na to nemyslela, urcite bych nepatrala ci byl nebo jestli to nahodou neudelal schvalne ;)
a kolegyne se bezne bavi v pohode a ted najednou nic? nenamlouvas si to jen?
neboj, neni to tak hrozne jak ti ted pripada :hug:
a mmch, take jsem nikdy tampon do zachodu nesplachovala :lol: ted uz mam jen kalisek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
25.12.18 17:54

No u nás v práci ho sem tam nejaka lady nechala na kraji sprcháče nezabaleny,no tak tonejaká jiná najde,okomentuje,a za chvili si na to nikdo nevzpomnel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
25.12.18 17:58

@peta81 vpodstate jsem chtela napsat to same… Pokud mate v praci mydlo a kos neni vedle zachodu(ale i kdyby byl, a nechalas to treba na deklu, nebo nekde v okoli) tak proste vyhodim, a umeju si ruce a dal neresim… A s kaliskem taky, pokud nahodou je potreba vymenit v praci, tam je dost nepravdepodobne, ze to clovek zapomene, za ty prachy… :lol: ale prvny dva prispevky diskuse jsou dost divny… O splachpvani tu bylo receno dost, ale zaujala me formulace zakladatelky, ze ho „musela“ nechat v praci, nema se menit tak po 4 hodinach? To jaou zak kratky smeny, nebo si ho pak zabaleny nosi domu? A ze jestli ho nekde nenechala? Pokud v okoli wc, tak asi by to kolegyne pochopily, ale uprimne najít pouzitej tampon v kuchynce treba, to uz by mi trochu fuj prislo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.18 17:58
@j.a.n.i1 píše:
Tak ona je mozna skleroticke pako, ale ty jsi prase, pokud je splachujes do zachoda… Kvuli takovym jsou pak na záchodech cedule, ze se damske potreby maji vyhodit do kose.

ty si nevidela, ze jsem psala, at to haze do kose urceneho pro ty ucely? Nauc se prosim cist poradne, kdyz uz mas potrebu se do lidi navazet. A jako daleko vetsu cunarnu vidim to baleni do papiru a noseni nekam. Co to jako ma byt?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat