Zapomenutý použitý tampón v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
ty si nevidela, ze jsem psala, at to haze do kose urceneho pro ty ucely? Nauc se prosim cist poradne, kdyz uz mas potrebu se do lidi navazet. A jako daleko vetsu cunarnu vidim to baleni do papiru a noseni nekam. Co to jako ma byt?
Psalas, že ho má spláchnout do záchodu ![]()
@Anonymní píše:
ehhhh, podle nazvu jsem myslela, ze jsi ho zapomela v sobe.Muzes mi prosim te rict, proc balis pouzity tampon do papiru? A nosis ho mimo zachod? Tampon se da normalne splachnout, nebo se hodi do kose k tomu urceneho na toalete. POkud takovy kos nemate, tak ho splachuj, ne?
Tohle musi byt trol. Kdo by si balil tampon do papiru a pak nesl do kanclu, polozil si ho na stul a pak na nej zapomel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
ty si nevidela, ze jsem psala, at to haze do kose urceneho pro ty ucely? Nauc se prosim cist poradne, kdyz uz mas potrebu se do lidi navazet. A jako daleko vetsu cunarnu vidim to baleni do papiru a noseni nekam. Co to jako ma byt?
Tak treba doma taky nebalim kazdou intimku, ale mame zavrenej minikosicek a meni se pomerne casto, ale na toalete, kde se vyskytuji i „cizi“ vsechno balim do toaletu, pripadne sacku pokud jsou k dispozici a pak teprve vyhodim, je to takova zakladni slusnost… A jako alternativu jsi psala splachnout a to se proste nedela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
ehhhh, podle nazvu jsem myslela, ze jsi ho zapomela v sobe.Muzes mi prosim te rict, proc balis pouzity tampon do papiru? A nosis ho mimo zachod? Tampon se da normalne splachnout, nebo se hodi do kose k tomu urceneho na toalete. POkud takovy kos nemate, tak ho splachuj, ne?
Tohle musi byt trol. Kdo by si balil tampon do papiru a pak nesl do kanclu, polozil si ho na stul a pak na nej zapomel?
Tak ty jsi dobry cune
pry splachovat tampon ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja cist umim a proto vidim, zes psala i o splachování… A ne na vsech zachodech jsou kose pro to urcene primo vedle misy a tedy hazet nezabaleny tampon do kose dela jen prase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mně tedy připadá naprosto Normální a Slušné a Ohleduplné vůči kolegyním i uklízečce, použitý tampon ještě před vyhozením do k tomu určeného koše, ještě pořádně zabalit do toaleťáku.. a připadá mi prase ten, komu připadá normální ho hodit do koše jen tak, zakrvácet případně i ten koš - to pak jako vymývá furt kdo ??
o splachování do wc se snad mezi dospělými lidmi ani bavit nebudeme ??
a pokud jde o to zapomenutí - už to neřeš, stalo se, příště si dávat víc bacha..
hezké svátky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se clovek divi, ze jsou vsude tabule a otravne napisy, jak se maji damske potreby hazet do kose. Vzdyt. to vi i male dite a ono ne.
Zakladatelko, porad je moznost, zes ho proste vyhodila, clovek dela veci automaticky, jako zamykani dveri atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Co to jako má být??
základní lidská slušnost zabalit krvavý tampon/vložku do papíru a nehazet to někam jen tak. Seš prase na druhou, fakt že jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja tampony normalne splachuju. Nicmene zas takovy trapas to neni, stanou se horsi veci. Neresila bych
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
k ruznym prispevkum
- kdysi jsem byla na reklamni „prednasce“ pro divky, bylo to od firmy tampax a rikali, ze ten tampon se da splachnout cely vcetne obalu a aplikatoru - tehdy ovsem bylo vse z papiru, kdeze ty casy jsou. je to tak 25 let, takze od te doby se mozna zacly zachody vice ucpavat, nevim…
- nekdy na hajzliku nejsou kose, pak se musi nekam odnest a stane se, ze se zapomene…ja tohle resim u tchyne
- zakladatelce - pokud jsi tampon nemela podepsany, tak asi nikdo nebude delat test DNA, ne? A navic snad nekdo nebude rozbalovat nalezeny zmuchlany papir, rovnou ho vyhodi, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zakladatelku chápu.. My např. měli v práci tak blbě záchod, že prostě byla kabinka a koš byl jakoby v chodbičce. taky se mi jednou stalo, že jsem prostě si vyměnila za čistý a zabalený chtěl avyhodit do koše, ale ještě jsem si upravovala kalhoty, a splachovala záchod a vyšla jsem z kabinky a teda hned mě to napadlo, ale dokážu si představit, že někdo prostě vyjde, zapomene a vzpomene si až někde, že třeba leží někde u záchodu..
Je to i tím, jak to prostě mají na určitých toaletách zařízené..
Já se jenom divím, že někomu přidje, divné, že se tampon zabalí do papríru. nebo obalu.. já bych opravdu nevyhodila jen tak použitý do koše- chudák uklizečka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava
Přesně tak, já tenkrát používala jen tampaxy a od té doby mě nenapadlo, že už se to do WC házet nemá.
Tak se hlásím k prasatům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit