Ostrava - práce, pronájem

95
24.12.18 13:28

ostrava

V 1+kk se dá taky bydlet, pokud je člověk sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7333
24.12.18 13:30

Miláčku-ty máš navíc, když máš střední školu a umíš angličtinu-proč bys dělala u pásu? Můžeš dělat kontrolku kvality nebo tak něco. To budeš mít 23 čistého a ne 18! Nebo i víc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
24.12.18 13:31
@ebroker777 píše:
V 1+kk se dá taky bydlet, pokud je člověk sám.

Ona už počítá s chlapem, až si někoho najde… :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
24.12.18 13:36

Záleží, co je to umět anglicky… Máš nějakou mezinárodní zkoušku? Jaké úrovně? Nebo maturitu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
24.12.18 13:37

Jee já zapomněla dodat, že se tam stěhuju s přítelem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.18 13:38

Anonym kvůli bydlení. V centru chceš bydlet proč? Tam není vůbec dobrý vzduch, ale zase máš kousek krásné Komenského sady. To víš, že najdeš i něco levnějšího. Píšeš, že umíš docela dobře anglicky. Letušku jsi dělat nikdy nechtěla? Já vím, tam je třeba druhý jazyk. K práci v Hrabové ti nic nenapíšu, ale jestli umíš anglicky, můžeš zkusit třeba firmu Okin, ta je v centru. Taky si myslím, že máš na víc.

• Citovat
  • Upravit
17
24.12.18 13:48

Z angličtiny jsem dělala maturitu, pak rok chodila na Angličtinu na OSU, ale nechala jsem toho :oops: můj problém je hlavně, že se dost stydím anglicky mluvit, takže tak :(
Centrum chci hlavně proto, že se mi tam líbí, a na panelákov moc nejsem.. Navíc jsme mladí, děti zatím neplánujeme a bydlet tam chceme max. 5 let (chceme studovat kombinovane studium)😁 a máte někdo zkušenost s bydlením na Stodolni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.19 13:10

@beebee1 ahoj, mohu se zeptat jak to dopadlo? Práci v Obě po střední hledám už 3 měsíce a stále nic ( výjimka fabrik, tam na operátory berou pořád, ale dost se toho bojím :D )

• Citovat
  • Upravit
17
7.3.19 05:22

Ahoj, tak měla jsem dva pohovory, čekala jsem, že mě vemou do AAA auto na pasivní linku, ale nakonec nevzali :think: .. tak jsem musela hledat dál, ale mnohem víc, než hledání práce se mi nakonec osvědčilo napsat si sama inzerát např. na stránce Avizo. Sice mi většinou odpovídali úchylové, ale nakonec se povedlo a nastoupila jsem jako sekretářka :) a jaké máš vzdělání? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.19 07:30

@beebee1 mám SŠ s maturitou, anglicky taky umím hodně dobře, ale spíše v psané formě, mluvit v AJ se stydím :oops:
Celkově od ZŠ nerada mluvím ve velkém počtu lidí, takže call centrum tím pro mě padá, asi bych nezvládla pohovor, kde tě zkouší z telefonování :lol:

Tak jsem ráda, že to pro tebe dobře dopadlo, snad taky něco najdu :D

• Citovat
  • Upravit
17
7.3.19 12:11

Tak to jsi úplně stejná jako já. Taky se stydím mluvit, ale angl. gramatiku vždy každému upravuju :lol: :lol: no, to AAA mi přišlo dobré, na pohovoru se nic nezkoušelo. Akorát jsem mu na konci řekla, že je tam docela hluk, a asi proto mě nevybral :nevim: ale mě to nevadí, taky bych se bála, jak píšeš. Tak nevím, jak poradit. A jakou máš SŠ? Já jsem taky chtěla něco jiného než firmy, prodavačku a tak, takže Ti rozumím. Přeji hodně úspěchů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.19 15:15

@beebee1 mám střední školu informačních technologií, každopádně programování mě nikdy nějak nenadchlo, taky spíše koukám po administrativních pozicích, ale nikde nic. A když už se něco najde tak chcou dělat výběr pomocí assessment centra, ale na to já nemám „koule“ :lol: ..
Tobě se ozvali přes to avizo nebo jinou stránku? A práce v pohodě? :)

• Citovat
  • Upravit
17
7.3.19 21:26

Tak vidíš, tak to určitě dobré ovladáš excel a tak ;) to je pro takové práce nejdůležitější. Určitě se něco najde, piš i do prací, kde mají nárok který nemůžeš splnit, oni často ty naroky nadsazují. Ano ozvali de se přes Avizo. Ale většinou mi psali uchylove :D tak se kdyžtak připrav :D jo mám super práci, nemůžu si stěžovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.19 22:18

@beebee1 pohovor byl taky v pohodě? Žádné zákeřné otázky? :D

No hele, hledám už 3 měsíce a furt nic, na pohovorech jsem byla pouze třech a vždy vybrali někoho s praxí.. Na ostatní inzeráty se mi ani neozvali :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17
8.3.19 06:19

Nee, to ani nebyl pohovor, psali jsme si jen emaily a pak už jsem se tam byla jen podívat. Mám jednoduchou práci. Není to velká firma tak jsem mluvila jen s majitelem :) ale tak co třeba společnosti poskytující elektřinu apod? Tam taky často hledají na pobočky :D Já do jedné mohla jít na pohovor, ale už jsem měla práci. A i jako sekretářka se komunikaci nevyhneš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat