Asistent zubního technika. Uživí se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ještě jsem zapomněla napsat, že se může ZA uchytit i v mateřských centrech. A pokud tvou dceru opravdu nejvíc láká později záchranář, tak jí bude bavit i studium ZA, myslím, že na optikovi a zubním asistentovi by se asi nudila, nebo prostě by jí to tak nechytlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rokris píše:
Ano, náplň práce jsem jí snad už dostatečně objasnila. Říká, že chce dokázat, že i ve zdravotnictví mohou být hodní lidé. Jako pacient snáší toto prostředí špatně. Její motivace mě dost překvapila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem za příspěvky.
Všechny jsme s dcerou přečetly. Dost nám to pomohlo.
- Citovat
- Upravit
@aprazanda Taky jsme to tak měli. Chytli jsme dobrou učitelku. Zařídila nám praxi i na JIPce a na ARU. Ale jak tu někdo psal, zbytečně to měnili na ZA. V menších městech se člověk neuplatní ![]()
- Citovat
- Upravit
@rokris píše:
Je tam ještě optik, laboratorní asistent a zdravotnický. Ještě snad sportovní masér.
Mě by lákal ten laboratorní nebo zdravotnický asistent. A zdravotnický asistent mi přijde nejuniverzálnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra8a píše:
Mě by lákal ten laboratorní nebo zdravotnický asistent. A zdravotnický asistent mi přijde nejuniverzálnější.
Dcera chce nejvíc zdrav. asistenta, tak ji nechám. Když ji to bude bavit, tak to má určitě smysl. A snad se pak někde chytne. ![]()
- Citovat
- Upravit
@rokris Ještě je tady tato diskuse. Určitě si ji přečti. https://www.emimino.cz/…stent-54064/
A co zkusit zavolat na personální nejbližší nemocnice? Jestli má s takovým oborem vůbec šanci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra8a Dobrý nápad s tím personálním.
Diskuzi určitě pročtu a moc, moc děkuju.
![]()
- Citovat
- Upravit