Asistent zubního technika. Uživí se?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
8.11.13 13:13

Ještě jsem zapomněla napsat, že se může ZA uchytit i v mateřských centrech. A pokud tvou dceru opravdu nejvíc láká později záchranář, tak jí bude bavit i studium ZA, myslím, že na optikovi a zubním asistentovi by se asi nudila, nebo prostě by jí to tak nechytlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
8.11.13 13:44
Tak tohle taky není úplně pravda, samozřejmě záleží na škole, co všechno naučí a jak učitelka na praxi je domluvená se sestrami na oddělení. Možná některý školy rezignovali, ale věřím, že velkou část z nich ta degradace oboru taky štve. Nás učili všechno to, co musí umět sestry - převazy, odběry, infuze, ošetření stomie, injekce, přípravu transfuze, vytahování stehů, předoperační příprava, pooperační péče atd. Samozřejmě základní ošetřovatelskou péči taky, to prostě k sobě patří. V nemocnici nám sestry přenechávaly co šlo, učitelka se s nimi vždy domluvila, co je třeba udělala, chodila s námi, koukala nám pod ruce, ale zkusili jsme si opravdu hodně odborných věcí.
@rokris píše:
Ano, náplň práce jsem jí snad už dostatečně objasnila. Říká, že chce dokázat, že i ve zdravotnictví mohou být hodní lidé. Jako pacient snáší toto prostředí špatně. Její motivace mě dost překvapila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
8.11.13 14:44

@aprazanda Děkuji moc! :kytka: Cenný příspěvek. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
rokris
8.11.13 14:49

Díky všem za příspěvky. :kytka: :kytka: :kytka: Všechny jsme s dcerou přečetly. Dost nám to pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
8.11.13 15:12

@aprazanda Taky jsme to tak měli. Chytli jsme dobrou učitelku. Zařídila nám praxi i na JIPce a na ARU. Ale jak tu někdo psal, zbytečně to měnili na ZA. V menších městech se člověk neuplatní :zed:

• Citovat
  • Upravit
1823
8.11.13 19:20
@rokris píše:
Je tam ještě optik, laboratorní asistent a zdravotnický. Ještě snad sportovní masér.

Mě by lákal ten laboratorní nebo zdravotnický asistent. A zdravotnický asistent mi přijde nejuniverzálnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
8.11.13 20:04
@Petra8a píše:
Mě by lákal ten laboratorní nebo zdravotnický asistent. A zdravotnický asistent mi přijde nejuniverzálnější.

Dcera chce nejvíc zdrav. asistenta, tak ji nechám. Když ji to bude bavit, tak to má určitě smysl. A snad se pak někde chytne. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1823
9.11.13 20:22

@rokris Ještě je tady tato diskuse. Určitě si ji přečti. https://www.emimino.cz/…stent-54064/

A co zkusit zavolat na personální nejbližší nemocnice? Jestli má s takovým oborem vůbec šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
9.11.13 23:18

@Petra8a Dobrý nápad s tím personálním. :palec: Diskuzi určitě pročtu a moc, moc děkuju. :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat