Asistentka, call centrum - ano či ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@555_Zuzana555 obavam se, ze to bude to otravovani. Jen tomu daji honosnej nazev ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. No je to všude stejně si myslím.. Z něčeho žít musí. Takže to bude volání lidem a vnucování něčeho ať si to koupí přes telefon. Pokud nutně hledáš práci, tak to vem na nějaký čas.. Ale raději si najdi normální práci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude klasické call centrum, volání lidem, akorát to naoko trochu zjemnili těmi administrativními úkony a prací pro manažera. Osobně bych to nedoporučovala, z nouze jsem nějaký čas v pár call c. pracovala a vydržet se to nedá. Když neodpadneš během prvního měsíce, tak během druhého téměř jistě. Tuhle práci vydržej delší dobu jen hodně odolní jedinci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce pro manažera si myslíš znamená, že ty pro něho budeš pracovat (jen volat) a on na tobě vydělávat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic víc u té pracovní pozice není? Pokud ne, tak se to zdá podezřelé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak je to jasné, hlavně podle té „volné pracovní doby“, nejspíš budeš volat do firem a nabízet jim spolupráci právě Vašeho call centra (já to dělala, byl to opruz, moje firma kdesi koupila databázi podniků a jejich tel. čísla), tvůj úkol nejspíš bude dovolat se k nějakému manažerovi, a jemu dohodit schůzku s tvým manažerem. Nic moc práce, už bych to nešla dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dokonce viděla, jak to někdo v reálu dělá. A i když to bylo pro slušnou a dobré služby nabízející firmu(překlady), tak to byl hnus. Od A až do Z byl celý rozhovor lež.
A tom kde je, co dělá…Jinak by asi nebyla šance nějakou schůzku smluvit.
Smlouvala schůzky pro manažera překladatelské firmy. Docela renomované a úspěšnost 3%.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
morální a etické hledisko...
Etika a morální hledisko v call centru pláče, rozhodně nedoporučuji lidem, kterým toto není lhostejné…kpt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit