Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj .. měla by jsi mít v programech něco jako „LifeFrame“ =) na to stačí kliknout a otevře se ti webka
alespoň já to tady tak mám.
koukám i do ovladačů a nemám tam nainst ani webcam utility… Neměla bych to teda doinstalit?
Ahoj,
, mel by stacit ten Life Frame - nainstalujes to ze stejne stranky jako vcera, je to mezi Utilities. Pak to spustis a uz fotis.
Mimochodem, rozjela jsi ten bluetooth? Pokud ne, zkus si jeste stahnou a nainstalovat z te webove slozky ATK utilitku ATKOSD2 Utility.
Já jsem fakt zabedněná, le to tam prostě nevidim, debilka mno ![]()
jé můžete mě písnout tu stránečku odkad to stáhnu? já mám takovej pocit totiž že jsem si tu webku odinstalovala a proto fotit nemužu:(
http://support.asus.com.tw/…ownload.aspx?… stahuju odsud na doporučení Leny ![]()
Ono stačí, když zmáčknete fn (tlačítko „funkce“ vlevo dole - já ho mám vedle ctrl) a pak tlačítko V (nebo to, kde máte nakreslený foťák). A webka se vám hned otevře (pokud jste si ji teda neodinstalovaly). Mně to takhle jde. ![]()
Teď jsem na to taky koukala, le mě to předtím právě nereagovalo, ale jak jsem to dala do cajku, tak už to reaguje a je to ok… Akorát to bluetooth mi prostě najet nejde… chjooo
no mám ji odinstalovanou zřejmě páš fn+v nefunguje a ani v programech neni:D
ale mockrát děkuji ste holky šikovný:)
Ženy potřebovala bych poradit.. odinstalovala se mi webcamera na notasovi jenže mam emachines a nemůžu to nikde najít nevíte co stim? ![]()
ahojky, asi jsem fakt blbá, ale prostě nevim, kde to najdu… Hledám, jak se na noťasu vyfotit přes web kameru? Mám tenhle noťas chvíli, tak bádám, díky