Jak bojujete proti splínu?

11
15.1.12 22:44

Jak bojujete proti splínu?

Ahoj,

zajímalo by mě, jak bojujete se situací, kdy je Vám tak nějak ze všeho smutno.?Tohle asi není vůbec neobvyklé. Občas se to asi stane každému.Uvítám jakékoli tipy pro překonání pocitu samoty a splínu :think: Jak se odreagovat,myslet pozitivně? :zed: Jsou večery, kdy to zaspím anebo někam vypadnu ven mezi lidi, ale dneska mi to nějak nejde :roll: Vidím to zase na jednu dlooouhou, bezesnou noc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
15.1.12 22:45

Když je nejhůř,vezmu si mp3,a lehnu do postele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
15.1.12 22:49

:hug:
Taky bych moc rada nasla nejaky „lek“.
Mela by to byt prace, ale manualni mi myslenky z hlavy nevyzene a prace kde musim zapojit mozek mi nejde :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.1.12 22:51

Kdyz je mi hodne zle a depka dosahne vrcholu vezmu nejstarsi dceru k tomu nejakou kamaradku a vyrazim na parbu. Druhy den je mi vetsinou tak bidne, ze si na depku ani nevzpomenu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.1.12 23:02

Já jsem postelovej zalejzací typ, ale moc to nepomáhá. Hodně na depky trpím zrovna kolem toho ledna, února. Co mi pomáhá asi nejvíc je něco tvořit, hrozně mě baví něco vyrábět, tak pro dceru šiju hračky, dělám šperky. Horší je, že se k tomu nedokážu dokopat…

další věc je úklid, ale takovej ten co se něco přerovnává, přeorganizovává, nebo i koupě nového nábytku a předělávání bytu.

i mi pomáhají různé přírodní preparáty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
15.1.12 23:33

Jak kdy, ale arzenál je většinou tento- něco uklidit, ale fakt ve velkém (třeba vycídit kuchyň do všech koutků, vyházet a přeskládat skříně, okna…), hudba(a to buď teskná a melancholická, kdy si masochisticky porochním ve splínu, spotřebuju jeho zásoby a s úlevou jedu dál, nebo naopak něco veselého, rozverného a rychlého+tanec, třeba zrovna při tom úklidu se to výborně spojuje), sebepéče(pozor- účinkuje pouze, když udělám všechno najednou, dítě je u babičky nebo si s tatínkem udělají vlastní a na mě nezávislý program:dlooooouhá sprch, umejt, vyfoukat a vyžehlit vlasy, pleťová maska, pak krém, vytrhat obočí, namazat se celá mlíkem, nalíčit a nejlépe zakončit se pěkně oblíknout a vyrazit mezi lidi, třeba s kamarádkou na kafe) a to, co mi pomůže vždycky a se stoprocentní účinností je les.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
16.1.12 01:00

ta masochisticka splinova hudba zabira i u mne…
take casto utratim nehoraznou sumu za nejakou kosmetiku a nasledne se uziram tim, kolik jsem vyhodila penez a myslenky jsou hned jinde…
film - nejlepe s motivy hladovejicich deti v Africe - hned vim, jak je mi dobre…
vyhledavani oblibenych detskych pisnicek na youtube a proklikani se az k telefonatum nespokojenych zakazniku ruznym operatorum + dalsi dukazy lidske blbosti…
take zabira Slovni fotbal na Seznamu - zaplni mysl a uz se tam nic nevejde :)

Drzim palce at rychle pomine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
16.1.12 11:30

No mě když bylo nejhůř, to bylo když se nám miminko nedařilo. Lékař řekl nestresujte se. Ačkoliv jsem normálně pozitivní člověk, a vždy se snažím vidět věci z té lepší stránky…občas je to hodně těžké. Vyřešila jsem to tím, že jsem začala z koníčkem, abych zaměstnala mozek co nejvíce. Já osobně začala šít Patchwork a hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.1.12 20:30

mně pomáhá čokoláda, kafe, detektivka a vana, nejlépe všechno dohromady nebo rychle po sobě :) A především jsem zjistila, že základ je vyjít na čerstvej vzduch, aspoň na chvilku. Z toho jsem si udělala novoroční předsevzetí a fakt jdu, i když se sotva vleču, aspoň čvtrhodinovou vycházku do večerky :) anebo v nejhorším aspoň s odpadkama, ale prostě aspoň jednou denně za sebou zaklapnout dveře bytu :) Trpim na depky taky hodně, obzvlášť na mateřský, jsem totiž doma už sedm let, i když pořád k tomu něco dělám (studium, práce z domova atd.). Zatim jsem to ale vždycky zvládla „svépomocí“ :), občas piju třezalkovej čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.1.12 20:31

suik, jaké přírodní preparáty užíváš?? a dají se koupit v čr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová