Asymetrie obličeje

Anonymní
3.1.23 23:07

Asymetrie obličeje

Zdravím, všimla jsem si na sobě, že mám nejspíš lehce asymetrický obličej, protože na jedné straně mám lehce propadlou tvář kdežto na druhý je to v pohodě, docela mě to trápí, zblízka to není tolik vidět ale když se na sebe podívám z dálky do zrcadla tak to jde vidět, nevíte někdo co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
3.1.23 23:20

Nikdo není dokonale symetrický.

Trápit se tím samozřejmě můžeš, můžeš se sebenenávidět až k smrti. A taky se na to můžeš vyksašlat a prostě řešit cokoliv důležitějšího a zajímavějšího, než se zkoumat a užírat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.23 23:21

Zašla bych k vizážistce, ať tě naučí konturování obličeje a další cílené triky s make-upem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2403
4.1.23 00:26
@Anonymní píše:
Zdravím, všimla jsem si na sobě, že mám nejspíš lehce asymetrický obličej, protože na jedné straně mám lehce propadlou tvář kdežto na druhý je to v pohodě, docela mě to trápí, zblízka to není tolik vidět ale když se na sebe podívám z dálky do zrcadla tak to jde vidět, nevíte někdo co s tím?

Tak se na sebe zdálky nedívej. :nevim:

Jinak teda, to máš odjakživa? Nebo odkdy? Někdo to má po extrakci zubu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
4.1.23 05:18

Nějakou menší asymetrii obličeje má většina lidí. Kdybys vzala fotku kohokoliv, rozpůlila ji prostředkem a zrcadlila tu jednu polovinu na druhou stranu, většinou by z toho nevyšel ten člověk jako na původní fotce. Poznala bys, že je to on, ale vypadal by nějak trochu divně. Často mají lidé jiné oči a oční víčka, jedno oko trochu výše než druhé, nosní přepážku lehce na stranu nebo třeba na každé straně jinak široký ret… Ale většinou si toho vůbec nevšimneš. Nikde není určeno, že člověk má mít dokonale symetrický obličej.

• Citovat
  • Upravit
93
4.1.23 08:13
@Ledová káva píše:
Nějakou menší asymetrii obličeje má většina lidí. Kdybys vzala fotku kohokoliv, rozpůlila ji prostředkem a zrcadlila tu jednu polovinu na druhou stranu, většinou by z toho nevyšel ten člověk jako na původní fotce. Poznala bys, že je to on, ale vypadal by nějak trochu divně. Často mají lidé jiné oči a oční víčka, jedno oko trochu výše než druhé, nosní přepážku lehce na stranu nebo třeba na každé straně jinak široký ret… Ale většinou si toho vůbec nevšimneš. Nikde není určeno, že člověk má mít dokonale symetrický obličej.

Dříve jsem si lámala hlavu, čím takovéto menší asymetrie obličeje vznikají :think:. No, a po narození prvního syna mi to bylo jasné - syn totiž poslední 3 měsíce těhotenství měnil svou polohu minimálně a po narození měl na jedné straně slehlý obličej. Obličej se mu naštěstí do 3 měsíců krásně srovnal, ale už aspoň vím, čím ty asymetrie vznikají :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
4.1.23 09:19

Obličejová jóga ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.23 11:19

Mám jednu polovinu brady níž než druhou a lehce křivý nos. Přesto si můj manžel myslí, že jsem krásná a já s tím problém nemám :nevim: Tvoje řešení je dvojí - načit se to maskovat make-upem nebo se naučit mít se ráda taková, jaká jsi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová