Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vy co je máte rovné, děláte si občas vlnky? Co účesy? Uděláte culík a jdete nebo se snažíte účesy měnit? Co vídám maminky kolem sebe, tak většinou mají seplé vlasy do culíku pořád. Nikoho nesoudím, je to taková anketa spíš ![]()
Jsem starsi vetev, mam dlouhy vlasy, nosim culik, jeden cop, dva copy, skripec..jak se mi chce. I podle toho, jestli ridim nebo ne, abych si mohla oprit hlavu. Ke kadernici nechodim, obcas se obarvim ale ne vyrazne, spis prirozeny barvy. Vlasy si nestriham. Jo a rozpusteny vlasy jen doma, venku mi prekazej, ucha od kabelky a tak. Howg ![]()
Příspěvek upraven 03.01.23 v 21:56
@GabinkaCh píše:
Vy co je máte rovné, děláte si občas vlnky? Co účesy? Uděláte culík a jdete nebo se snažíte účesy měnit? Co vídám maminky kolem sebe, tak většinou mají seplé vlasy do culíku pořád. Nikoho nesoudím, je to taková anketa spíš
Rozpuštěné jen, když je vyfoukám, vlny si dělám kulmou, ale ty mi nevydrží. Občas spím v natáčkách. Naposled v neděli a včera velký úspěch v práci. Culík je ovšem nejpraktičtější
Příspěvek upraven 03.01.23 v 22:00
Culik, skripec, pinetky
podle nalady
mam rada takovy ty velky latkovy gumicky takze to je taky fajn zmena
a drdoly obcas cop ![]()
@Kockazvysocan hele na vlasy si koukam casto a efekt zadnej, asi jsem je jeste nevykoukala ![]()
Nejčastěji nosím rozpuštěné, někdy si dělám takový ten drdol jen z těch horních vlasů. Vlnky někdy jo, ale spis mam obdobi. Teď jsem je dlouho neměla a akorát jsem si tuhle říkala, že bych zas vytasila kulmu.
A když jsem doma, tak culík, skřipec.
Nosím z 99 % vlasy rozpuštěný, mám po ramena. Culík jen doma. Mám podholený vlasy a potřebuju, aby mi to shora trochu dorostlo, takže to v culíku vypadá blbě. Vlasy žehlím, občas lehce navlnim, ale líp se cítím v rovných. Nijak neexperimentuju. Můj maximální experiment je to podholení.
@Leenvecka jo ty velky latkovy gumicky pouzivam na ranni drdol z neucesanejch vlasu, takovej kavovej neuces ![]()
@Tarjei píše:
@Kockazvysocan hele na vlasy si koukam casto a efekt zadnej, asi jsem je jeste nevykoukala
Dobrý
. Někdy jsou překlepy fajn
Bud rozpustene a nebo drdol, mam svoje vlnite huste vlasy.
Dvakrat do roka se necham ostrihat a barvim se sama.
Teď mám bob nad ramena. Takže nosím pouze rozpuštěné vlasy. Ten dávám vždy na zimu. Jen teda musím žehlit a žehlit. Jak jsou kratší vlasy, tak je větší práce s tím. Nemám ráda své vlnité, husté šáší a nechci, aby ho kdokoli viděl. Je to hnusné a přidává to roky.
Za rok mi vždy dorostou vlasy pod ramena a to pak střídám culík, po čerstvém mytí a žehlení rozpuštěné. Před mytím takový ten vyčesaný culík, drdol roztřepený nebo něco.
Mám vlasy vlnité. O vlasy opravdu pečuji. Venku rozpuštěné. Někdy drdol do skřipce. Ke kadeřnici jednou za 4-5 týdnů na melír. Ob jednu návštěvu střih konečků.
Občas drdol alá uzel a látkovou gumu.
Vlasy mám pod lopatky.
Mela jsem teda vzdycky rovny vlasy a od petatriceti se mi trochu vlnej samy od sebe. Zase uz je jich min no
jezis mne to dneska mele ![]()
Culík mi nikdy nedržel, mám husté, těžké, vlnící se vlasy
takže jakýkoliv culík rychle spadl…tak to nosím prostříhané a nechávám se vlnit, protože, aby se s tím jeden…to se nedá
ale jsou docela dobrý, mám jich plno, tak co, nereklamuju
moc je neřeším, žijou si svým životem, žít a nechat žít, vlní se do docela pravidelných hezkých vln / kromě MS kdy vypadám jak úplný debílek co spadl z višně na hlavu /
@Tarjei píše:
Mela jsem teda vzdycky rovny vlasy a od petatriceti se mi trochu vlnej samy od sebe. Zase uz je jich min nojezis mne to dneska mele
Já naopak, vždycky jsem měla vlnitý vlasy a kolem třicítky konečně začaly bejt trochu rovný. Jakože už vydrží vyžehlený přes noc a nemusím je žehlit úplně každej den celý.