Jak moc řešíte své vlasy?

7205
3.1.23 21:43

Jak moc řešíte své vlasy?

Vy co je máte rovné, děláte si občas vlnky? Co účesy? Uděláte culík a jdete nebo se snažíte účesy měnit? Co vídám maminky kolem sebe, tak většinou mají seplé vlasy do culíku pořád. Nikoho nesoudím, je to taková anketa spíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
3.1.23 21:53

Jsem starsi vetev, mam dlouhy vlasy, nosim culik, jeden cop, dva copy, skripec..jak se mi chce. I podle toho, jestli ridim nebo ne, abych si mohla oprit hlavu. Ke kadernici nechodim, obcas se obarvim ale ne vyrazne, spis prirozeny barvy. Vlasy si nestriham. Jo a rozpusteny vlasy jen doma, venku mi prekazej, ucha od kabelky a tak. Howg :D

Příspěvek upraven 03.01.23 v 21:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.1.23 21:54
@GabinkaCh píše:
Vy co je máte rovné, děláte si občas vlnky? Co účesy? Uděláte culík a jdete nebo se snažíte účesy měnit? Co vídám maminky kolem sebe, tak většinou mají seplé vlasy do culíku pořád. Nikoho nesoudím, je to taková anketa spíš :)

Rozpuštěné jen, když je vyfoukám, vlny si dělám kulmou, ale ty mi nevydrží. Občas spím v natáčkách. Naposled v neděli a včera velký úspěch v práci. Culík je ovšem nejpraktičtější

Příspěvek upraven 03.01.23 v 22:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
3.1.23 21:57

Culik, skripec, pinetky :) podle nalady :) mam rada takovy ty velky latkovy gumicky takze to je taky fajn zmena :) a drdoly obcas cop :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148

@Kockazvysocan hele na vlasy si koukam casto a efekt zadnej, asi jsem je jeste nevykoukala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605

Nejčastěji nosím rozpuštěné, někdy si dělám takový ten drdol jen z těch horních vlasů. Vlnky někdy jo, ale spis mam obdobi. Teď jsem je dlouho neměla a akorát jsem si tuhle říkala, že bych zas vytasila kulmu. :) A když jsem doma, tak culík, skřipec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188

Nosím z 99 % vlasy rozpuštěný, mám po ramena. Culík jen doma. Mám podholený vlasy a potřebuju, aby mi to shora trochu dorostlo, takže to v culíku vypadá blbě. Vlasy žehlím, občas lehce navlnim, ale líp se cítím v rovných. Nijak neexperimentuju. Můj maximální experiment je to podholení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.1.23 21:58

@Leenvecka jo ty velky latkovy gumicky pouzivam na ranni drdol z neucesanejch vlasu, takovej kavovej neuces :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.1.23 21:59
@Tarjei píše:
@Kockazvysocan hele na vlasy si koukam casto a efekt zadnej, asi jsem je jeste nevykoukala :mrgreen:

Dobrý :mrgreen:. Někdy jsou překlepy fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
3.1.23 22:00

Bud rozpustene a nebo drdol, mam svoje vlnite huste vlasy.
Dvakrat do roka se necham ostrihat a barvim se sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Teď mám bob nad ramena. Takže nosím pouze rozpuštěné vlasy. Ten dávám vždy na zimu. Jen teda musím žehlit a žehlit. Jak jsou kratší vlasy, tak je větší práce s tím. Nemám ráda své vlnité, husté šáší a nechci, aby ho kdokoli viděl. Je to hnusné a přidává to roky.
Za rok mi vždy dorostou vlasy pod ramena a to pak střídám culík, po čerstvém mytí a žehlení rozpuštěné. Před mytím takový ten vyčesaný culík, drdol roztřepený nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030

Mám vlasy vlnité. O vlasy opravdu pečuji. Venku rozpuštěné. Někdy drdol do skřipce. Ke kadeřnici jednou za 4-5 týdnů na melír. Ob jednu návštěvu střih konečků.
Občas drdol alá uzel a látkovou gumu.
Vlasy mám pod lopatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.1.23 22:01

Mela jsem teda vzdycky rovny vlasy a od petatriceti se mi trochu vlnej samy od sebe. Zase uz je jich min no :D jezis mne to dneska mele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
3.1.23 22:02

Culík mi nikdy nedržel, mám husté, těžké, vlnící se vlasy

takže jakýkoliv culík rychle spadl…tak to nosím prostříhané a nechávám se vlnit, protože, aby se s tím jeden…to se nedá

ale jsou docela dobrý, mám jich plno, tak co, nereklamuju

:think:

moc je neřeším, žijou si svým životem, žít a nechat žít, vlní se do docela pravidelných hezkých vln / kromě MS kdy vypadám jak úplný debílek co spadl z višně na hlavu /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
3.1.23 22:03
@Tarjei píše:
Mela jsem teda vzdycky rovny vlasy a od petatriceti se mi trochu vlnej samy od sebe. Zase uz je jich min no :D jezis mne to dneska mele :D

Já naopak, vždycky jsem měla vlnitý vlasy a kolem třicítky konečně začaly bejt trochu rovný. Jakože už vydrží vyžehlený přes noc a nemusím je žehlit úplně každej den celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová