Jak moc řešíte své vlasy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16384
3.1.23 22:05

Mám dlouhé a husté vlasy. Nemám je řada rozpuštěné. Jsem na MD, takže doma vítězí culík, nebo nějaký drdol. Rozpuštěné maximálně ven :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.1.23 22:05

@Borrealis ja mela krasny vlasy kdyz jsem kojila paradoxne. Husty a leskly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.1.23 22:06

@Azeretereza mam jemny vlasy, zehleni je vrazdilo, byly splacly. Manzel pravil, ze ma rad moje divoke ucesy, tak jsem zehlicku swapla za mrkev pro morcata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.1.23 22:08

Neřeším dělám si zatočený drdol sepnutý skřipcem.
Nosím to tak celý den. Mám malé miminko co by mi je zachvili vytrhalo a když tu furt lítám jak blbec tak je nepraktické abych to měla rozpuštěné…za to mi ale velmi vyrostli jak je nezatěžuju mám je už pod zadek. Ale objem nic moc, dvě těhotenství se mi na tom podepsali. To by ale mělo dorůst :palec: tak snad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
3.1.23 22:09
@Tarjei píše:
@Azeretereza mam jemny vlasy, zehleni je vrazdilo, byly splacly. Manzel pravil, ze ma rad moje divoke ucesy, tak jsem zehlicku swapla za mrkev pro morcata :lol:

Mám taky jemný, ale právě spláclý nejsou vůbec, to jsem si vždycky říkala, že bych chtěla :mrgreen: každej chce to co nemá a podle mě u vlasů to platí dvojnásob. Já bych hrozně chtěla takový ty zrzavý kudrlinky, to mi přijde fakt super. Ale na péči asi moc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
3.1.23 22:11

Právě jsem strávila asi hodinu googlením informací, co s těmi svými vlasy udělám :D. Mám chuť na změnu. Zítra zavolám kadeřnici. Láká mě zesvětlení balayage nebo uvažuji i o trvalé. Musím si nechat poradit. Vlasy mám delší, rovné, jemné, na koncích lámavé. Nevlním, neumím to a ano nemám čas, děti mě nechají sotva se vysprchovat. Stříhá mě většinou muž, prostě střihne konečky, má to za minutu. Na mateřské jsem nosila zpočátku rozpuštěné, ale teď už taky hlavně culík, děti mi to rvou, tahají a trhají, nedá se pak nosit na koníka, při oblékání dětí to překáží atd. Až se vrátím do práce, budu to rvát zas pod čepici. Ale to ještě není aktuální.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
3.1.23 22:18

Meju je 8)

• Citovat
  • Upravit
13010
3.1.23 22:29
@Tarjei píše:
@Borrealis ja mela krasny vlasy kdyz jsem kojila paradoxne. Husty a leskly.
:mrgreen:

jj, těhotenství a kojení, vlasy kypěly zdravím

já při kojení hubla a chátrala, dítě a vlasy prospívaly

příroda si dělá co chce, vždy mám moc hezký vlasy i když se vrátím od moře…reklama na zdravé vlasy…přitom tam s nima nic nedělám jen je máčím v moři nebo bazenu pořád dokolečka a celej den :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
3.1.23 22:53

Melír, mám ráda vlasy upravené, ale tak nějak úměrně věku.
Je mi ke 40, většinou rozpuštěné, hlavně umyté, lehce zvlněné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
3.1.23 22:59

Právě jsem si je asi po roce konečně nabarvila :pankac:. V těhu se radši nebarvím. Jinak pořád v culíku nebo tak, v zásadě vlasy nijak neřeším - taky na md. Někdy ven hezky rozpuštěné, nebo do fotek. Po všech těch covidech, kdy jsem nechodila ke kadeřnici, už jsou téměř po pás, lehce vlnitý. Včera mi nakonec konečky ostříhal manžel - ke kadeřnici jsem se vybírala už celé měsíce, tak jsem se naštvala, jak mi do toho pořád něco vešlo. Vysloveně natáčím jenom na nějakou akci, ale málokdy. Mé vlasy naštěstí nějaké kojení/nekojení neřeší, jsou pořád stejně husté a hezké lesklé. Jenom už mám pár sivých, tak po dnešku je chvíli neuvidím. Taková blbost a jak potěší :jazyk: :dance:.

• Citovat
  • Upravit
7228
3.1.23 23:27

Nemám ráda culík, ten max. na sport, z 99% rozpuštěné, nechám je jen uschnout ráno, výjimečně je suším fénem přes kulatý kartáč… jednou za rok drdol..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
3.1.23 23:40

@Azeretereza jo presne, zrzavy kudrlinky, pecka. Taky se mi to desne libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
3.1.23 23:47

Na své vlasy jsem dost háklivá, kromě přitele si od nikoho na vlasy sahat nenechám. Nosím je rozpuštěné, drdol na noc, sem tam copan. Kulmy nepoužívám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
4.1.23 00:02

Mám dlouhé husté vlasy, většinu času je nosím v culíku nebo nejčastěji takový ten rychlý drdol. Pokud je mám rozpuštěné, tak stejně potřebuji mít sepnutí přední vlasy. Vlasy myju večer, nechávám volné uschnout, takže většinou jdu spát s mokrou hlavou. Mám je vlnité. Dřív jsem chtěla mít rovné, ale nemam na to trpělivost a stejně mi to na vlasech vydrží pár minut.

• Citovat
  • Upravit
1060
4.1.23 00:59

Vlasy resim hodne, ale spise ve smyslu, ze si o ne pecuji. Snazim se je udrzovat v co nejlepsi kondici, protoze jsou moji prednosti. Ale slozite ucesy nevyhledavam, nosim je rozpustene, sepnute na sport nebo ve vedrech. Obcas kulmu, hodne vyjimecne natacky. Nezehlim si je a nebarvim. Pouzivam ale profi sampony, konditionery, masky, oleje… vlasy mam diky nim krasne leskle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová