Jaké máte sny na rok 2023?

Anonymní
3.1.23 21:39

jaké máte sny na rok 2023?

A děláte aktivně něco proto, aby se splnily?
Co máte v plánu stihnout tento rok? :kytka:

Nemyslím na mysli svatbu, dítě a podobně :zed: ráda bych se zaměřila na jiný cíl :srdce:

P. S. v zásnuby tajně doufám, ale asi bohužel, jsme spolu 8 let a nedočkám se :,( a miminko zatím asi přítel nechce…

ráda bych mu dala na jevo, že i bez dítěte a svatby dokážu být šťastná a ukázat mu, že mu mohu i utéct :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
3.1.23 21:49
@Anonymní píše:
A děláte aktivně něco proto, aby se splnily?
Co máte v plánu stihnout tento rok? :kytka:

Nemyslím na mysli svatbu, dítě a podobně :zed: ráda bych se zaměřila na jiný cíl :srdce:

P. S. v zásnuby tajně doufám, ale asi bohužel, jsme spolu 8 let a nedočkám se :,( a miminko zatím asi přítel nechce…

ráda bych mu dala na jevo, že i bez dítěte a svatby dokážu být šťastná a ukázat mu, že mu mohu i utéct :roll:

Tak si dej závazek, že si letos najdeš normálního chlapa pro život, když tenhle stojí za houby. Za moc nestojí, když s ním ztrácíš 8 let a za nic mu nestojíš. Daruješ mu další léta? Nebuď hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
3.1.23 22:15

@Kelsey Lip bych to nenapsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.1.23 23:18

Kolik je vám oběma roků?
Pokud mu chceš ukazovat, že můžeš i utéct, tak ho tím tlačíš tam, kam on nechce.
Pokud jste čerstvě po studiích, budete zařizovat bydlení, tak se dá myšlení přítele pochopit.
Ty dítě chceš, ideálně brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.23 23:22

@lasička1 mě 24, přítelovi 26, brzy 27.

Studoval ma ING, já pracuji již 5 let.

Vztah 8 let, rok společné bydlení, bez hypotéky…. bydlíme v krásnem bytě (koupil přítel)

vydělává již 2 roky!

Ano už bych ráda brzy holky jsou buď zasnoubené :zed: nevo mají miminka, nějak se os nich začínám oddalovat ikdyž bych miminko moc ráda… nějak jsem nešťasná a opravdu moc zavidím vybírat šaty… nějak mám pocit, že později než teď se mi chtít nebude! jmenovat se jinak, vybírat šaty, místo svatby…. oni už to budou mít zasebou… :,( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
191
4.1.23 00:05

Hele, o ostatní přece nejde, ty bych moc neřešila. Jde o tebe a o váš vztah, jak to cítíte a vidíte do budoucna vy dva. (Ani) téma svatba by nemělo být tabu, proč to někdy nenadhodit? Jestli o tom přemýšlel, že byste se vzali? Jestli by si dovedl představit, že už by měl dítě? Nebo prostě zjistit jeho postoj, ne? ;) Žádný narážky! Úplně normálně a otevřeně se ho na to zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
4.1.23 00:10

@jedno.devce ptam se casto :nevim: vzdy me nejak umlci jo to prijde… nebo jeste si chci uzivat, takze jeho odpovedi nejsou uplne smerodatne :? :? :zed:

to he chci byt mladou maminkiu vi, to ze chci svazbu taky, ale nejak nespecha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.1.23 16:13

@MilujicislecnaT No a nenechat se úplně umlčet? Že bys tak nějak ráda věděla, na čem jsi? Už jste spolu dlouho, byť chápu, že jste spolu začínali hodně mladí a že společné bydlení ještě zas tak dlouho netrvá. Dítě je jedna věc, ale „užívat si“ přece můžete i jako manželé, ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.1.23 16:48

Já bych chtěla zhubnout… ZASE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
4.1.23 18:13

@Lucie1209 tak na tyhle predsevceti uz kaslu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.1.23 18:15

Přežít operaci. Nic víc nějak nechci.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
4.1.23 18:17
@MilujicislecnaT píše:
@jedno.devce ptam se casto :nevim: vzdy me nejak umlci jo to prijde… nebo jeste si chci uzivat, takze jeho odpovedi nejsou uplne smerodatne :? :? :zed:to he chci byt mladou maminkiu vi, to ze chci svazbu taky, ale nejak nespecha :roll:

Hele, vy jste oba v úplně jiný životní fázi. Ty už se „nudíš“, protože nestudujes, nebudeš, nebudeš asi karieru a nemáš jinej vlastní projekta, tak už seš na děti připravena a čekáš až on doroste. On se teď asi chce třeba projet po světě, něco ještě zažít. Nelam ho do toho, vymstí se ti to.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
4.1.23 18:24

Moje plány. Dokončit profesní kvalifikaci, vzdát se/zasnoubit a odpracovat abych měla na rodicak (stehovali jsme se z cr do zahranici), otěhotnět. Velký cíle, no 😁. Počítám že část se preleje do dalšího roku.

Mimo to cestovat a hodně zapracovat na fyzicce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová