Atb a posunutá ovulace

Anonymní
18.11.23 09:34

Atb a posunuta ovulace

Ahoj holky, omlouvám se, že příspěvek nepatří úplně k snažení, ale nevím kam jinam zařadit a vy snažilky budete mít určitě největší přehled 😁 v září jsem měla atb furolin na zánět močových cest, následující ms jsem měla o 6 zpožděnou. Vždy jsem měla max jeden den zpoždění, jinak vždy přesně. Nyní mám opět zpoždění, zatím jen 3 dny. Těhotenství není vyloučené, ale podle mě nulová šance (nechraneny prerusovany styk byl hned po ms po 3 dny, jinak žádný), test jsem zkoušela včera a negativní, pokud by to bylo tehu, určitě by to už test ukázal. Mám za sebou 4 těhotenství, z toho 2 prospěšné, tak si troufnu říct, že bych to poznala. Takže mi z toho vychází, že se vlivem atb posunula ovulace (nemerim, nehlidam), setkala jste se s tím nějaká, je to možné? Omlouvám se za možná hloupý dotaz 🙈

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6061
18.11.23 10:23

Ovulace se někdy posune i jen tak, bez antibiotik, a kupodivu je to zcela běžné. Tělo není stroj. Překvapuje mě, že se nad tím stále někdo pozastavuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.23 11:37

@Whitedog vím že tělo není stroj, jen mám celý život ms přesnou a zpoždění nastalo až po těchto atb, ptám se pouze na zkušenost, nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí