ATB Amoksiklav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2675
28.1.17 07:33

@smutná máma ale to jste nenapsala, ze ji videli 2lekari :) to potom jo, ja myslela, ze je to nazor jen 1.jiste, i tam slouzi pediatri, ale znam jednu, ze Suchdola a ta rve atb skoro na potkani, proto jsem to psala :) a ke komu mala tedy chodi? ja nejsem primo z trebone, ale z Lipnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
28.1.17 07:34

Svet je maly v CR vubec :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
28.1.17 07:45

To je teda svět malý :D Dcera žije v ČB a chodí k MUDr. Guklhornové(taky nevím, zda dobře píši).A na pohotovosti prý byla taky stará lékařka v důchodu.
My jsme třeboňáci. A ty jsi lékařka? Mladičká, koukám podle nicku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
28.1.17 08:10

Nene, nejsem lekarka :) ale co mi maly zacal v zari chodit do skolky a taha mi vecne domu nejake moribundusy a chyta to od nej i mladsi, tak si pripadam jako polovicni doktor :) my chodime k detske do trebone, proto jsem se ptala :) jj, pro nekoho mladicka, pro nekoho uz moc ne (setkala jsen se s nazorem dvou maminek, jedne 19,druhe 21,ze uz jsem starsi matka…) a to jsem prvni rodila ve 25 a druhe ve 27 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
27.3.17 20:13

Nevíte prosím někdo, jestli u těchto antibiotik vadí pobyt na slunci? Myslím samozřejmě v rozumné míře na v tomto ročním období. Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
27.3.17 21:37

@Eneer
Přiměřené sluníčko (asi se nebude teď nikdo opalovat) by nemělo uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
28.3.17 07:28

Doctus: Díky za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
13.4.18 12:31

Zkoušeli jsme ant obejít, ale po 14 dnech je paní doktorka nasadila. Je nám 6m a lehce zhoršené dýchání a kašel. Myslíte, že při amoksiklavu můžeme chodit na procházky? Máme ho po 12hodinách. Nechci ho zbytečně tahat ven, ale už mi doma začíná pomalu hrabat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
13.4.18 12:40

@Sion při atb by měl být domácí klidový režim vždycky ať jsou jakákoliv…jen atb nemoc nevyléčí, takže bych raději ještě doma vydržela než to pak nedoléčit pořádně a být o to zase déle nemocní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.4.18 12:42

@Sion šla bych ven, 6m. dítě tam stejně řádit nebude, ne? U nás je i hezky teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
13.4.18 12:52

To víš, že jo. Přiměřeně dítě obleč a procházky s kočárkem jsou ok. Moje lékařka je doporučuje, při zahlenění udělá vzduch venku větší službu než ten suchý doma.

• Citovat
  • Upravit
12576
13.4.18 13:07
@Sion píše:
Zkoušeli jsme ant obejít, ale po 14 dnech je paní doktorka nasadila. Je nám 6m a lehce zhoršené dýchání a kašel. Myslíte, že při amoksiklavu můžeme chodit na procházky? Máme ho po 12hodinách. Nechci ho zbytečně tahat ven, ale už mi doma začíná pomalu hrabat :zed:

Toto ATB mě přivodilo nejhorší alergickou reakci v životě…vzala jsem si ho 2×, večer šílené svědivé pupínky po celém tělě, do rána jsem otekla jako balon, na tělě z pupínků rudé mapy, příšerné..dr. mi musela píchnout nějakou injekci a pak to snad týden ustupovalo, nikdy více..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.4.18 13:08

@lilith1 dcera to měla taky, alergolog povídal, že je to celkem standardní reakce na tato atb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
13.4.18 15:56

Děkuji za reakce :palec: Uvidíme jal bude, kdyžtak bychom to přiští týden zkusili. Jen mám strach, aby něco neletělo kolem a my nechytili něco jiného :nevim:

@lilith1 Ja jsem na něj taky šíleně alergická. Musela js dostat injelce 2 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 16:13

Amoksiklav

Prosím o radu,už dva dny beru antibiotika amoksiklav 1g co 12 hodin.První dva dny jsem si měla vzít 2 tablety najednou.Vzala jsem je jen první dvě dávky,teď už beru jen po jedné.Zatím se mi vůbec neulevilo,ba právě naopak.Šíleně mě bolí hlava a bolest už přešla i do očí a mám tlaky v uších.Zvažuju vysazení.Navíc mě začíná zlobit i žaludek.Máte někdo zkušenosti s vysazením?Moc děkuju předem za každou zkušenost a radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí