Au-pair in UK

41
2.12.15 23:17

Au-pair in UK

Ahoj všichni :mavam:
chtěla jsem se zeptat a najít tu někoho, kdo byl na au-pair. Dopisuji si s jednou rodinou a položili mi hromadu otázek, na všechny jsem odpověděla a budujeme mezi sebou pěkný vztah. No chtěla jsem se tedy zeptat, na jaké otázky se mám rodiny ptát. Protože mi pořád píší, ať se jich ještě na něco zeptám a já už fakt nevím :D tak mě zajímá, na co jste se ptali vy ostatní :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
2.12.15 23:41

Předpokládám, že víš základy - co vše budeš muset dělat, kolik peněz, odkdy dokdy…
Tak se jich třeba ptej, co baví jejich děti, jaké mají celá rodina koníčky a aktivity (pro případ, že by ses toho měla taky zúčastňovat). Jak jsou na tom s jídlem (jestli třeba nejsou nějací vyznavači zdravé sravy atd.)

jinak au-pair jsem byla, klidně se ptej. Ale každá rodina je jiná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
3.12.15 00:09

Taky jsem byla, u nekolika rodin, nekolik let :)
Ptala bych se

• samozrejme pracovni doba, povinnosti, prescasy, jak casto chteji vecerni babysitting, pece o zvirata
  • kurzy v okoli, privydelky (nekdy rodiny dohodi uklidy a tak)
  • jestli jsou dalsi aupairky v okoli
  • zajmy deti, jestli jim budes vymyslet aktivity/vylety ty sama nebo jen delat co vymysli rodice
  • jestli maji zajem at jim varis ceska jidla
  • jestli s nima budes/budes moct/ jezdit na vylety treba o vikendech
  • jestli si muzes vodit kamaradky (napr. dalsi aupair s jejich detma) v pracovni dobe (nekterym rodinam nevadilo, kdyz prisla kamaradka a sli jsme vsichni do parku)
  • jestli si deti vodi po skole domu kamarady a ty na ne budes dohlížet
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko