Aquapalace Praha Čestlice

1039
3.7.11 11:39

Aquapalace Praha Čestlice

Maminky chystáme se o vík. na vílet do aquapalace praha Čestlice. Prosím co si vzít s sebou, máme děti 3roky a 10měsíců.
Jak je to uvnitř s placením,musím mít peníze a stále je hlídat? ..ho a co třeba foťák…nechám ho po udělání fotek ležet v batohu na lehátku?
Omlouvám se za takové dotazy ale byli jsme zatím jen v malých aquaparcích a netuším jak to chodí tady.
Děkuji
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
208
3.7.11 11:51

Dostanete takove pasky na ktere se vse uctuje - jidlo, piti atd. Zaplatite pri odchodu. Pri vstupu jsou trezurky a veci si date do skrinek. Tam bych si vzdycky schovala i ten fotak po foceni. Vzdycky si ho tam muzete vyzvednout. :-) jen pozor at neztratite ty pasky. Nauctvali by vam pokutu 1000,– kc. Peknou zabavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
3.7.11 11:57

ahoj,
je to tam stejné jako všude jinde. Převléknete se v kabinkách a dáte si věci do skříňky - šatny jsou společné-takže bduete celá rodina spolu.
Jestli máte s sebou i mímoška, tak chtěj aby vám dali šatny až na konci chodby - myslím že je to v „E“ - mají tam přebalovací pulty, ohrádky - je to celkem fajn, že se člověk nemusí při převlékání stresovat, že mu dítě někam zdrhne
Přímo do bazénu bych pro děti vzala jen ručníky, možná pití a nějakou svačinu - jídlo v areálu bazénu mi pro děti nepřišlo úplně vhodné - je tam jen takový předražený fastfood…a fo´ták samozřejmě - vše se ti vejde do nějaké příruční plážové tašky - není problém věci nechat na lehátku - snadno si je můžeš pohlídat - občas na ně mrknout -snad nebudeš zklamaná, není to tam zas tak velké jak to vypadá v reklamách, ale 3 leťák si užije - pro děti jsou nejlepší dva teplé bazény - jeden v korálovém dómu - má v sobě taková dvě akvárka, a pak druhý schovaný za velkým bazénem s vlnami - je tam skluzavka…a pro 10 měsíčňáka možná je hned vedle i brouzdaliště - pokud leze, už se může rochnit :-)

chodili jsme tam do kurzů plavání pro batolta, včera tam byl syn s tátou jen tak…sauny neznám, tam jsme nikdy nebyli…ale sami tam už skoro nechodíme, mají šíleně drahé vstupné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
3.7.11 12:24

Děkuji za informace.
Oba kluci milují vodu. Starší se potápí, začíná sám plavat takže se vyřádí a mrňous ten je ještě větší kachna.
Leze už dlouho, takže v brouzdališti to bude super:-)
Moc se těšíme, dlouho jsme nikde nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
3.7.11 13:31

jen tam je´dte, já tam byla s manželem a užili jsme si to pořádně a vůbec jsem nebyla zklamaná, že jsme tam jeli…ale my jeli na začátku října a byli jsme tam dopoledne, takže bylo málo lidí, tak jsme si to užili, jak to tam je te´d o prázdninách, to nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
1.11.13 22:53

Ahoj oživuji diskuzi dotazem…

Kamarádka má děti starší dvou let a chystá se s nímí sem do čestlic, a ptá se jestli se tam nějak kontroluje výška dětí do 100 cm?? nejspíš kvůli vstupnému :roll: nemáte s tím někdo zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
1.11.13 23:22

Jo, maj tam metr, klukaovi tenkrát řekli at si k němu stoupne, ale jen halabala. 120ti cm dítě tam neprotlačí, 101 jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
2.11.13 08:46

Kontrolují, co s náma byli známí, tak jejich holka si taky musela stoupnout k metru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
2.11.13 08:58

Kontolují - náš kluk je bohužel vyššího vzrůstu a tak se za něj platilo - i když mu ještě nebyly ani 3 roky!!! pokladní byla nekompromisní - i když měřil jen pár cm přes tu 100 :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
2.11.13 09:13

Dcera má přes 95cm a 2r+4m a jenom na ní kouknul. Ale byl tam zrovna nával jako blázen. Dost cestuju a vymetám podobná zařízení, dcera prý vypadá starší a tak jsem docela ráda, že má občanku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
20.1.14 19:50

Prosim chtela bych poprosit nemate doma pouzitou uctenku ted z roku 2014 potrebovala bych dolozit pro pojistovnu 2 dospeli a dite. Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
1.2.14 08:19

Prodám celodenní rodinné vstupné za 600,– (běžná cena 1499,–). Více info v inzerátu v bazárku. Platnst do 15.2. 2014. Osobní odběr Praha. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
10.2.14 22:36

Pokud budeš mít ještě nějakou zbytečnou vstupenku tak mi dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.14 17:54

Ahoj holky, da se primo v arealu pred vstupem koupit kruh, rukavky, atd..?Nikdy jsem se po tom nekoukala jestli tam takovy obchod je nebo ne :think: Jde mi o to jestli tam poridime, nebo se mame stavit nekde cestou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
21.4.14 17:56

@smilestrawberry Dá, ale je to celkem drahý a ošklivý (jen s jejich logem ;) ). Pokud chceš kruh, je lepší před vchodem (vevnitř je dražší). Za slušnou cenu mi přišel takovej ten barevnej plavací pás, mají to vevnitř (tuším u pirátské lodi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.