Aquapalace Praha Čestlice
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@AndreaS92 píše:
@terinka4444 tak jak jste to zvládly? Jely jste nakonec?
ahoj, před chvílí jsme přijeli, bylo to super, je to maličký, to mě překvapilo, myslela jsem, že to bude obrovský a je to maličký, my často jezdím po Aquaparcích, máme rádi i ten výše zmíněný v Mnichově…no děti si žily, já jsme KO. Holky úplně v pohodě, všude jsou tam plavčíci, není tam ani hluboký bazén, plavecký vůbec neobjevily
, byly u na „trychtýři“ takže super, půl dne trávily v té tobogánové divoké řece, sem tam přiběhly, že mají hlad, jinak řádily, malá si to taky užila. Byly jsme tam od devíti a v šest řvaly, že nechtějí domů
jo a soutěže tam byly, vysoutěžily jsme jeden dospěý a dvě dětské volné vstupenky s platností do září, tak mě to čeká ještě jednou. Takže pohoda. Jen jsme se při cestě zpět ztratily v šatnách
šatny nám daly zabrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 tak to je super ze jste si to uzily, i kdyz par z nas te od toho spise odrazovalo, tak je fajn ze jste to ve zdravi vsechny prezily
a jeste jste si zablbly. Je to tam fajn, ale ja jsem asi jina natura a s 4 detma sama bych si proste netroufla. Takze za to te obdivuji
a od kud jste tam az prijely? Z velke dalky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 píše:
Mluvis o Pasohlavkach?
Jo ten uraz na Abyss se stal dva dny po otevření, podle mně tam patří kulatej raft pro 6-8 lidí kterej tam není protože chtěly ušetřit na výtahu pro čluny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinKa36 píše:
Jo ten uraz na Abyss se stal dva dny po otevření, podle mně tam patří kulatej raft pro 6-8 lidí kterej tam není protože chtěly ušetřit na výtahu pro čluny.
No, ale vzdyt ja psala, ze bezpecnost v Pasohlavkach nemuzu posoudit, ptz jsem neabsolvovala atrakce. Psala jsem o Cestlicich, ze tam snad nebyl nikdy vazny uraz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndreaS92 z Varů, ale jela jsme po tom úplném obchvatu na Brno, po té D0 jak je to značené, a jen jsme se vrátila 5km zpět a hned jsme byla v Čestlicích, takže cesta fakt bomba, prostě od nájezdu na pražský okruh k aquaparaku 16minut, prostě paráda, a zátky totéž. Takže hodinu a třičtvrtě jízda od baráku. Tak dobrý, příště jedeme zase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Šarlota4 píše:
No, ale vzdyt ja psala, ze bezpecnost v Pasohlavkach nemuzu posoudit, ptz jsem neabsolvovala atrakce. Psala jsem o Cestlicich, ze tam snad nebyl nikdy vazny uraz.
Byl tam problém na divoké řece se pořezali návštěvníci o plech, a utopil se tam chlapeček.
- další drobné nedostatky neukotvený skákací hrad, a za nedostatečné velkou dopadovou plochu u pirátské lodi proto tam není ten výlez od bazénu. + ta bezpečnost v jedné skluzavce kde je velká šance že se vyklopíš a namlátíš si
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se vecpu-taky jsem premyslela, ze bychom v lete mrkli do Pasohlavek, sle co tu ctu, tak nevim ![]()
Jinak pokud premyslite Slovensko nebo Madarsko, tak za nas urcite Madarsko. My jezdime do lazni. Besenova me vubec nenadchla, nikde nic, jidlo strasne, jakasi jidelna. Venku stanky, kde umi vse smazene a jeste to delaji rychlosti lenochoda. Ubytovani slo.
To jidlo-stanek, fronta asi 10 lidi. Pani se zepta, co si date, tak ze polivku a chleba. Jde dozadu, vytahne pytel s chlebem, urizne platek, zabali, jde dopredu, da polivku, zaplatite. Dalsi, co so date: polivku a chleba… Opet jde nekam do pr.. pro jeden krajicek chleba… No my nastvany, pac jsme tam cekali vecnost. Pak ve vsi pizzerie, kde jsem se zeptala, jaky je rozdil mezi borovickama a cisnik:„čo ja viem“ a odesel… Sluzby naprosto udesny ![]()
Radeji mame Madarsko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindaPraha hele no já nevím, Pasohlávky jsou dobrý, nám se tam líbilo, extra žádný rozdíl oproti Aquapalace nebyl. No, krapet jiný tobogány, ale zrovna tak, toboganová zóna, a je jich tam dostatek, tak holt po zdejších zkušenostech nepůjdeš na ten jeden, co má sloup, a zábavní zóna, dokonce bych řekla, lépe řešená jak v Čestlicích, tam je alespoň jeden velký zábavní bazén, to v Čestlicích není. Když nepočítám ty vlny, no prostě jsou ty aquaparky srovnatelné, jeden má to a druhý ono, klidně bych se tam vydala, je to oblíbený aquapark. A bývá tedy mnohem víc natřísknutý, než Čestlice, tam bylo liduprázdno, a to byly prázdniny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 ja bych snad radeji min lidi:) V Cestlicich jsem byla trikrat a to bydlime kousek. Nejak me to nenadchlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindaPraha píše:
@terinka4444 ja bych snad radeji min lidi:) V Cestlicich jsem byla trikrat a to bydlime kousek. Nejak me to nenadchlo
no, v těch Pasohlávkách bylo dost lidí, a to jsme tam vždycky byli v zimě, jak to tam vypadá v létě, to vůbec netuším. Pasohlávky jsou poměrně totéž co Čestlice, akorát toboganová zóna je po schodech dolů, krapet víc oddělená než v Čestlicích, není tam plavecký bazén, ani teplý bazén s rybkama, v podstatě je tam velký bazén, kde je bar, to je fajn
je přímo v bazénu, zase ty ceny tam jsou astronomické, a v rámci toho bazénu jsou lehátka s bublinkama, divoká malá řeka, v podstatě proud okolo, jsou tam ty skákací zóny, jak si dělaš sama vlny a toť vše, výplav do venkovního bazénu. Takže totéž, jen jiné uspořádání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,mám prosím prosbu. V pondělí pojedu s dětmi do Aquapalace. Přijedeme autobusem na Florenc a pak jsem si našla z Florence metrem na Opatov. To je prosím,z Florence přímo bez přestupu? A pak z toho Opatova je to ještě daleko,nebo se musí jet ještě busem? Já jela pražskou MHD snad naposledy někdy před 15 lety,tak jakou si koupit jízdenku. Budu já a dvě děti 10 a 11 let. A ještě v tom baru bychom se pak chtěli najíst. Jak to tam vychází přibližně cenově? Moc děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carola píše:
Ahoj holky,mám prosím prosbu. V pondělí pojedu s dětmi do Aquapalace. Přijedeme autobusem na Florenc a pak jsem si našla z Florence metrem na Opatov. To je prosím,z Florence přímo bez přestupu? A pak z toho Opatova je to ještě daleko,nebo se musí jet ještě busem? Já jela pražskou MHD snad naposledy někdy před 15 lety,tak jakou si koupit jízdenku. Budu já a dvě děti 10 a 11 let. A ještě v tom baru bychom se pak chtěli najíst. Jak to tam vychází přibližně cenově? Moc děkuji.
Z Florence do Opatova je to bez přestupu. Do Čestlic jezdí mnoho MHD a také linka s označením přímo Aquapalace Praha, aspoň loni to tak ještě bylo, když jsem tam byla se synem.Přeji pěknou zábavu
.
- Citovat
- Upravit
Z Opatova jeste busem. Florenc a Opatov jsou na stejne trase C.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@carola píše:
Hi hi
Z Florence na Opatov Céčkem, a pak autobus cca 10 km po dálnici. Jede tam 328 a Aquabus: mají to na jejich stránkách. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji. Snad to zvládneme.
A jízdenky se tam kupují v automatech? Tak musím mít drobné? Omlouvám se,že se ptám jak hotentot.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.