Aquapalace Praha Čestlice
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@smilestrawberry My jsme tam kupovali kruh a rukavky, takze urcite to je mozne koupit tam. Taky jsem tam videla plavky na stojancich, takze podle me i plavky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji
mě jde predevsi o nejake nadvznasedlo pro naseho prcka
Takze jestli to dobre chapu tak se koupit pred vchodem i vevnitr?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aqupalace s mimčem
Hezký den, mamky,
chtěla bych se zeptat, jak to vypadá v Aquapalace. Chceme tam jít s kamarádkou s dětma a s sebou budeme mít kromě starších dětí i 4 a 5 měsíční mimča. Ty samozřejmě do vody nepůjdou, ale zajímalo by mě, jaké je tam pro ně zázemí. Jezdíme často do aquaparků v Rakousku a tam mají třeba i erární kočárky, postýlky a pod a malá miminka tam běžně chodí. Mají něco takového i tady? Může se tam třeba s vlastním kočárkem, aby nemusela být pořád v autosedačce? Jsou tam nějaká lehátka, přebalováky nebo nějaké místo, kde se dá rozložit deka a na ně mimča? Moc díky za odpověď a za tipy. Ještě mě napadlo vzít s sebou cestovní postýlku a postavit si ji tam, ale o už je asi blbost, že?:-D Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peta h píše:
Hezký den, mamky,chtěla bych se zeptat, jak to vypadá v Aquapalace. Chceme tam jít s kamarádkou s dětma a s sebou budeme mít kromě starších dětí i 4 a 5 měsíční mimča. Ty samozřejmě do vody nepůjdou, ale zajímalo by mě, jaké je tam pro ně zázemí. Jezdíme často do aquaparků v Rakousku a tam mají třeba i erární kočárky, postýlky a pod a malá miminka tam běžně chodí. Mají něco takového i tady? Může se tam třeba s vlastním kočárkem, aby nemusela být pořád v autosedačce? Jsou tam nějaká lehátka, přebalováky nebo nějaké místo, kde se dá rozložit deka a na ně mimča? Moc díky za odpověď a za tipy. Ještě mě napadlo vzít s sebou cestovní postýlku a postavit si ji tam, ale o už je asi blbost, že?:-D Díky
Ahoj určitě, můžeš jít i s kočárkem, v dětské části je dost lehátek i místa, kde si můžete deku rozložit - jen bude mokrá
, ale spíš všichni používají volná lehátka, brouzdaliště má 15 cm vody, tak jsem si s mimčem sedla klidně i do vody - jinak přebalovat jsem chodila klasicky do šatny, je to kousíček, nebo i na lehátku u bazénu, zažila jsem tam i maminku s postýlkou, ale to bych doporučovala přes týden, kdy je málo lidí, o víkendu by se Ti tam určitě nevešla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky nemela byste nektera zajem o zlevnene celodenni vstupy do Aquapalace? Nabizim vstup za 500kč na osobu, puvodni cena je 819kč. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Bebuu super ja do odpoledne zjistim jestli je chcem a napisu sz diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim maminky, nemela by nektera zajem o zlevnene vstupne do aquapalace? Je to celodenni vstup za 500kc. Puvodni cena je 819kc. Mam jeste dva vstupy. Pokud si nekdo bude chtit vzit oba, prodam je za 450kc na osobu. Hezky den. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj ženy,
chystáme se s kamarádkou do čestlic, tak se chci zeptat, jak to tam chodí. Zaplatím vstupný, to je jasný, ale platí vstupné i na atrakce(tobogany)?
Je si tam kde během plavčení koupit jídlo a pití? Mají tam nějaký třeskutý přirážky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa Ahoj, vstup na tobogány je v ceně. Navíc se platí sauny. Je tam několik občerstvení a v patře velká restaurace. Ceny relativně dobré. Dali jsme si tam boloňské špagetky a bylo to moc dobré. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa : tobogany jsou v ceně, je tam restaurace za normální pražské ceny ( třeba stehno + kaše byla kolem 100 Kč )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.