aukce na bonus.cz

14079
15.12.09 17:15

aukce na bonus.cz

Dívala jsem se na aukce bonus.cz a zdají se mi tam zajímavé ceny. Jenže nějak si nejsem jistá s tím jejich systémem. Nedražíte tam někdo? Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
781
15.12.09 17:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.12.09 18:26

Ahoj, mě to taky minulý týden zaujalo, tak jsem si na zkoušku koupila nějaké bony. Zkoušela jsem vyhrát lego, ale bez šance. Mají tam sice výsledky uskutečněných aukcí, ale moc se mi to nezdá. Tu stejnou sadu lega někdo vyhrál za 1,50 kč a když jsem se účastnila já, tak jí tam někdo vydražil asi za 700,– kč. Já určitě souhlasím s tím, že je to podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.12.09 19:25

Holky, přemýšlejte, proč by někdo prodával úplně nové zboží za pakatel? Jaký by to asi mělo smysl?
Jo, třeba v hypermarketech jsou slevy, aby vás tam nalákali a utratily jste majlant za jiné věci, občas něco dostanete jako reklamní dárek, ale co tady? Aukce je od toho aby prodávající vydražil za co nejvyšší cenu a tady je ještě trapně kolonka „ušetříte tolik a tolik“. To je až trapně průhledný, prostě nejvíc napakovat se chce provozovatel týhle srandy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
15.12.09 19:42

Smysl by to mělo asi takový, že je sice za pakatel, ale spousta lidí ho draží a za každý svůj příhoz zaplatí x korun (nevím přesně kolik, ale je to přes 10Kč tuším?), nehledě na reklamu na stránkách (protože mají vysokou návštěvnost). Aspoň tak si to vsvětluju já. Taky jsem se tam dívala, ale přišlo mi to spíš prodělečné (pro mně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.12.09 20:01

Jak jsem psala je to podvod :lol: .Já se domluvila se 3 kamarádama.každej nakoupil za 1000kč bonu že vyhrajeme notebok který se tam běžně vydražil za 1,50.Všichni jsme se dohodli že ke konci začneme přihazovat a když jednomu bony dojdou pujde na to ten druhý :lol: .Hahaha to byl teda chytrej nápad kterej teda napadl mě.Zisk měl být alespon 9000 :mrgreen: .Nakonec to dopadlo tak že nemáme nic:-))
ten kdo má peníze na rozhazování a chce jen zažít adrenalin tak at do toho jde,ale když je vyhodí s okna vyjde to na stejno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
16.12.09 07:28

Jé, to teda mám štěstí, že jsem to nezkoušela a radši se poptala tady.

Kamča a ostatní - to mě teda mrzí za vás, že jste přišli takhle podvodně o peníze.

OT pro Kamču - už jste sehnali nějaké to bydlení? Kdysi, jestli si dobře vzpomínám, jste sháněli domek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.12.09 20:03

milli scháníme stále.Vždycky když to vypadá nadějně tak se něco stane.je to na dlouhé vyprávění.Kartářka mi ale předpověděla že se dum najde po novém roce tak jsem zvědavá.Jestli už to další rok neklapne tak už na to kašlu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucky99999
15.2.12 20:09

Bohužel s Bonus. cz velké, ale velké zklamání. Může se stát, že vyhrajete, ale bohužel když dojde na reklamaci zboží, tak se zachovájí nesolidně. Vrátí částku, za kterou jste zboží vydražili - Tedy např. vyhrajete mobil, který stojí 6300,– /ceny mají navýšené/, za cenu 5,89 a za 20 příhozů /cca v akci 5,–) - vrátí Vám 105,89 Kč, i když jste vyhráli zboží s hodnotou za 6300,–. To jsou ale hodní, že :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová