Aukro - jak uhradit poplatek?

2377
18.2.12 11:52

Aukro-poraďte prosím

Prosím ty co už prodávali či prodávají něco na aukru o info.Zatím jsem jen vyhrála jednu aukci a ted bych chtěla dát něco do prodeje..vím že chtějí náký poplatek za vystavení prodeje..kolik chtějí a jakým způsobem to chtějí uhradit?A dále jelikož jsem ještě takhle nikomu nic neposílala tak nevím co tam vyplnit co se týče poštovného je tam náká první položka v kč-další položka v kč -a množství v jednom balení.Prosím o pomoc jak to mám vyplnit.Moc se v tom nepohybuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6224
18.2.12 11:57

Ahojky, normálně můžeš zboží vystavovat a po měsíci ti přijde vyučtování a to pak zaplatíš jim na účet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.2.12 11:58
monicskaa píše:
Ahojky, normálně můžeš zboží vystavovat a po měsíci ti přijde vyučtování a to pak zaplatíš jim na účet :)

A kolik to tak je přibližně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.2.12 12:00
Mishell píše:
monicskaa píše:
Ahojky, normálně můžeš zboží vystavovat a po měsíci ti přijde vyučtování a to pak zaplatíš jim na účet :)
A kolik to tak je přibližně?

U všeho co zaklikáváš máš ceny - podle toho jestli to chceš tučně, jestli chceš aby se to zobrazovala na prví stránce, kolik tam dáš fotek atd atd.. ceny jsou v řádek korun - za jednu fotku třeba 3 kč - to jen příklad nevím kolik je to přesně ale malinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
18.2.12 12:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.2.12 12:02

Co se poplatků týče, jsou různé, podle toho,co vše k inzerátu dáš.Např.když chceš tučný titulek nebo přednostní výpis, stojí to víc…
Běžně jsem platila za obyčejný inzerát s dvěma fotkama cca 2 Kč.Při úspěšném prodeji si ještě aukro účtuje nějaké procento z částky, teď přesně nevím kolik, koukni do obch.podmínek.
Co se poštovného týče, jdi na stránky české pošty a spočítej si tam, kolik bude poštovné cca stát.
Vyplňuju jen první položku, když posílám nějaký jeden hadřík, dávám poštovné do 40-ti Kč (popř.ještě míň, když vím, že se mi to vejde do obálky), když něco většího, dávám kolem 100,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
18.2.12 12:05

jednou za měsíc chodí od aukra kolik máš zaplatit, jinak kolik záleží co chceš prodat, ale za vystavení 1 aukce já platím 70 halířů, když dávám víc fotek tak víc a pak záleží jestli si zaplatíš zvýraznění aukce atd. jakoby „reklamu“, pak ještě platíš provizi z prodeje
všechno najdeš v průvodci prodejem na aukru, tak máš i poplatky za co a kolik, v jednolivých kategoriích se to liší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.2.12 12:06

Jestli ti můžu poradit ohledně poštovného, dej větší částku zboží a poštovné zdarma. V inzerátu to zdůrani, že je poštovné zdarma - na to lidi slyší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
18.2.12 12:07
Kallkapa píše:
Jestli ti můžu poradit ohledně poštovného, dej větší částku zboží a poštovné zdarma. V inzerátu to zdůrani, že je poštovné zdarma - na to lidi slyší ;)

tj dobrej nápad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.2.12 12:10

Jakým způsobem by jste mi doporučili poslat žehličku..cenný balík nebo balík do ruky..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
18.2.12 12:10

JInak díky za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
18.2.12 12:13

cenný a křekhce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.2.12 12:46

Žehličku bych posílala asi jako obchodní nebo cenný balík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.2.12 12:48
monicskaa píše:
Kallkapa píše:
Jestli ti můžu poradit ohledně poštovného, dej větší částku zboží a poštovné zdarma. V inzerátu to zdůrani, že je poštovné zdarma - na to lidi slyší ;)

To je, pokud ale neprodáváš víc věcí.Nedokážu si představit prodávat třeba hadříky po mimi a narazit si u každého poštovné…By se člověku, co jich u tebe nakoupí víc, těžce nevyplatilo, vlastně by si je asi ani nekoupil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.2.12 13:01
xangel87 píše:
monicskaa píše:
Kallkapa píše:
To je, pokud ale neprodáváš víc věcí.Nedokážu si představit prodávat třeba hadříky po mimi a narazit si u každého poštovné…By se člověku, co jich u tebe nakoupí víc, těžce nevyplatilo, vlastně by si je asi ani nekoupil :lol:

Jo tak pokud prodáváš oblečky po jednom kuse tak to nejde. Já bych neměla nervy prodávat po jednom kuse :lol: . Prodávám jen cennější věci olečení ne e. Když už bych prodávala, tak leda po balíku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová