Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mishell píše:
Jakým způsobem by jste mi doporučili poslat žehličku..cenný balík nebo balík do ruky..??
Cenný balík. Pojistit.
Jindřiš píše:
jednou za měsíc chodí od aukra kolik máš zaplatit, jinak kolik záleží co chceš prodat, ale za vystavení 1 aukce já platím 70 halířů, když dávám víc fotek tak víc a pak záleží jestli si zaplatíš zvýraznění aukce atd. jakoby „reklamu“, pak ještě platíš provizi z prodeje
všechno najdeš v průvodci prodejem na aukru, tak máš i poplatky za co a kolik, v jednolivých kategoriích se to liší
Myslela jsem, že se platí jen provize z aukce a ne i za vystavení. A jak platíš těch 70 halířů?
theresicka píše:Jindřiš píše:Myslela jsem, že se platí jen provize z aukce a ne i za vystavení. A jak platíš těch 70 halířů?
jednou za měsíc chodí od aukra kolik máš zaplatit, jinak kolik záleží co chceš prodat, ale za vystavení 1 aukce já platím 70 halířů, když dávám víc fotek tak víc a pak záleží jestli si zaplatíš zvýraznění aukce atd. jakoby „reklamu“, pak ještě platíš provizi z prodeje
všechno najdeš v průvodci prodejem na aukru, tak máš i poplatky za co a kolik, v jednolivých kategoriích se to liší
Neplatí se to po každé aukci, oni Ti pošlou vyúčtování mailem - buď až dosáhneš nějaké částky nebo nebo po určité době. Když mám zaplatit třeba 50,70 tak pošlu 51..
Tak to jo, nedovedu si představit posílat převodem 1,– nebo nějak podobně směšnou částku.
já mám měsíčně větší množství aukcí, takže já jim posílám kolem 3 tisíc měcíčně, ale manžel ten sem tam něco prodá a poplaky mu příjdou jednou za několik měsíců, popravdě nevím kolik je minimální částka, která pak příjde, že máš zaplatit
Každá kategorie je jinak ohodnocená. Někde je to 5,6,7% provize z prodané částky. Balík do ruky je novinka, to bych tam vůbec nedávala, žehlička je jasný cenný balík, pokud je to nad váhu 2kg, pak už je to prostě cenný balík - nebo pokud jsou rozměry v+š+d víc než 90cm. Poštovné si krásně spočítáš zde Křehké je totální blbost, stejně to musíš zabalit pořádně, protože se s tím hrozně zachází.
jasně, že se to musí zabalit pořádně,ale když se jí to rozbije a ona to nebude mít jako křehký, tak má smůlu.. ![]()
monicskaa píše:
jasně, že se to musí zabalit pořádně,ale když se jí to rozbije a ona to nebude mít jako křehký, tak má smůlu..
Žehlička?? Posílám sklo a nikdy ne křehké a ještě se nerozbilo. Nevím teď přesně kolik, ale i u křehkého balíku je určitá výška pádu, kdy obsah musí vydržet a jak chceš dokázat, že to nebylo víc? Pro svůj klid to samozřejmě můžeš pojistit, ale dle mého názoru jsou to vyhozené peníze. A jak píšeš, stejně to musíš pořádně zabalit.