Aukro - jak uhradit poplatek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
18.2.12 13:03
Mishell píše:
Jakým způsobem by jste mi doporučili poslat žehličku..cenný balík nebo balík do ruky..??

Cenný balík. Pojistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
18.2.12 13:11
Jindřiš píše:
jednou za měsíc chodí od aukra kolik máš zaplatit, jinak kolik záleží co chceš prodat, ale za vystavení 1 aukce já platím 70 halířů, když dávám víc fotek tak víc a pak záleží jestli si zaplatíš zvýraznění aukce atd. jakoby „reklamu“, pak ještě platíš provizi z prodeje
všechno najdeš v průvodci prodejem na aukru, tak máš i poplatky za co a kolik, v jednolivých kategoriích se to liší

Myslela jsem, že se platí jen provize z aukce a ne i za vystavení. A jak platíš těch 70 halířů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
18.2.12 13:13
theresicka píše:
Jindřiš píše:
jednou za měsíc chodí od aukra kolik máš zaplatit, jinak kolik záleží co chceš prodat, ale za vystavení 1 aukce já platím 70 halířů, když dávám víc fotek tak víc a pak záleží jestli si zaplatíš zvýraznění aukce atd. jakoby „reklamu“, pak ještě platíš provizi z prodeje
všechno najdeš v průvodci prodejem na aukru, tak máš i poplatky za co a kolik, v jednolivých kategoriích se to liší
Myslela jsem, že se platí jen provize z aukce a ne i za vystavení. A jak platíš těch 70 halířů?

Neplatí se to po každé aukci, oni Ti pošlou vyúčtování mailem - buď až dosáhneš nějaké částky nebo nebo po určité době. Když mám zaplatit třeba 50,70 tak pošlu 51..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
18.2.12 13:16

Tak to jo, nedovedu si představit posílat převodem 1,– nebo nějak podobně směšnou částku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
18.2.12 13:31

já mám měsíčně větší množství aukcí, takže já jim posílám kolem 3 tisíc měcíčně, ale manžel ten sem tam něco prodá a poplaky mu příjdou jednou za několik měsíců, popravdě nevím kolik je minimální částka, která pak příjde, že máš zaplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
18.2.12 19:39

Každá kategorie je jinak ohodnocená. Někde je to 5,6,7% provize z prodané částky. Balík do ruky je novinka, to bych tam vůbec nedávala, žehlička je jasný cenný balík, pokud je to nad váhu 2kg, pak už je to prostě cenný balík - nebo pokud jsou rozměry v+š+d víc než 90cm. Poštovné si krásně spočítáš zde Křehké je totální blbost, stejně to musíš zabalit pořádně, protože se s tím hrozně zachází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
18.2.12 19:46

jasně, že se to musí zabalit pořádně,ale když se jí to rozbije a ona to nebude mít jako křehký, tak má smůlu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
18.2.12 20:15
monicskaa píše:
jasně, že se to musí zabalit pořádně,ale když se jí to rozbije a ona to nebude mít jako křehký, tak má smůlu.. :nevim:

Žehlička?? Posílám sklo a nikdy ne křehké a ještě se nerozbilo. Nevím teď přesně kolik, ale i u křehkého balíku je určitá výška pádu, kdy obsah musí vydržet a jak chceš dokázat, že to nebylo víc? Pro svůj klid to samozřejmě můžeš pojistit, ale dle mého názoru jsou to vyhozené peníze. A jak píšeš, stejně to musíš pořádně zabalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová