Autíčka v praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
453
24.5.15 21:47

autíčka v praze

Ahojky, nevíte někdo o nějaké pěkné dráze, kde by byla elektrická nebo šlapací autíčka pro děti? Kde se dá pořádně jezdit a nemyslím herny, ale spíše někde venku - Praha a okolí. Díky! (Byli jsme o víkendu v ZOO v Liberci a tam měli úžasná autíčka a děti mohli jezdit dokola…normálně s pedálem, boží! - takže to teď pro přežití potřebujeme sehnat i v Praze) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
363
24.5.15 21:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
24.5.15 21:53

Zkus si vyhledat dětská dopravní hřiště - provozuje je Městská policie většinou při základních školách (např. Litoměřická na Praze 9, Jánošíkova na Praze 4) a myslím, že minimálně některá z nich mají nějakou otvírací dobu pro veřejnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.5.15 22:03

Na Proseku je super dopravní hřiště, kde elektrický autíčka půjčují. jsi mi to úplně připomněla, že jsme tam už dlouho nebyli :) http://www.dopravnihristeprosek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.5.15 22:08
@slavuska1 píše:
Na Proseku je super dopravní hřiště, kde elektrický autíčka půjčují. jsi mi to úplně připomněla, že jsme tam už dlouho nebyli :) http://www.dopravnihristeprosek.cz/

to vypadá výborně :palec: na takových autíčkách jsem jezdila jako malá na dovče u moře a děsně se mi to líbilo :D Bývá tam hodně lidí, aby člověk netrávil půl dne čekáním na autíčko :think:

• Citovat
  • Upravit
7421
24.5.15 22:13

Tak na Praze 8 na dopraním hřišti u školy Glowatského je prej maj taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.5.15 22:33
@lucenka píše:
to vypadá výborně :palec: na takových autíčkách jsem jezdila jako malá na dovče u moře a děsně se mi to líbilo :D Bývá tam hodně lidí, aby člověk netrávil půl dne čekáním na autíčko :think:

my tam nikdy nečekali na auto dýl jak 10minut. a to jn jednou, jinak asi 3 krát bylo volný auto hned :) ale byli jsme tam před rokem a půl naposledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.5.15 23:25

Přidávám pozitivní zkušenost z Prahy 8 Glowatského a Prahy 9 Prosek. Obojí super. Najdeš to na webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
25.5.15 19:27

Díky všem! Praha 8 a 9 jsou pro nás dosti z ruky, ale mrknu na to, díky díky díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí