Auto mající malý předek

Anonymní
7.4.15 19:14

auto mající malý předek

Ahojky prosím o respektování anonymity zatím nikdo neví že se chystám dělat řidičák a s tím pak vybírám i nějaké to auto
Potřebuju poradit něco s malým předkem nejlépe na benzín a aby to auto mělo pět dveří jinak zatím víc nemám představu a ptám se více méně všeobecně abych si pak vaše tipy mohla porovnat a vybrat to pravé díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35766
7.4.15 19:16

Definuj maly predek? Jako kratky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.15 19:19

Jj krátký

• Citovat
  • Upravit
35029
7.4.15 19:21

Malý předek? netuším co to je :) jinak jestli myslíš kratší, tak obecně čím menší auto, tím bude užší a kratší ze všech stran, ale nevím, k čemu jako kratší předek je, max. k tomu, že má auto menší deformační zóny v případě nehody :nevim: jestli se bojíš o odhad, tak ten bys měla částečně získat v autoškole a pak praxí. Mimochodem mě se vždy (i při čerstvém řidičáku) lépe jezdilo s velkým autem, měla jsem s ním lepší odhad než s malým :palec: Samozřejmě s tím pak souvisí finanční stránka (poř. cena, spotřeba, pojistky atd.), ale i tak bych do pidi auta nikdy nešla, ale samozřejmě je to na každém. Na tom ostatně záleží nejvíc, kolik hodláš investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
7.4.15 19:21
@Anonymní píše:
Jj krátký
ááha, než jsem dopsala, bylo to tu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
7.4.15 19:22

Mercedes Axxx?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.4.15 19:23

Citroen picaso nebo ford ka, fabie mi přijde, že má krátký předek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
7.4.15 19:31

Nejlepší malé auto, resp. krátký předek, ideální na parkování pro mě byl Daewoo Matiz :-) teď máme Citroen Xsara Picaso a taky má kratší předek, i s tím jsem se naučila parkovat a má teda větší kufr než Matiz :mrgreen: ale kdyby mi nerostly děti, tak bych si asi Matize nechala, bylo to skvělé auto s nízkou spotřebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
7.4.15 19:54

Ford CMax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.4.15 19:58

Toyota Yaris.

Ale já jezdila na střídačku malým třídvéřovým Renaultem a Opelem v kombíku a prostě jsem musela, zvládla jsem to docela v klídku.
Spíš záleží na poloměru otáčení. Plus Renda neměl posilovač, to taky nic moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.4.15 20:13

Citroen C1 nebo C3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
7.4.15 20:23

Já jsem jezdila v daewoo matis a luxus. Vlezla jsem se všude :D Teď už kup spíše chevrolet spark, je to prcek, má posilovač, pozink kastli a seženeš r. v. 2005 kolem 60 tis.
Malých aut je hodně, záleží na tvých cenových možnostech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
7.4.15 20:49

Prosím tě pokud budeš mít čerstvý řidičák, tak si pořiď auto normální velikosti, kam se ti vleze víc než igelitka s nákupem a taška pro dítě. Pokud se bojíš odhadu, dneska má většina aut parkovací/přední čidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
7.4.15 21:02

Já v autoškole jezdila nějakým Renaultem, Clio možná. Malé městské auto. Po autoškole jsem jezdila Land Cruiserem, takže změna obrovská. Ale cítila jsem se bezpečně, neměla jsem strach a žádný škody na majetku ani zdraví jsem taky nikdy nezpůsobila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.4.15 21:05

Mně se dobře jezdilo s Yarisem i s Kia Picanto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie