Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Malý předek? netuším co to je
jinak jestli myslíš kratší, tak obecně čím menší auto, tím bude užší a kratší ze všech stran, ale nevím, k čemu jako kratší předek je, max. k tomu, že má auto menší deformační zóny v případě nehody
jestli se bojíš o odhad, tak ten bys měla částečně získat v autoškole a pak praxí. Mimochodem mě se vždy (i při čerstvém řidičáku) lépe jezdilo s velkým autem, měla jsem s ním lepší odhad než s malým
Samozřejmě s tím pak souvisí finanční stránka (poř. cena, spotřeba, pojistky atd.), ale i tak bych do pidi auta nikdy nešla, ale samozřejmě je to na každém. Na tom ostatně záleží nejvíc, kolik hodláš investovat.
Citroen picaso nebo ford ka, fabie mi přijde, že má krátký předek ![]()
Nejlepší malé auto, resp. krátký předek, ideální na parkování pro mě byl Daewoo Matiz
teď máme Citroen Xsara Picaso a taky má kratší předek, i s tím jsem se naučila parkovat a má teda větší kufr než Matiz
ale kdyby mi nerostly děti, tak bych si asi Matize nechala, bylo to skvělé auto s nízkou spotřebou ![]()
Toyota Yaris.
Ale já jezdila na střídačku malým třídvéřovým Renaultem a Opelem v kombíku a prostě jsem musela, zvládla jsem to docela v klídku.
Spíš záleží na poloměru otáčení. Plus Renda neměl posilovač, to taky nic moc ![]()
Já jsem jezdila v daewoo matis a luxus. Vlezla jsem se všude
Teď už kup spíše chevrolet spark, je to prcek, má posilovač, pozink kastli a seženeš r. v. 2005 kolem 60 tis.
Malých aut je hodně, záleží na tvých cenových možnostech ![]()
Prosím tě pokud budeš mít čerstvý řidičák, tak si pořiď auto normální velikosti, kam se ti vleze víc než igelitka s nákupem a taška pro dítě. Pokud se bojíš odhadu, dneska má většina aut parkovací/přední čidla.
Já v autoškole jezdila nějakým Renaultem, Clio možná. Malé městské auto. Po autoškole jsem jezdila Land Cruiserem, takže změna obrovská. Ale cítila jsem se bezpečně, neměla jsem strach a žádný škody na majetku ani zdraví jsem taky nikdy nezpůsobila.
Ahojky prosím o respektování anonymity zatím nikdo neví že se chystám dělat řidičák a s tím pak vybírám i nějaké to auto
Potřebuju poradit něco s malým předkem nejlépe na benzín a aby to auto mělo pět dveří jinak zatím víc nemám představu a ptám se více méně všeobecně abych si pak vaše tipy mohla porovnat a vybrat to pravé díky moc