Auto pro větší rodinu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
879
16.9.08 14:38

Ahoj, sestra ve stejné situaci asi před 1,5 r koupili Dacii Logan - plná spokojenost. Není to tedy až tak nóbl značka a bere to asi 8litrů, ale nízké pořizovací náklady, ucházející provozní a místa dost a dost.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.10.08 12:55

Ahoj,
tento problém jsme taky řešili. A nejmenší auto, do kterého se se třema sedačkama vejdeme, je Ford Galaxy apod. Zkoušeli jsme např. Scénica, ale bohužel je to malý. Maximálně kdyby aspoň jedno dítě bylo už na podsedáku by to šlo.

A taky si dejte pozor, aby prostřední sedačka měla tříbodový pás. Např. VW Sharana jsme neviděli ještě ani jednoho, pouze s dvojbodovým…

Tak dobře pořiďte. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.10.08 22:39

Ford Galaxy se u manžela setkal s největším ohlasem - asi proto, že teď máme Mondeo a on je velký Fordista :D Takže zaměříme pozornost asi tímhle směrem (kromě Zafiry, ta se zas líbí mě :) ) Říkala mi kamarádka zajímavost - že pokud si vybereme velké auto ale s nižším výkonem, tak se prý povinné ručení vyplatí udělat u Wustenrotu, jelikož jako jediní to počítají podle výkonu auta. A já to hned zkušebně zadala do té kalkulačky na http://www.povinne-ruceni-porovnani.cz/ a fakt to tak vychází. Tak tohle by se mohlo hodit vědět nám všem s velkými auty :P

• Citovat
  • Upravit
JVP
568
13.10.08 22:51

Ahoj, máme Zafiru (2.2 TDI) a neměnila bych!!! Super, skoro nežere, vejde se vše ( a že toho vozíme…). Mám srovnání s Alhambrou, která je sice větší, ale je to taková almara a je hůř vidět při couvání-má široký sloupky..... Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
peka83
13.10.08 22:56

Ahoj, já doporučuji WV Sharan je to krásne a luxusní autíčko a že s edo něj ldičky vejdou

• Citovat
  • Upravit
peka83
13.10.08 22:59

Zafiru nedoporučuji má malej kufr ted apokud je řeč o ford zafire.

ten SHARAN je opravdu super auto my sme minulej týden proelzly autobazar a koukal yn aauto protože chlap prost ěmiluje aut a asharan sme si zailovaly a řekly jsm esami že až nás bud evíc nebudeme váhat .prostorne a super kufřík a hlavně kladne ohlasy

• Citovat
  • Upravit
JVP
568
13.10.08 23:17

Ahoj, jen pro upřenění-jedná se o OPEL Zafira!!! A já neíkám, že je Sharan ošklivý nebo malý, ale poraďte se taky s automechaniky-až budete měnit stabilizační tyčky a jiné vychytávky dlouhých a těžkých aut, uvidíte sami… A kufr má Zafira velký dost-tedy pokud v něm nejsou 6.+7. sedačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.11.08 15:22

ahoj všichni, tak nakonec naprosto nečekaně zvítězil KIA Carnival 2,9. Prodávali známí našich kamarádů, takže auto pro nás nebylo úplně „anonymní“ a cena byla víc než přijatelná. Jo a skončili jsme opravdu u Wustenrotu, protože ta kalkulačka http://www.povinne-ruceni-porovnani.cz/ fakt nelhala a pro auto s takovým objemem motoru a malým výkonem jsou bezkonkurenční :D Takže si už spokojeně jezdíme a já se učím parkovat :?

• Citovat
  • Upravit
249
18.1.11 13:16

Zrovna v neděli jsme se byli koknou na 7 místné auta a tedy Zafita zrovna neni to ono, poslední sedalda jsou spíš za trest a prodejce sám říkal, že Zafira není ani tak 7 místná, protože poslední sedačky jsou spíše nouzovky, než plnohodnotná sedadla. My půjdeme do Peugeota 807. Je pohodlný a sedadla jsou všechny 100%. Jinak teď máme Opel Vectra a ten je stejný jako Zafira.(rozměry) jen Zafira je vyšší. Toto nám potvrdili i v bazaru, kde jsme to půorovnávali. Jinak my máme tedy plnou výbavu a Opel je pohodlý, ale jelikož je mu už 11 let, tak už stály opravy i dpst peněz. Pryč s ním a koupit tak 2-4 roky staré auto. Máte někdo s 807 zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
3.12.12 12:28

Auto pro šest lidí

Ahoj, jestli všecko dobře půjde, na jaře se dočkáme dalšího přírůstku do rodiny, takže bychom potřebovali auto pro šestičlennou rodinu. Prosím rodiny se čtyřmi a více dětmi, jaká auta máte? Kamarádka má auto se sedmi sedadly, ale mám pocit, že se tam zase nevleze moc zavazadel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
3.12.12 12:34

@Cuarentena Děti máme tedy pouze 2, ale 7mi místné auto máme a má to i nějaký prostror pro zavazadla - máme chrysler grand voyager.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
3.12.12 12:36

My teď budeme kupovat Fiat Scudo. http://www.aaaauto.cz/…udo/car.html?…

Sedmimístných aut je docela dost
Mě se ještě líbí Citroen C4 Grand Picasso, Ford Galaxy nebo Renault Grand Espace

• Citovat
  • Upravit
14079
3.12.12 12:38

@Cuarentena - my budeme kupovat tenhle typ - http://www.sauto.cz/…ato/11262274?… . A to jsme teda 2+3, ale bráváme s sebou i babičky nebo tety, tak radši víc místa, aby se vešly na dovolenou i kufry a kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
3.12.12 12:39

@Cuarentena Ted to resim taky jinde…a nakonec jsme vybrali Galaxy. Lepsi by byl Sharan, ale my chcem sedadla zaklapeci do podlahy a to maji az od r. 2011…a ty jety jeste moc nejsou k sehnani. Tyhle dve znacky maji nizkou spotrebu, levny nahradni dily a hlavne Sharan je drzak. U Francouzu a Japoncu se prohnete pri servisnich prohlidkach, maji drahy nahradni dily. Doted jsme meli Renaulta a i kdyz byl spolehlivy, pravidelny servisovani stalo balik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.12.12 12:41
@zichisek píše:
My teď budeme kupovat Fiat Scudo. http://www.aaaauto.cz/…udo/car.html?…Sedmimístných aut je docela dost
Mě se ještě líbí Citroen C4 Grand Picasso, Ford Galaxy nebo Renault Grand Espace

Scudo se mi moooc líbí, jenže muž chce větší kvůli převozu zboží :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí