Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chci se zeptat na váš názor. Budeme pořizovat auto, poradíte mi jaké by bylo vhodné, abych do něj mohla pěkně naskládat kočárek a nebylo to zároveň žádné obří auto?
Nejsem zdatná v parkování, takže čím menší tím lepší ![]()
@brunet1 píše:
Ahoj, chci se zeptat na váš názor. Budeme pořizovat auto, poradíte mi jaké by bylo vhodné, abych do něj mohla pěkně naskládat kočárek a nebylo to zároveň žádné obří auto?Nejsem zdatná v parkování, takže čím menší tím lepší
Klidně i do Fiatu Punto, když tam nebudeš mít zadní sedačky
![]()
Mě se kočárky vešly do žigulíku (Lada/VAZ) bez problému - jak do kufru, tak na zadní sedačky. Ale to už je dávno ![]()
@Dundee2 mame fiata punto a kocar tam nenarvu
ale treba fabie uplne v pohode, je malicka a snadno ovladatelna ![]()
Nad Fabií přemýšlím, ale nebyla jsem si jistá, zda tam narvu kočárek s korbičkou nebo potom sporťák. A nemusí to být combi?
@brunet1 mamina ma normalni tu kratkou a ja mam mega kocarek a narve se tam ![]()
@Kriss Tina moje kamarádka tam svůj kočár nenarvala. Musela dát podvozek na stojáka a korbičku na zadní sedačky. 3 se tam vlezli, ale dost nepohodlně.
@Lenkahusa ja mam roan hugo coz je fak velkej kocarek a do kufru ho narvu a nemusim sklapovat sedacky nebo davat nektery casti na sedadla… ![]()
@Kriss Tina píše:
@Dundee2 mame fiata punto a kocar tam nenarvuale treba fabie uplne v pohode, je malicka a snadno ovladatelna
možná na to bude třeba jít od „Adama“ - jak je ten kočár velký a hlavně jak je skladný - dneska je v tom velký rozdíl, to dřív nebývalo
ale když se kočár dostane do krátké fábie, tak by se měl vejít i do Punta (bez sedaček) ![]()
Tak to jste mě vůbec nepotěšila, asi budu muset s prázdným kočárem do prodejny automobilů a vyzkoušet, ale tomu jsem se právě chtěla vyhnout ![]()
@brunet1 píše:
Tak to jste mě vůbec nepotěšila, asi budu muset s prázdným kočárem do prodejny automobilů a vyzkoušet, ale tomu jsem se právě chtěla vyhnout
nebo do autobazaru
- tam mají víc různých aut pohromadě ![]()
nebo oběhnout sousedy / sousedky
já si první auto taky vybíral podle toho, jestli se tam vejde kočár - a normálně jsem to na férovku prodejci řekl
@Dundee2 punto ma mensi kufr, jako auto pro rodinu nepouzitelny ja tam nenarvala skoro ani golfac ![]()
@Kriss Tina : ale už se tam nevejde nic jiného
.
@brunet1 : jinak pro mě je parkování horor a vejdu se jen tam, kde je místo min. na 3 auta, máme fabii kombi a po pravdě do krátké bych nesla ( mám taky, jezdí s ní můj tatka ).
Teda děvčata vy mi dáváte…nečekala bych, že to bude tak náročný ![]()
@Kriss Tina píše:
@Dundee2 punto ma mensi kufr, jako auto pro rodinu nepouzitelny ja tam nenarvala skoro ani golfac
jo pak jo - já to zadání pochopil jako „auto co jezdí kolem komínu“ - na popojíždění po městě, k doktorům a tak.
ne jako rodinný vůz s požadavkem na kufr pro kočár - pak je i krátká fabie malá
ze škodovek bych zkusil rapida nebo Yettiho (ale ani s jedním nemám zkušenost)